Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

dziennikarze nie grali w PGR 3 i 4, skoro piszą, że jest podobne?

nie siłuj się na logikę...

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

@ex4ct_pl Przecież ty nie chciałeś kupić gta v bo model jazdy był za słaby( oceniony po 7 sekundowym filmiku xD) nawet jakiś cytat był z tobą :P

Nie mowilem ze nie chce kupic tylko wyglada (pipi)o wo, nie pomylilem sie mimo ze to byl tylko krotki gameplay, jezdzi sie chu jowo, nie pamietam kiedy odpalilem GTA po ukonczeniu.
Opublikowano

Jakiś nowy build? Model jazdy rzeczywiście podobny do PGR?

Dla mnie PGR byl arcadowka wymagajaca, niby ciezko bylo tam sie doszukac realizmu ale gralo sie przyjemnie i mialo sie wrazenie kompletnego panowania nad samochodem jesli byl ogarniety kierowca.

Podobne wrazenie mialem grajac w DriveCluba, build byl stary - Alpha, ale grajac z widoku z za kierownicy ma sie wrazenie komplenego panowania nad samochodem jesli kierowca ogarniety i sam nie przesadzi z predkoscia lub katem wejscia w zakret. Ciezko mi to opisac, duuuzo w tym pomaga praca kierownicy i rak na niej bo jest to doznanie blizsze realizmowi.

Zreszta po pierwszych 2 okarazeniach bylem pierwszy ze wszystkich grajacyh ;)

Opublikowano

Sorry, ale biały Xbox One + pad > czarna PS4 ;)

Edytowane przez pop

Opublikowano

na wygląd to sie kobite do wyra bierze, a nie konsole. A tak to, obie konsole brzydkie

Opublikowano

na wygląd to sie kobite do wyra bierze, a nie konsole. A tak to, obie konsole brzydkie

Mówisz jak dziecko, bo facet o tym wie i nie musi o takich rzeczach pisać.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Czyli Ryse to taki Knack, ale to już na trailerach tak wyglądało :P

albo zabrakło PINIENDZY

Opublikowano

Mówisz jak dziecko, bo facet o tym wie i nie musi o takich rzeczach pisać.

sam zacząłeś, ale w tym temacie to nie nowość, tutaj sama dzieciarnia krzycząca czyja grzechotka głośniejsza

Opublikowano

Z czym zacząłem? Wygląd konsoli mieszać z wyglądem kobiety zalatuje kompleksami. Sorry za szczerość.

Opublikowano

dziennikarze nie grali w PGR 3 i 4, skoro piszą, że jest podobne?

nie siłuj się na logikę...

Dziennikarze notorycznie piszą bzdury, więc jakakolwiek opinia z forum > jakikolwiek dziennikarz.

Co do ocen Ryse to przeceniłem Cryteka pisząc o 65-75% :P kolejna gra która powinna zostać opóźniona. Ale ja poczekam na opinie ludzi z neogafa, w końcu o Knacku baaardzo pochlebnie tam się wypowiadają c'nie Figar?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
Choć w tym co mówi jest dużo prawdy, to mimo wszystko uważam, że werdykt jest co najmniej bezsensowny. Nosz świat się kończy, bo aż muszę się z mazzeo zgodzić, z tym co pisał parę stron wcześniej. Na chwilę obecną podane argumenty za kupnem są po prostu z dupy wzięte.

Przede wszystkim trzeba wziąć pod uwagę fakt, że osoby które kupują któryś sprzęt na starcie to naprawdę albo najwierniejsi fani/fanboy'e, albo osoby z nadmiarem gotówki lubiące prestiż i nowinki technologiczne, bo patrząc na obecny launch lineup obu platform ciężko cokolwiek mówić o jakimkolwiek sensownym graniu, szczególnie jeśli weźmiemy do tego pod uwagę brak wstecznej kompatybilności.

Tak, PS4 jest mocniejsze, bardziej nastawione na "graczy". Tak, Xbone ma więcej ciekawszych gier na starcie mimo ogólnych kontrowersji co do mocy, ceny, kinecta itp. Ale żeby na podstawie tych obiecanek cacanek i "pierwszego wrażenia" stawiać taki werdykt jak on...? No zgodzę się z tym co mówi na początku - że robi rzecz po prostu głupią.

