Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

. Gry są najważniejsze, walić konsole. Powiedzieli o tym 2 zdania, że Ryse nudny, a Forza fajna, ale nie life changer. To co ja mam kupić?

No chyba od tego są recki gier czyż nie?

Opublikowano

If you're playing one game and switch to another one, the first game you were playing quits. There's no warning, no "You are about to quit this game, all unsaved progress will be lost. Proceed?" Nothing like that. It's unceremonious and immediate. If you want to get your roommate's goat, wait until he's about to win a race in Forza, then yell "Xbox! Go to Dead Rising 3!" The Xbox will immediately switch apps, and he'll lose all of his race progress. Yikes

ku'rwa mam nadzieje, że to poprawia bo wtedy to dopiero będzie trolowanie na chacie

Opublikowano

(pipi)a, wystarczy być kretynem, żeby wygrać Internet. Faktycznie, dziwne czasy nastały. 

On nie jest głupi, wykreował taką postać jak kabareciarz. Na dowód tu masz jak wypowiada się na ten sam temat normalnie http://www.youtube.com/watch?v=jQjocZXHOg4, a tu jako postać którą gra http://www.youtube.com/watch?v=AZNHuFjnmUo

Francisa lubie, jest śmieszny, choć powiedziałbym, że lubie go przez współczucie.

Bardziej mu współczujesz pieniędzy czy żony?

Tuszy. Żony i pieniędzy, no i sławy może trochę zazdroszczę :D

Ja też chcę konsolę za darmo !!! Czy wymagam tak wiele ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

If you're playing one game and switch to another one, the first game you were playing quits. There's no warning, no "You are about to quit this game, all unsaved progress will be lost. Proceed?" Nothing like that. It's unceremonious and immediate. If you want to get your roommate's goat, wait until he's about to win a race in Forza, then yell "Xbox! Go to Dead Rising 3!" The Xbox will immediately switch apps, and he'll lose all of his race progress. Yikes

ku'rwa mam nadzieje, że to poprawia bo wtedy to dopiero będzie trolowanie na chacie

to wyobraź sobie jaką teraz wygode mają rodzice, do tej pory było sie trzeba namęczyć żeby dziecko poszło spać "mamao jeszcze 5 minutek, skończe poziom"

a teraz matka wchodzi do pokoju i krzyczy "xbox trun off" i po zawodach xD

Opublikowano

to wyobraź sobie jaką teraz wygode mają rodzice, do tej pory było sie trzeba namęczyć żeby dziecko poszło spać "mamao jeszcze 5 minutek, skończe poziom"

a teraz matka wchodzi do pokoju i krzyczy "xbox trun off" i po zawodach xD

albo żona: xbox go to "pierwsza miłość"

Opublikowano

zeratul na swoim streamie nie narzekał, a nawet zachwalał tą sznurówkę od ps4

Opublikowano

ważna jest jakość działania

bo sam wygląd to jest o wiele lepszy u sony, prosta słuchawka, wygodna w użyciu, nie zawala miejsca, po cholere komuś taki hełmofon? przecież to nie ma żadnej różnicy w funkcjonowaniu, MS ma poprostu więcej zbędnego plastiku

ale chyba xboty sie jarają gdy mogą sie poczuć jak w jakimś centrum dowodzenia

huston mamy problem!

Edytowane przez Yano

Opublikowano

tak jak można było przypuszczać, sznurówka dołączana do PS4nadaje się chyba jedynie do powieszenia się.

kolejna beka z ps4...na x360 to lepiej brzmi.

ważna jest jakość działania, jeśli w sony jest nędzna to kiepsko

bo sam wygląd to jest o wiele lepszy u sony, prosta słuchawka, wygodna w użyciu, nie zawala miejsca, po cholere komuś taki hełmofon? przecież to nie ma żadnej różnicy w funkcjonowaniu, MS ma poprostu więcej plastiku

xD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

kolejna beka z ps4...

Haha, jak to brzmi, to tak jakby powiedzieć, ze polscy piłkarze wygrali z hiszpanami 4:0.
Opublikowano

dokładnie, znając zycie PS4 znowu ma lepszy dźwięk i dlatego slychac bas przy odtwarzaniu. Poza tym - absolutny brak szumow na +, wiec jakos dzieku przez headset jest w obydwu sprzetach tak samo dobra.

