Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Destructoid 10/10

USgamer 10/10

Pocketgamer 10/10

Joypad 100/100

Polygon 9.5/10

EGM 9.5/10

IGN 9.3/10

Edge 9/10

CVG 9/10

Gamereactor 9/10

TSA 9/10

videogamer 9/10

Godisageek 9/10

PushSquare 9/10

Escapist 4.5/5

Cinemablend 4.5/5

Gamespot 8/10

Eurogamer 8/10

O jakiej grze takie oceny? O Tearaway. Ja od pierwszego trailera wiedziałem, że to będzie specjalna gra. Medai Molecule to najbardziej nintendowska firma, która nie jest Nintendo. Posiadacze Vity, nie zapomnijcie o zakupie tej perełki.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Większość zainteresowanych komunikacją głosową posiadaczy PS3, ma już swoje headsety albo słuchawki BT. Ważne żeby one działały. Te słuchawki z konsolą to i tak tylko dla cebula rasa, acz im mniej chińskiego plastiku tym mniejsza szansa że trzeba będzie je taśmą sklejać ;)

Noo, mam słuchawki od Sony Pulse za 500 zł i ponoć na premierę działać nie będą, brawo Sony :D.....

No ale ok, jakieś g*wno na sznurku mi dają, wybaczam :S

Oczywiście będzie można podłączyć headset przez kabelek, no ale jak to możliwe, że taki sprzęt za takie pieniądze od Sony, nie działa na najnowszej konsoli Sony....

Ale to chyba ma wyjść patch który dopuści to w przyszłości? ;)

No tak, ale o jakiej przyszłości mówimy :) ?

Ogólnie widać, że konsole i tak wyszły za szybko, zamiast otrzymać kompletny produkt, ciągle mamy informacje, że dana funkcja pojawi się kiedyś w przyszłości.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Destructoid 10/10

USgamer 10/10

Pocketgamer 10/10

Joypad 100/100

Polygon 9.5/10

EGM 9.5/10

IGN 9.3/10

Edge 9/10

CVG 9/10

Gamereactor 9/10

TSA 9/10

videogamer 9/10

Godisageek 9/10

PushSquare 9/10

Escapist 4.5/5

Cinemablend 4.5/5

Gamespot 8/10

Eurogamer 8/10

O jakiej grze takie oceny? O Tearaway. Ja od pierwszego trailera wiedziałem, że to będzie specjalna gra. Medai Molecule to najbardziej nintendowska firma, która nie jest Nintendo. Posiadacze Vity, nie zapomnijcie o zakupie tej perełki.

Tylko Joystiq psuje ocene ogólna bo dali 6/10. Mam nadzieje ze teraz Media Molecule zrobi coś podobnego na ps4. Wykupienie ich to był genialny pomysł Sony.

Opublikowano

Kurde, ja mam tyle perelek na Vite rozpoczetych, a teraz jeszcze Tearaway ;/

Przede wszystkim calak w Dragons Crown mnie interere.

Levelujcie sie na 99 i ruszamy na Labirynt Chaosu, nie bedzie letko.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Opublikowano

Media Molecule to geniusze, którzy przede wszystkim mają doświadczenie fizyków, eksperymentatorów, architektów. To tacy goście prawie że w kitlach, którzy bawią się pomysłami i tworzą niezwykły, rozbudowany gameplay. Sprawiali nawet takie wrażenie, jak pamiętam na Hyper TV w czasach świetności, był reportaż o nich i oglądanie ich pracy. Ogółem uwielbiam ich, i uważam że są jednym z najważniejszych studiów dla rozwoju naszej branży.

Nie wiem czy było:

http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=81506

W Internecie pojawiły się bardzo ciekawe informacje dla wszystkich fanów platformówek. Mianowicie, francuski oddział sklepu Amazon zamieścił w swojej ofercie grę Crash Bandicoot na PlayStation 4, nad którą mają pracować twórcy serii Uncharted i God of War.

Dziś pisaliśmy już o grze Tomb Raider: Definitive Edition na PlayStation 4, która pojawiła się w ofercie włoskiego Amazonu. Francuski oddział także postanowił zdradzić nowy projekt dedykowany next-genowi firmy Sony – kolejną odsłonę serii gier platformowych Crash Bandicoot.

