Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Z tego co czytam Red Line of Death nie jest spowodowane slabym chlodzeniem tylko wadą fabryczną ktora w ogole nie uruchamia wiatraka po wlaczeniu konsoli.

Co jak co ale postawa http://www.pssite.com/ mnie strasznie w(pipi)ia w chwili obecnej, ani slowa o tym. Ani slowa tez nie bylo po tym jak wyszly na jaw wadliwe jednostki przed premiera. Rozumiem 0 obiektywizmu ale jednak w takich przypadkach warto by ostrzec potencjalnych konsumentow ze MOZE cos jest na rzeczy.

Może dlatego że co chwilę słyszymy przykład dwóch osób którym się przytrafił problem z hdmi, a z przegrzewaniem konsoli nawet nie mogę znaleźć informacji. A potem się dziwią że powstają portale jak pudelek, i gazety fakt skoro ludzie żywią każdą plotką i informacją "bo ktoś w INTERNECIE napisał"

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 803,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Kolejne recki, nowy Killzołn dobił do 75 na mc, czyli gra jest oficjalnie dobra :D

Mendrek słyszysz ? 75 i sonyklapy mówią o dobrej grze lol. Przecież z takim score to nawet do plusa sony własnej gry nie wrzuci bo Mendrolina mówił, że poniżej 80% nie dają. Jak Halo 4 87% i Forza Horizon 85 to wtedy było, że dobre gry, ale tylko dobre i coś im zabrakło.

Miałem na myśli to że zmieniła się z żółtą w zieloną na MC.

Mogłeś nie wiedzieć, także resztę oleję.

Celnie z tym Plusem :D

biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze sporo recenzji jest nieopublikowanych, podejrzewam że trochę wzrośnie.

co do tego ze killzone jest tylko dobre i cos zabraklo - zgoda. 

Sam napisalem ze  to po prostu Killzone w 1080p60FPS

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
Co jak co ale postawa http://www.pssite.com/ mnie strasznie w(pipi)ia w chwili obecnej, ani slowa o tym. Ani slowa tez nie bylo po tym jak wyszly na jaw wadliwe jednostki przed premiera. Rozumiem 0 obiektywizmu ale jednak w takich przypadkach warto by ostrzec potencjalnych konsumentow ze MOZE cos jest na rzeczy.

O recenzjach Knacka też nic nie napisali kiedy embargo się skończyło :) Jak widać zmiana nazwy z ps3site na pssite nic nie dała poza zmianą loga...

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A co do recenzji KZ to jeśli są to oceny tylko na podstawie Singla to jest to trochę nie fair :) bo jakie oceny powinien dostać taki BF4 na postawie tylko singla ? 

Opublikowano

Kolejne recki, nowy Killzołn dobił do 75 na mc, czyli gra jest oficjalnie dobra :D

Mendrek słyszysz ? 75 i sonyklapy mówią o dobrej grze lol. Przecież z takim score to nawet do plusa sony własnej gry nie wrzuci bo Mendrolina mówił, że poniżej 80% nie dają. Jak Halo 4 87% i Forza Horizon 85 to wtedy było, że dobre gry, ale tylko dobre i coś im zabrakło.

Miałem na myśli to że zmieniła się z żółtą w zieloną na MC.

Mogłeś nie wiedzieć, także resztę oleję.

Celnie z tym Plusem :D

biorąc pod uwagę fakt, że jeszcze sporo recenzji jest nieopublikowanych, podejrzewam że trochę wzrośnie.

co do tego ze killzone jest tylko dobre i cos zabraklo - zgoda.

Sam napisalem ze to po prostu Killzone w 1080p60FPS

Nie no mnie to koło ch.uja lata ja nieuwazam mc jako wyroczni jak co niektórzy czołowi ( Tokar xd) klapersi.

Opublikowano

Z tego co czytam Red Line of Death nie jest spowodowane slabym chlodzeniem tylko wadą fabryczną ktora w ogole nie uruchamia wiatraka po wlaczeniu konsoli.