Edytowane przez easye

Opublikowano

bo sam wygląd to jest o wiele lepszy u sony, prosta słuchawka, wygodna w użyciu, nie zawala miejsca, po cholere komuś taki hełmofon? przecież to nie ma żadnej różnicy w funkcjonowaniu, MS ma poprostu więcej zbędnego plastiku

huston mamy problem!

Sznurówka z słuchawką douszną wypadającą z ucha przy gwałtownych ruchach vs normalny headset. Tak, na pewno ten pierwszy jest lepszy!

Opublikowano

Większość zainteresowanych komunikacją głosową posiadaczy PS3, ma już swoje headsety albo słuchawki BT. Ważne żeby one działały. Te słuchawki z konsolą to i tak tylko dla cebula rasa, acz im mniej chińskiego plastiku tym mniejsza szansa że trzeba będzie je taśmą sklejać ;)

Pytanie teraz czy w PS4 voice chat będzie systemowy, czy jednak developerzy i tak będą robić po swojemu, z wyjątkiem cross play voice chat'u gdzie będzie grupa na konsoli.

Opublikowano
Sznurówka z słuchawką douszną wypadającą z ucha przy gwałtownych ruchach vs normalny headset. Tak, na pewno ten pierwszy jest lepszy!

gwałtownych ruchach? jak masz padaczke to i hełmofon XO ci spadnie z głowy

nie wiem jakie ty masz uszy że ci słuchawki wypadają ale to jest już twój problem

nie mówiac już o tym że słuchawka douszna zwykle lepiej przekazuje dźwięk niż taka płaska słuchawka która leży na uchu

każdy kto używał tego typu słuchawek to wie

Walkman_1.jpg

ale one już dawno temu odeszły do lamusa, ty tego możesz nie wiedzieć bo jak były popularne to słuchałeś muzyki na czyms takim

51dl1AECTGL._SY300_.jpg

pomijam już kwestie przechowywania tego zbędnego plastiku, siadania przypadkiem na słuchawkach czy tego jak juz ci hedset spadnie z glowy i zawisnie na kablu - we wszystkich przypadkach mała słuchaweczka lepiej sie sprawdzi niż dydnający na kablu hełmofon

Edytowane przez Yano

Opublikowano

huston mamy problem!

Tak, tak, a jak była dyskusja na temat 360 rysującej płyty, to beka, trzymaj sobie meble jak ci się trzęsą. 

Opublikowano

Większość zainteresowanych komunikacją głosową posiadaczy PS3, ma już swoje headsety albo słuchawki BT. Ważne żeby one działały. Te słuchawki z konsolą to i tak tylko dla cebula rasa, acz im mniej chińskiego plastiku tym mniejsza szansa że trzeba będzie je taśmą sklejać ;)

Noo, mam słuchawki od Sony Pulse za 500 zł i ponoć na premierę działać nie będą, brawo Sony :D.....

No ale ok, jakieś g*wno na sznurku mi dają, wybaczam :S

Oczywiście będzie można podłączyć headset przez kabelek, no ale jak to możliwe, że taki sprzęt za takie pieniądze od Sony, nie działa na najnowszej konsoli Sony....

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Noo, mam słuchawki od Sony Pulse za 500 zł i ponoć na premierę działać nie będą, brawo Sony :D.....

No ale ok, jakieś g*wno na sznurku mi dają, wybaczam :S

Oczywiście będzie można podłączyć headset przez kabelek, no ale jak to możliwe, że taki sprzęt za takie pieniądze od Sony, nie działa na najnowszej konsoli Sony....

Ale to chyba ma wyjść patch który dopuści to w przyszłości? ;)

Opublikowano

Zeratul, ktory konsole juz ma, pisal ze sluchawki sa ok no ale widze reszta betonu nadal woli zyc w swoim swiecie

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jakosc na sznurowce wydaje sie porownywalna/troche lepsza od tej na X360 oraz gorsza od tej na Xbone, nie widze powodu do beki.

Tak czy siak sznurowka to tylko tymczasowe rozwiazanie dla wielu osob ktorzy chca sie komunikowac na konsoli.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.