Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Zer, zarzuć linkiem do recenzji

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 764,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano
Mazzeo i co teras.

A co ma być? przecież gra to kupsztal więc czy ma 60fps czy 16fps nic nie zmienia. Nie będę za to bajerował że framerate spada czasami i tylko w zadymie jak to mówią niektórzy odnośnie KZ

nWuyjKw.png

jak miesiącami się reklamuje sprzęt multiplayerem w 60fps a potem wychodzi coś zupełnie innego to takie też czyszczenie komina przez Sony.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Marcin, recenzja tylko i aż poprawna. W sensie nie można się do niczego przyczepić (no, poza tym, że napisałeś coś na temat bezbarwnego bohatera i nie rzuciłeś żadnym przykładem), ale nie wyzwala emocji i chęci kupna PS4. Ja akurat Cię znam, więc wiem, że jesteś zajarany PS4, ale w tekście tego nie czuć.

Opublikowano

napisałeś coś o muzyce, ale nic o efektach dzwiękowych. brakuje jakiegoś info o poziomie trudności i długości kampanii singlowej. 

Opublikowano

Wracaj do WKP kazub, nie denerwuj mnie.

Opublikowano

Zeratul, jak by jutro cię prosił o jakieś porownanie padów oby dwu konsol. Wiadomo, że ten od XO będzie lepszy od DS4, ale mimo wszystko chętnie bym poczytał/posluchał o tych padach.

Opublikowano

900p@16fps > 1080p@45 xbone wins again....

30s gameplayu I juz 2 acziki, pewnie po 3h bedzie calak

Knack też osiąga fantastyczne osiągi w kwestii FPS, więc tutaj jest po równo. I nie wiem z której gry wziąłeś 45 fps, Killzone pikuje do prawie 30 :D.

Opublikowano

900p@16fps > 1080p@45 xbone wins again....

30s gameplayu I juz 2 acziki, pewnie po 3h bedzie calak

Knack też osiąga fantastyczne osiągi w kwestii FPS, więc tutaj jest po równo. I nie wiem z której gry wziąłeś 45 fps, Killzone pikuje do prawie 30 :D.

porównanie tego co się dzieje na ekranie w Ryse do tego w Knacku....to jak porównać Killzłoma do Zoo Tycon no ale sonyboty :)

Opublikowano

Serio ktoś porównuje te dwie gry? I jaką macie kategorię? Które (pipi) bardziej śmierdzi?

Opublikowano

Mówią, że nie będzie śmierdziało, "a potem wychodzi coś zupełnie innego to takie też czyszczenie komina przez Sony." ;[

Opublikowano

Marcin, recenzja tylko i aż poprawna. W sensie nie można się do niczego przyczepić (no, poza tym, że napisałeś coś na temat bezbarwnego bohatera i nie rzuciłeś żadnym przykładem), ale nie wyzwala emocji i chęci kupna PS4. Ja akurat Cię znam, więc wiem, że jesteś zajarany PS4, ale w tekście tego nie czuć.

Dzieki za feedback.

Opublikowano

Sony poinformowało nas poprzez oficjalne forum PlayStation, że zresetowało część haseł europejskich użytkowników PlayStation Network. Jaki jest powód takich działań?

SCEE utrzymuje, że zresetowało część haseł użytkowników PlayStation Network. Powody takich działań nie zostały ujawnione. Firma zapewniła tylko, że nie posiada konkretnych dowodów, że bezpieczeństwo kont graczy zostało naruszone. Można więc przypuszczać, że hackerzy znów próbowali nabroić na serwerach Sony.

Jeśli przy próbie zalogowania na PSN pojawi się komunikat o nieprawidłowym haśle, wystarczy wybrać opcję "Zapomniane Hasło", a później je odnowić.

xD

NO ALE ZA DARMO, CO NIE

oh, wait, nie na "nadkonsoli"

na pewno dla beki resetowali, na pewno nikt znowu nie wykradł haseł, na pewno

źródło polskiego newsa: http://www.ppe.pl/news-25430-problemy_z_europejskim_psn__sony_zresetowalo_czesc_hasel.html

oryignalne źródło: http://community.eu.playstation.com/t5/Support-PSN/Can-t-sign-into-PSN-Incorrect-login-details/m-p/20145423#M33791

Opublikowano

beka z ravena, po co w ogóle grać online? PlayStation® 3 posiada najlepsze kampanie SP, pełne emocji, widowiskowych akcji, filmowej otoczki, epickich doświadczeń których nie znajdziesz nigdzie indziej.