Niestety obecnie to wszystko, co wiemy na ten temat. Wpis zdążył już zniknać z bazy sklepu, jednak użytkownikom serwisu Reddit udało się zachować powyższy zrzut ekranu. Niemniej można z niego wyczytać jedynie, że będzie to projekt - o ile zostanie potwierdzony - na PlayStation 4.

Jeżeli tytuł faktycznie powstaje, to ciekawie zapowiada się kwestia wydawcy i producenta. Początkowo prawa do marki posiadała firma Sony. Od 2008 roku zarządzał nią koncern Activision, który wydawał właściwie tylko produkcje na urządzenia mobilne. Kilka dni temu pojawiły się jednak doniesienia, że japońska korporacja wykupiła licencję od wydawcy serii Call of Duty i zaprzęgła do pracy nad nową odsłoną Crasha studio Naughty Dog oraz ekipę SCE Santa Monica.
Jeśli powyższe doniesienia okażą się prawdą, to historia zatoczy koło, ponieważ pierwszy z wymienionych deweloperów, odpowiedzialny jest za oryginalną trylogię Crash Bandicoot, uznawaną zresztą za jedną z najlepszych serii gier na pierwsze PlayStation.

Crash Bandicoot w rękach pierwotnych twórców jako ex na PS4? To byłaby megatona. Tylko jaki to miałby być tytuł? Przecież rozwinięciem Crashów były Jaki. Korytarzowa platformówka była w swoich czasach i tak miodna, ale czy dziś by się przyjęła wśród mas? Cóż, i tak mam nadzieję że nasz rudy pupil wróci tam gdzie jego miejsce, czyli z kroczem nad głowę Mario by zrobić mu teabaga.

Opublikowano

Gdzie tam crashowi do mario.

Opublikowano

czyli z kroczem nad głowę Mario by zrobić mu teabaga

Aha to z pewnością nastąpi.

Opublikowano

ważna jest jakość działania

bo sam wygląd to jest o wiele lepszy u sony, prosta słuchawka, wygodna w użyciu, nie zawala miejsca, po cholere komuś taki hełmofon? przecież to nie ma żadnej różnicy w funkcjonowaniu, MS ma poprostu więcej zbędnego plastiku

ale chyba xboty sie jarają gdy mogą sie poczuć jak w jakimś centrum dowodzenia

huston mamy problem!

Co ja czytam....

Nie ma żadnej różnicy w funkcjonowaniu? Nie wiem na ile wiarygodny jest ten materiał, ale jak nie słyszysz różnicy i to znacznej pomiędzy oboma headsetami, to polecam wizytę u laryngologa.

Sznurek jest wygodniejszy od słuchawki na pałąku? To musi być coś, czego jeszcze cała brać PCetowa od jakichś kilkunastu lat nie odkryła, ew. nie chce do nich dotrzeć, że headsety na pałąku są mniej wygodne niż te wkładane do ucha. Prawdopodobnie oferując przy tym lepszą jakość dźwięku.

Opublikowano

brać pecetowa siedzi przy biurku i zawsze może odłożyć pałąk na klawiature jak wstaje

siedząc z padem na kanapie wole mieć mniej zbędnego plastiku na którym potem moge usiąść

pozatym!!! odróżnijmy tego typu hedsety

225118-psyko-5-1-gaming-headset-review--

od tego kawałka plaskitu z XO

aha i jeszcze coś - porównujesz jakość głosu (która jest bardzo podobna) i która zależy od mikrofonu a nie od słuchawki ani jej sposobu zamocowania na głowie

Opublikowano

Wyszły już pierwsze oceny Forzy. Sporo 9tek i 8semek. Jest dobrze :)

Opublikowano

jak pisałem - vita ma od sierpnia najlepszy okres w swoim istnieniu...rayman legends, killzone najemnik, dragon's crown, batman blackgate, tearaway....do tego remote play z ps4. Jak się doda do tego starsze zaplecze tytułów (Uncharted Golden Abyss, Gravity Rush, Persona4Golden, Virtua last Reward, Wipeout2048, Soul Sacrifice, Muramasa, LBP Vita itp) + masę indyków(takie Guacamelle czy Hotline Miami wręcz pod nią są skrojone) to na serio pojęcie " nie ma w co grać" można między bajki włożyć. Super konsola, tym bardziej teraz z memorką można ją wyrwać za ok 500zł, a mając plusa to już w ogóle raj.

