Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Proszę Cię, ile razy tu słyszałem bekę z PS3 bo instalki dłuższe, bo patche większe. A teraz nagle to nic takiego. A weeeź pan.

Przy takich wadach jak 720p/10 lub 900p/16, wolniejszym systemie oraz slabszych bebechach za WIEKSZE pieniadze, taka rzecz jak dluzsza instalka faktycznie wydaje sie trywialna :teehee:

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

To kopanie leżącego trwa od premiery nowych konsol. Ile jeszcze będziecie im skakac po głowach? Tzn fanom Xboxa :)

Opublikowano

Ja tylko czekam jak Naughty Dog z powrotem zabierze się za niego:

Crash+Bandicoot+Game+Incio.jpg

Mam nadzieję, że ostatnie doniesienia to nie tylko plotki. Błagam, Sony, (pipi)a odzyskajcie go. 

Opublikowano

przemysł rodzinny wsparłem poprzez Snajpera ghost Warrior xD

To żeś wybrał hicior :pinch:

Opublikowano

macie krótkie paluszki dlatego wam sie z gałek ześlizgują. MYSTERY SOLVED

przemysł rodzinny wsparłem poprzez Snajpera ghost Warrior xD

jakby ktoś z mojej rodziny dłubał przy snajperze to bym sie nie przyznawał

Opublikowano

Galki w dualach sa wypukle od 1998r. ale to DS3 ch.uj bo sie paluszki zeslizguja <xbox moja pierwsza konsola>.

Opublikowano

Ja z tobą niegadam więcej xD Jak tobie bardziej się podoba taki crap jak DA2 to nie mam siły. Chociaż faktycznie pierwszy wiesiek mnie bardziej zmasakrowal to jednak dwójka to zupełnie inny poziom jeśli chodzi o eee wszystko.

dwójka ma lepszą fabułę, grafikę (technicznie, bo merytorycznie to zimne kolory w jedynce > cieple kolorki w dwójce) i ryj Geralta

reszta jest lepsza w jedynce

Opublikowano

Ciekawe jak prowadza samochod. Galka zmiany biegow tez wypukla.

Opublikowano

Ktoś mi skasował posta o vege smalcu ;/

Od zawsze wam sie palce z analogow zeslizgiwaly czy dopiero od wyjscia pada do xboxa?

Przy psx i ps2 nie pamiętam tej przypadłości. No i te dramatyczne spusty :(

Opublikowano

Nie dosc ze napedy z dupy to jeszcze mamy "GSOD"

"FAILBOX ONE" :teehee:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Spusty faktycznie słabe, ale w nowym dualu to naprawili. Pad od xboxa dla mnie ma tylko dwie wady, krzyzak i ulozenie gałek.

Opublikowano

Pad od xboxa dla mnie ma tylko dwie wady, krzyzak i ulozenie gałek.

dla mnie jest to atut tego pada. na padzie od sony dosłownie gubię się w sterowaniu, ale to dlatego,  że gram sporadycznieu kolegi.

gdyby dało się podłaczyc pda od x360 do ps3\4 byłbym wniebowzięty!

Opublikowano

Da się. Tylko potrzebna specjalna przejściówka, która jednak trochę kosztuje czyt. trochę mniej jak nowy pad. ;)

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ułożenie gałek to kwestia typowo indywidualna, w przeciwieństwie do ześlizgiwania się palców (ale nie neguje, że komuś się zdarza).

Opublikowano

Da się. Tylko potrzebna specjalna przejściówka, która jednak trochę kosztuje czyt. trochę mniej jak nowy pad. ;)

Prosze o jakis namiar na to cudenko ;)

Opublikowano

Dzięki. Jestem ciekaw czy można na tym grać bezprzewodowo, bo jestem szczęśliwym posiadaczem bezprzewodowego odbiornika sygnału z pada do konsoli na PC :)

Jeżeli tak to świetnie, odchodzi zakup pada z kablem i jest wygoda z grania. Recenzja mówi, że są "drawbacks"... :confused:

Opublikowano

Kompletnie nie jarzę tego spinania się o pady. Jasne, jedne są wygodniejsze, inne odrobinę mniej. Mi tam się świetnie grało i na dualshockach, na balonie z Xboxa, nawet na wynalazkach z N64 i GCN. Opowieści o ślizganiu się palców, bolących dłoniach od asymetrycznych gałek czy o innych dramatycznych zdarzeniach kwituję pustym śmiechem

Opublikowano

Kiedy wyjdzie Xbox One w Polsce? Czy starczy pudełek z PlayStation 4 na premierę?

Informacje do przekazania mam dwie. Zanim do nich przejdziemy, wyjaśnię, że otrzymałem je od osoby, która pragnie zachować anonimowość. Skąd pewność, że można jej wierzyć? Bo wiem, że ma kontakt z osobami i instytucjami, które mogą posiadać poniższą wiedzę. Podchodzę ostrożnie do takich doniesień, więc zaznaczam, że mogą one być prawdziwe tylko w części, nieprawdziwe lub ulec zmianie z czasem. Po tym nudnym wstępie przechodzimy do plotek.

