Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Z tego co czytam Red Line of Death nie jest spowodowane slabym chlodzeniem tylko wadą fabryczną ktora w ogole nie uruchamia wiatraka po wlaczeniu konsoli.

Co jak co ale postawa http://www.pssite.com/ mnie strasznie w(pipi)ia w chwili obecnej, ani slowa o tym. Ani slowa tez nie bylo po tym jak wyszly na jaw wadliwe jednostki przed premiera. Rozumiem 0 obiektywizmu ale jednak w takich przypadkach warto by ostrzec potencjalnych konsumentow ze MOZE cos jest na rzeczy.

Może dlatego że co chwilę słyszymy przykład dwóch osób którym się przytrafił problem z hdmi, a z przegrzewaniem konsoli nawet nie mogę znaleźć informacji. A potem się dziwią że powstają portale jak pudelek, i gazety fakt skoro ludzie żywią każdą plotką i informacją "bo ktoś w INTERNECIE napisał"

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 743,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kolejne recki, nowy Killzołn dobił do 75 na mc, czyli gra jest oficjalnie dobra :D

Mendrek słyszysz ? 75 i sonyklapy mówią o dobrej grze lol. Przecież z takim score to nawet do plusa sony własnej gry nie wrzuci bo Mendrolina mówił, że poniżej 80% nie dają. Jak Halo 4 87% i Forza Horizon 85 to wtedy było, że dobre gry, ale tylko dobre i coś im zabrakło.

Miałem na myśli to że zmieniła się z żółtą w zieloną na MC.

Mogłeś nie wiedzieć, także resztę oleję.

Celnie z tym Plusem :D

biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze sporo recenzji jest nieopublikowanych, podejrzewam że trochę wzrośnie.

co do tego ze killzone jest tylko dobre i cos zabraklo - zgoda. 

Sam napisalem ze  to po prostu Killzone w 1080p60FPS

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
Co jak co ale postawa http://www.pssite.com/ mnie strasznie w(pipi)ia w chwili obecnej, ani slowa o tym. Ani slowa tez nie bylo po tym jak wyszly na jaw wadliwe jednostki przed premiera. Rozumiem 0 obiektywizmu ale jednak w takich przypadkach warto by ostrzec potencjalnych konsumentow ze MOZE cos jest na rzeczy.

O recenzjach Knacka też nic nie napisali kiedy embargo się skończyło :) Jak widać zmiana nazwy z ps3site na pssite nic nie dała poza zmianą loga...

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A co do recenzji KZ to jeśli są to oceny tylko na podstawie Singla to jest to trochę nie fair :) bo jakie oceny powinien dostać taki BF4 na postawie tylko singla ? 

Opublikowano

Kolejne recki, nowy Killzołn dobił do 75 na mc, czyli gra jest oficjalnie dobra :D

Mendrek słyszysz ? 75 i sonyklapy mówią o dobrej grze lol. Przecież z takim score to nawet do plusa sony własnej gry nie wrzuci bo Mendrolina mówił, że poniżej 80% nie dają. Jak Halo 4 87% i Forza Horizon 85 to wtedy było, że dobre gry, ale tylko dobre i coś im zabrakło.

Miałem na myśli to że zmieniła się z żółtą w zieloną na MC.

Mogłeś nie wiedzieć, także resztę oleję.

Celnie z tym Plusem :D

biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze sporo recenzji jest nieopublikowanych, podejrzewam że trochę wzrośnie.

co do tego ze killzone jest tylko dobre i cos zabraklo - zgoda.

Sam napisalem ze to po prostu Killzone w 1080p60FPS

Nie no mnie to koło ch.uja lata ja nieuwazam mc jako wyroczni jak co niektórzy czołowi ( Tokar xd) klapersi.

Opublikowano

Z tego co czytam Red Line of Death nie jest spowodowane slabym chlodzeniem tylko wadą fabryczną ktora w ogole nie uruchamia wiatraka po wlaczeniu konsoli.