A Tearaway to był mój pewniak od pierwszego trailera - główny powód kupna vity :) szkoda jedynie tego, że ponoć do skończenia w 6h

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Yano jak siadasz na padzie z podlaczonym headsetem to znaczy, ze jestes uposledzony i nie powienes korzystac z tego sprzetu. Nie masz gdzie pada polozyc? To smutno :( ten sznurek to jakis zart i tyle, jeszcze jak ktos ma male uszy to w ogole nie bedzie w stanie z tego korzystac (

np ja) i taki headset jak od ms jest 100 razy lepszy - dobra jakosc dzwieku, nie przeszkadza, a warty jakies gorsze.

Opublikowano

Forza ma szansę na te wysokie oceny, bo w sumie nie można jej zarzucić odtwórczości. W zasadzie wystarczy żeby miała model jazdy poprzednika, wszystko wrzucone w Full HD, dodanie jakiś społecznościowych opcji i styka. Jak kogoś grzeją prawie-symulacyjne ścigałki, to na pewno jest to argument za XO, a jeśli ktoś woli bardziej rozrywkowe wyścigi, to pewnie poczeka na Driveclub.

Mnie akurat takie ścigałki jak Gran Turismo czy Forza w ogóle nie kręcą, wolę radosny arcade jak Ridge Racer, Burnout czy ostatnie części Motorstorm ;)

Opublikowano

Yano jak siadasz na padzie z podlaczonym headsetem to znaczy, ze jestes uposledzony i nie powienes korzystac z tego sprzetu. Nie masz gdzie pada polozyc? To smutno :( ten sznurek to jakis zart i tyle, jeszcze jak ktos ma male uszy to w ogole nie bedzie w stanie z tego korzystac (

np ja) i taki headset jak od ms jest 100 razy lepszy - dobra jakosc dzwieku, nie przeszkadza, a warty jakies gorsze.

Co ja czytam o_O Twoje male uszy nikogo....

Czemu wybral pan Xbona? Bo mam male uszy...

Litosci

Edytowane przez hav3n

Opublikowano
jestes uposledzony [...] jak ktos ma male uszy to w ogole nie bedzie w stanie z tego korzystac (np ja)

zbastuj kolego, za cienki w uszach jesteś jak dla mnie

Opublikowano

jestes uposledzony [...] jak ktos ma male uszy to w ogole nie bedzie w stanie z tego korzystac (np ja)

zbastuj kolego, za cienki w uszach jesteś jak dla mnie

xDDD

Jaki hejt na małe uszy

Edytowane przez kermit

Opublikowano

PS4 - konsola przyjazna elfom.

Opublikowano

Patrzac na rozmiary xbona z kinectem I zasilaczem to spokojne mozna nim leczyc kompleksy zwiazanie nie tylko z malymi uszami...

Opublikowano

kupując XO trzeba iść do urządu budownictwa i uzykać zgode na dobudówkę

EFvFLyG_large_verge_medium_landscape.jpg

1403478_10151767233512810_158357478_o.jp

giant-xboxone-sideview-640_wide.jpg

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Borze jak śmiesznie jano xD

Opublikowano

Nie rozumiem, jak mozna jarac sie sprzetem na ktory nie ma ani jednej fajnej dedykowanej gry o_O

OK, xbox jest drogi, brzydki, ma kinecta, ale chociaz kilka fajnych gier na start :|

Gdyby byl w polszy oficjalnie (czytaj: w normalnej cenie) to lykalbym jak niemka sperme, chociazby dla killer instinct, bo jestem GRACZEM, a nie pasjonatem nowych mebli.

Edytowane przez Jaczes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.