• Kiedy Xbox One będzie miał oficjalną premierę w Polsce? Według informacji, które otrzymałem, polska premiera konsoli Xbox One odbędzie się w listopadzie 2014 roku. Takie podobno są plany polskiego oddziału firmy Microsoft na dzień dzisiejszy. Sprzęt powinien zadebiutować pod koniec listopada, chociaż to jest już szczegółowa informacja, więc nie przywiązywałbym do niej wagi.
  • PlayStation 4 trafi do sprzedaży w Polsce 29 listopada – to wiemy. Wiadomo też, że sprzętu zabraknie na premierę. Jak wygląda sytuacja? Podobno pokrycie dostawy PlayStation 4 na dzień premierowy (tzw. „day one”) w Polsce wystarczy tylko na 60% zamówień przedpremierowych (tzw. „pre-orderów”), a co dopiero mówić o normalnej sprzedaży sklepowej. Jeśli wierzyć źródłu, najwięcej sztuk konsoli otrzyma sieć sklepów Euro RTV AGD.

I bardzo dobrze. amerykańce będą beta testować xbone'a dla glorious polish master race :>

+ Dodał MODERATOR
Źródełko wyschło?

Edytowane przez django
Niby Locusta na 1000 kawałków rozwala, a CTRL+V nie opanował.

Opublikowano

To kto w polsce kupi Xboxa po premierowej cenie z kinectem ?

Serio pytam.

Swoja droga ciekaw jestem jak rozwiaza TIVITIVITIVI u nas.

A tak a propos padow:

2075127.jpg

I skonczcie temat bo nuda :f

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to, że premiera Xboxa się odbyła, a wy tutaj toczyliście bój która konsola należy do której generacji. Chyba rzeczywiście XBone nikogo, nawet xboty o nim nie wspominają. Gdzie te super screeny z Forzy i wychwalania interfejsu? :teehee:

Opublikowano

Kiedy wyjdzie Xbox One w Polsce? Czy starczy pudełek z PlayStation 4 na premierę?

Informacje do przekazania mam dwie. Zanim do nich przejdziemy, wyjaśnię, że otrzymałem je od osoby, która pragnie zachować anonimowość. Skąd pewność, że można jej wierzyć? Bo wiem, że ma kontakt z osobami i instytucjami, które mogą posiadać poniższą wiedzę. Podchodzę ostrożnie do takich doniesień, więc zaznaczam, że mogą one być prawdziwe tylko w części, nieprawdziwe lub ulec zmianie z czasem. Po tym nudnym wstępie przechodzimy do plotek.

• Kiedy Xbox One będzie miał oficjalną premierę w Polsce? Według informacji, które otrzymałem, polska premiera konsoli Xbox One odbędzie się w listopadzie 2014 roku. Takie podobno są plany polskiego oddziału firmy Microsoft na dzień dzisiejszy. Sprzęt powinien zadebiutować pod koniec listopada, chociaż to jest już szczegółowa informacja, więc nie przywiązywałbym do niej wagi.
  • PlayStation 4 trafi do sprzedaży w Polsce 29 listopada – to wiemy. Wiadomo też, że sprzętu zabraknie na premierę. Jak wygląda sytuacja? Podobno pokrycie dostawy PlayStation 4 na dzień premierowy (tzw. „day one”) w Polsce wystarczy tylko na 60% zamówień przedpremierowych (tzw. „pre-orderów”), a co dopiero mówić o normalnej sprzedaży sklepowej. Jeśli wierzyć źródłu, najwięcej sztuk konsoli otrzyma sieć sklepów Euro RTV AGD.

I bardzo dobrze. amerykańce będą beta testować xbone'a dla glorious polish master race :>

To teraz tak xboty sobie tłumaczą to że Polska jest traktowana przez micro jak kraj trzeciego świata?

Opublikowano

Ogólnie w Saturnie i MM, jak byłem to mówili, że mają dwie oddzielne dostawy: jedną dla prerderowców, a drugą do wystawienia na półki i że nie ma co się martwić, bo konsole normalnie będzie można kupić w sklepie w dniu premiery. Tutaj za to widzę info, że tylko 3/5 ludzi, którzy zrobili preorder dostanie swoją konsolę w dniu premiery. Komu wierzyć, komu ? ;(

Fajnie by było, jakby microsoft zaczął wydawać więcej exów na xone, jeżeli będzie się kiepsko sprzedawał. Mimo, że większość opinii o konsoli i informacji jak do tej pory jest dosyć mieszanych albo słabych to ciąglę mam chrapkę na tą konsolę. Jestem xbotem chyba :(

Edytowane przez terror

Opublikowano
To kto w polsce kupi Xboxa po premierowej cenie z kinectem ?

Ktoś tam kupi. Jednak póki będzie tylko wersja zbundlowana z kinectem, który, jestem tego na 120% pewien nawet w przypadku premiery za rok, nie będzie działał po polsku to nie ma co liczyć że osiągnie sukces.

Najśmieszniejsze jest to, że premiera Xboxa się odbyła, a wy tutaj toczyliście bój która konsola należy do której generacji. Chyba rzeczywiście XBone nikogo, nawet xboty o nim nie wspominają. Gdzie te super screeny z Forzy i wychwalania interfejsu? :teehee:

Ale kto ma wychwalać jak chyba tylko Zeratul + 2-3 osoby z działu xboxa mają?

To teraz tak xboty sobie tłumaczą to że Polska jest traktowana przez micro jak kraj trzeciego świata?

Ironii byś nie zauważył nawet jakby ci pier.dolnęła z liścia i zasadziła kopa w zad :F

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.