To tak jakby wziąć PS Vita oraz 3DS zaraz po premierze a następnie przejść do zachwalania Vity jako prawdziwego handhelda o olbrzymiej mocy i pierdyliardem funkcji dla "tru" graczy, podczas gdy 3DS to słaba "maszynka do pokemonów". A lata po premierze jednak widać jak sprawy się potoczyły w przypadku tych platform i wydawanych na nie gier...

Tak czy inaczej, ja tam nadal nie widzę sensu kupowania którejkolwiek nowej konsoli. Ja nie z tych, co zadowolą się tym co łaskawie zostanie na dany sprzęt wypuszczone, ani z tych co muszą ograć każdy "AAA" choćby nie wiem jaki to był już tasiemiec. Grafika mnie nie obchodzi, a gier, które naprawdę by mnie naprawdę interesowały póki co nie widzę żadnych.

Opublikowano
Dziennikarze notorycznie piszą bzdury, więc jakakolwiek opinia z forum > jakikolwiek dziennikarz.

dostałeś opinię z forum jak i opinię dziennikarza, więc chyba powinieneś być ukontentowany :P

Opublikowano

Crytek powinno wymyślać koncept gry, tworzyć postacie, grafikę, fabułę i resztę a tworzeniem samej rozgrywki powinien zajmować się już kto inny mający jakiekolwiek pojęcie w tym temacie. Dostawalibyśmy pewnie wtedy hity, które czesały by mosznę.

Co najgorsze po tych ocenach jakoś wątpię aby MS'owi chciało się inwestować w kontynuację. A szkoda.

Opublikowano

Crytek to w ogóle powinien się ogarnąć bo ten rok mają bardzo kiepski - najsłabszy i najkrótszy Crysis z serii a teraz to. Niech powymieniają ludzi na kogoś sensowniejszego.

Opublikowano

PVp0oTL.jpg

nie dość że płaskie bitmapy rodem z colin mcree rally na psx to jeszcze atak klonów, kilka ludzików masowo skopiowanych i wklejonych, czasem z innym kolorem ubrania czasem nawet nie

a tutaj warto przypomnieć wszystkie zachwyty xbotów "omg nowa forza prawdziwy nextgen! goty!!"

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Lepsza gorsza grafa ale 1080/60 w wyścigach, niż śmieszne 30. Ale już widać po tym temacie , że nadal jest zcasulowane przyzwolenie na lipny framerate. Tylko patrzcie jak za 2-3 lata będzie 15-30, no ale grafa fajna. Jezu.

Opublikowano

z takim zapasem mocy konsol to raczej będzie odwrotnie.

Jeżeli taki Killzone jest tytulem startowym, to nie wyobrażam sobie co dostaniemy za 4 lata.

Opublikowano

z takim zapasem mocy konsol to raczej będzie odwrotnie.

Jeżeli taki Killzone jest tytulem startowym, to nie wyobrażam sobie co dostaniemy za 4 lata.

NIGDY nie było , że z czasem framerate stawał się lepszy. Tylko grafika kosztem płynności, i na 100000% będzie również tak teraz. Kolejna zamulasta generacja. Nowy Killzone 30-45, kolejny 30, kolejny 20-30 ale z coraz ładniejszą grafą.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Stary, nikt nigdy nie zejdzie poniżej 30 klatek. Ogarnij emocje. :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

i1RrG3tR54Z6W.gif

Yano, przynajmniej Turn 10 ma priorytety. A priorytetem w tego typu grze jest betonowe 60fps. I osiągnęli to.

czemu nie gnoisz Shadow Fall za to że mamili miesiącami 60fpsami? Bo jak się okazuje to gra ma 60fps... czasami. Mogliby coś wyciąć by był stały framerate, ale nie, graficzni koniobijcy muszą mieć graficzkę. Z tym że grafikę zauważasz przez pierwszą godzinę gry, a przez kolejne 99 irytujesz się spadkami.

Opublikowano

Tak na pewno. Jak taki knack spada do 16 fps

:teehee:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.