Może dlatego że co chwilę słyszymy przykład dwóch osób którym się przytrafił problem z hdmi, a z przegrzewaniem konsoli nawet nie mogę znaleźć informacji. A potem się dziwią że powstają portale jak pudelek, i gazety fakt skoro ludzie żywią każdą plotką i informacją "bo ktoś w INTERNECIE napisał"
Na amazon jest sporo osob z RLOD i wiekszosc to verified purchasers. I nie sa to 2 osoby,tylko ponad 200. Sony twierdzi,ze problem dotyczy 0.04% konsol przy 1mil to 400 konsol z RLOD

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

O recenzjach Knacka też nic nie napisali kiedy embargo się skończyło :) Jak widać zmiana nazwy z ps3site na pssite nic nie dała poza zmianą loga...

http://www.pssite.com/news-29415-pierwsze_oceny_knacka_niszcza_sen_o_dobrej_grze.html

Niestety. Najczęstsze zarzuty to brak radości płynącej z rozgrywki, nuda, prostota, słaba fabuła i drętwa rozgrywka. Z drugiej strony, te pozytywne recenzje wskazują na przyjemny dla oka design, ciekawą rozgrywkę w dwóch graczy(!!) oraz wielki potencjał na przyszłość. A same oceny prezentują się następująco:

• GameInformer - 83/100
  • Post Arcade - 75/100
  • GamesBeat - 70/100
  • The Globe and Mail - 70/100
  • Destructoid - 70/100
  • Everyeye.it - 70/100
  • Meristation 68/100
  • Gamer.nl - 65/100
  • Polygon 60/100
  • IGN - 59/100
  • Multiplayerit - 50/100
  • GamesRadar - 50/100
  • InsideGamer.nl - 45/100
  • Gamespot - 40/100
  • Eurogamer - 40/100
  • Joystiq - 30/100

Kiedy w końcu coś Ci się uda Mazzeo.

Opublikowano

No widzisz co informacja to inna bo ja czytałem że Sony potwierdza problem w przypadku 20 tyś ale na 5 mln które zostaną wypuszczone do marca :) I bądź tu mądry i wyczytuj między wierszami.

Opublikowano

http://www.pssite.com/news-29415-pierwsze_oceny_knacka_niszcza_sen_o_dobrej_grze.html

Nope, nie napisali.

Specjalnie czekałem na pojawienie się większej ilości ocen zamiast klepać newsa z 4 reckami.

Edyta: O, Stunik mnie wyprzedził.

A co do problemów, to raz: http://www.pssite.com/news-29447-gracze_zglaszaja_pierwsze_problemy_z_playstation_4.html a dwa - temat przegrzewania się jest "ewoluujący" i wolę nazbierać większą ilość informacji niż pisać coś na podstawie kilku postów w internecie. A potem płacz, że pudelki i sensacje bez rzetelnych informacji. Ludzie...

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Kiedy zaczniesz czytać ze zrozumieniem? Embargo skończyło się 13 listopada, a nius pojawił się następnego dnia. Oceny Shadow Fall pojawiły się od razu.

Opublikowano

Kiedy zaczniesz czytać ze zrozumieniem? Embargo skończyło się 13 listopada, a nius pojawił się następnego dnia. Oceny Shadow Fall pojawiły się od razu.

Przestaję tu zaglądać.

Opublikowano

Przestaję tu zaglądać.

Bo obrazili sony i gierki na ich kawałek plastiku ojej.

Opublikowano

Wentylator podobny, tylko radiator większy :) Pecetowe procki grzeją się sporo mocniej, u mnie podczas BF4 i5 podskakuje do 75 stopni. Procek w PS4 to chyba max 45-50 stopni, w XONE podejrzewam że trochę mniej.

serio ? xD u mnie nie ma wyżej niż 55C

Opublikowano

to ile odnotowano tych przypadkow przegrzania mniej więcej ?

Czy cala panika wziela się z 1 tweeta ?

Opublikowano

to ile odnotowano tych przypadkow przegrzania mniej więcej ?

Czy cala panika wziela się z 1 tweeta ?

Przegrzanie bierze się z tego że wiatraczek się nie włącza, ile uj wie nigdzie nie mogę znaleźć rzetelnej informacji 

Opublikowano

Lulz @nadkonsola. No czekam na sony defence force

Opublikowano

PS3 slim tez robi sie ciepla i bucha goracym w porownaniu do tego z X360 powietrzem, wiec mysle ze czworeczka szybko nie padnie. Bez paniki panowie

Opublikowano

14-18 fpsów w knacku podczas walki z 1 wrogiem  #experience #excite  :teehee: przecież ta gra powinna mieć locka na 60fpsach 

http://www.youtube.com/watch?v=xN6tbzGALhY

facepalm...jeszcze jak pomyśleć, że to główny architekt ps4 za tym stoi, który jednocześnie ma kilka hitów w cv..a tu badziewiak graficzny i gameplayowy

Opublikowano

1 czołg na PS4 Knack - 14 fpsów xDDDDDDDDDDDDDD

500 postaci na ekranie w DR3 - 18fpsów

Edytowane przez Sibian

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.