Plejstejszon.

Opublikowano

Nintendo juz wie jak reklamowac po mesku gry dla meskich amerykanow:

Qk2qsrp.png

Opublikowano

Dobra przed chwilą pogralem sobie na ps4 w:

Killzone

Battlefield 4

Drive Club

NBA 2k14

Need for Speed Rivals

COD Ghosts

AC IV

Knack

Pad jest naprawde za(pipi)isty, cudo w porównaniu do ds3, super leży w dłoniach, jedynie do czego można mieć zastrzeżenia to te gumki na analogach faktycznie sprawiają wrażenie delikatnych,

Wszystkie gry były prezentowane na 42"w653

Co do gier najlepsze wrażenie zrobił na mnie Killzone, Battlefield 4, Need For Speed, NBA 2k14

Drive Club w wersji Alpha, wyglądał całkiem przyzwoicie model jazdy również na plus, no ale to nie moje klimaty dużo lepiej bawilem się z NFS, chociaż na bank ogram jak będzie w p+

COD to jakiś żart, grając chwile wcześniej w Bf czy killzone które miazdza graficznie i na duży plus zasługuje feeling z strzelania

Parę dni temu miałem pewne wachania czy warto brać next gena, po tym co zobaczyłem stanowczo jestem na tak:)

Teraz muszę gdzieś pograć na xone lub poczekać na recenzje od zeratula

Opublikowano

beka z ravena, po co w ogóle grać online?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

no ja się na tym łapie, że wole pograć kolejny raz w to samo w multi z kolegami niż jakąś uber duper historie vide Far Crap 3

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Zeratul, jak by jutro cię prosił o jakieś porownanie padów oby dwu konsol. Wiadomo, że ten od XO będzie lepszy od DS4, ale mimo wszystko chętnie bym poczytał/posluchał o tych padach.

A poczym wnioskujesz? Ds4 naprawil wszystko co bylo slabsze w ds3 (pomijam układ gałek bo to kwestia gustu a nie wada. I tylko xboty robią z tego problem)

Ma tez taczpada, głośnik i światełko (to ostatnie akurat zbędne) wiec serio powiedz w czym jest lepszy pad od XO?

Opublikowano

A wiec serio powiedz w czym jest lepszy pad od XO?

Tym, że nie pada po 8h grania :teehee:

Opublikowano

Kształtem, wielkością. Pad od x360 był lepszy od ps3 i mimo tego, że ds4 ma dużo rzeczy poprawionych (wklęsle analogi i spusty) to wciąż myślę, że pad od XO będzie lepszy.

A tak w ogóle MS zamierza pokazać dziś jakieś nowe/stare gry na premiere konsoli ?

Opublikowano

To serio az tak robi? Moze komus kto faktycznie maratony po 8h uskutecznia
Opublikowano

To serio az tak robi? Moze komus kto faktycznie maratony po 8h uskutecznia

No mnie denerwuje ds3 jak musze go w międzyczasie podłączać kablem i mieć do tego odpalonego pieca bo kabel mam za krótki więc jednak te 8h to troche mało, ale no jest to jakiś dealbreaker lecz jano chciał wiedzieć w czym bedzie lepszy czyli 25h > 8h. A tam już rozmieszczenie gałek to preferencja osobista.

Opublikowano

Jak po E3 pisałem, że Ryse ma skaszaniony framrate, to mnie tutaj jechali (oczywiście pisałem też, że sama gra jest kupowata i może to z tego względu...)

Yanek, ale to światełko na padzie to jest właśnie jeden z minusów jakie wymieniają testerzy (rozprasza, odbija się od ekranu itp). Jeżeli nie korzystamy z kamerki, to powinno się je dać wyłączyć, choćby dla zaoszczędzenia baterii.

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.