Może dlatego że co chwilę słyszymy przykład dwóch osób którym się przytrafił problem z hdmi, a z przegrzewaniem konsoli nawet nie mogę znaleźć informacji. A potem się dziwią że powstają portale jak pudelek, i gazety fakt skoro ludzie żywią każdą plotką i informacją "bo ktoś w INTERNECIE napisał"
Na amazon jest sporo osob z RLOD i wiekszosc to verified purchasers. I nie sa to 2 osoby,tylko ponad 200. Sony twierdzi,ze problem dotyczy 0.04% konsol przy 1mil to 400 konsol z RLOD

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

O recenzjach Knacka też nic nie napisali kiedy embargo się skończyło :) Jak widać zmiana nazwy z ps3site na pssite nic nie dała poza zmianą loga...

http://www.pssite.com/news-29415-pierwsze_oceny_knacka_niszcza_sen_o_dobrej_grze.html

Niestety. Najczęstsze zarzuty to brak radości płynącej z rozgrywki, nuda, prostota, słaba fabuła i drętwa rozgrywka. Z drugiej strony, te pozytywne recenzje wskazują na przyjemny dla oka design, ciekawą rozgrywkę w dwóch graczy(!!) oraz wielki potencjał na przyszłość. A same oceny prezentują się następująco:

• GameInformer - 83/100
  • Post Arcade - 75/100
  • GamesBeat - 70/100
  • The Globe and Mail - 70/100
  • Destructoid - 70/100
  • Everyeye.it - 70/100
  • Meristation 68/100
  • Gamer.nl - 65/100
  • Polygon 60/100
  • IGN - 59/100
  • Multiplayerit - 50/100
  • GamesRadar - 50/100
  • InsideGamer.nl - 45/100
  • Gamespot - 40/100
  • Eurogamer - 40/100
  • Joystiq - 30/100

Kiedy w końcu coś Ci się uda Mazzeo.

Opublikowano

No widzisz co informacja to inna bo ja czytałem że Sony potwierdza problem w przypadku 20 tyś ale na 5 mln które zostaną wypuszczone do marca :) I bądź tu mądry i wyczytuj między wierszami.

Opublikowano

http://www.pssite.com/news-29415-pierwsze_oceny_knacka_niszcza_sen_o_dobrej_grze.html

Nope, nie napisali.

Specjalnie czekałem na pojawienie się większej ilości ocen zamiast klepać newsa z 4 reckami.

Edyta: O, Stunik mnie wyprzedził.

A co do problemów, to raz: http://www.pssite.com/news-29447-gracze_zglaszaja_pierwsze_problemy_z_playstation_4.html a dwa - temat przegrzewania się jest "ewoluujący" i wolę nazbierać większą ilość informacji niż pisać coś na podstawie kilku postów w internecie. A potem płacz, że pudelki i sensacje bez rzetelnych informacji. Ludzie...

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Kiedy zaczniesz czytać ze zrozumieniem? Embargo skończyło się 13 listopada, a nius pojawił się następnego dnia. Oceny Shadow Fall pojawiły się od razu.

Opublikowano

Kiedy zaczniesz czytać ze zrozumieniem? Embargo skończyło się 13 listopada, a nius pojawił się następnego dnia. Oceny Shadow Fall pojawiły się od razu.

Przestaję tu zaglądać.

Opublikowano

Przestaję tu zaglądać.

Bo obrazili sony i gierki na ich kawałek plastiku ojej.

Opublikowano

Wentylator podobny, tylko radiator większy :) Pecetowe procki grzeją się sporo mocniej, u mnie podczas BF4 i5 podskakuje do 75 stopni. Procek w PS4 to chyba max 45-50 stopni, w XONE podejrzewam że trochę mniej.

serio ? xD u mnie nie ma wyżej niż 55C

Opublikowano

to ile odnotowano tych przypadkow przegrzania mniej więcej ?

Czy cala panika wziela się z 1 tweeta ?

Opublikowano

to ile odnotowano tych przypadkow przegrzania mniej więcej ?

Czy cala panika wziela się z 1 tweeta ?

Przegrzanie bierze się z tego że wiatraczek się nie włącza, ile uj wie nigdzie nie mogę znaleźć rzetelnej informacji 

Opublikowano

Lulz @nadkonsola. No czekam na sony defence force

Opublikowano

PS3 slim tez robi sie ciepla i bucha goracym w porownaniu do tego z X360 powietrzem, wiec mysle ze czworeczka szybko nie padnie. Bez paniki panowie

Opublikowano

14-18 fpsów w knacku podczas walki z 1 wrogiem  #experience #excite  :teehee: przecież ta gra powinna mieć locka na 60fpsach 

http://www.youtube.com/watch?v=xN6tbzGALhY

facepalm...jeszcze jak pomyśleć, że to główny architekt ps4 za tym stoi, który jednocześnie ma kilka hitów w cv..a tu badziewiak graficzny i gameplayowy

Opublikowano

1 czołg na PS4 Knack - 14 fpsów xDDDDDDDDDDDDDD

500 postaci na ekranie w DR3 - 18fpsów

Edytowane przez Sibian

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.