Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Przekombinowali po prostu. Lepsze wrogiem dobrego. No i spora niespodzianka bo MS zajmuje sie systememami na co dzien od wielu, wielu lat.

Odnośnie BF4, to czy on czasem nie krzaczy na każdej platformie ? 

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

BF4 na kazdej platformie ma problemy

Opublikowano

No BF4 genialnie smiga, juz dwa razy wyje.balo mnie z singla i raz usunelo mi sejwa ... 

Opublikowano

Ja jeszcze nie miałem problemów z BF4 (PS4) z tym, że ja parę godzin pograłem

Opublikowano

Chyba PS4 odlacze od sieci bo singla nawet nie idzie grac w BF4 ... 

EDIT: i po raz juz chyba 5 wywala mnie z singla, ja je.be, dawno nie widzialem tak zbugowanego kup.ska

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mnie jak drugi raz usunelo sejwa odpuscilem kampanie. Jakby jeszcze teraz zresetowalo staty z Multi to gra ląduje ma allegro

Opublikowano

na siłe grają w trybie online, żeby ponarzekać

Opublikowano

ciekawa sprawa jest z tym BF4.Ja jestem 2 misje przed końcem gry na normal i żadnych problemów...

Opublikowano

No ja tez bylem przy koncowce i bylo ok, a potem wszystko sie zesralo. Teraz wylaczony mam dostep do neta w PS4 i singiel smiga poki co.

Opublikowano

No boli tak samo jak nowy Killzone, slabe te kampanie okrutnie.

Opublikowano

Nikt nie gra na siłe, tylko każdy oczekuje że po kupnie gry bedzie dało sie normalnie zagrać, a że dice to partacze, to nie dziwie sie że ludzie sie wkurzają, ja swojego bf pożyczyłem koledze, jak on skończy sie z nim użerać i nic sie nie zmieni to pewnie pogonie

Co do Killzone to póki co mecze sie żeby skończyć jestem w 8 chapterze, na początku wszystko super, a pózniej wkradła sie nuda, dobrze ze multi daje radę no i graficznie miazga

Edytowane przez kubson

Opublikowano

No boli tak samo jak nowy Killzone, slabe te kampanie okrutnie.

Nowe KZ ma przynajmniej parę nowych pomysłów jak OWL, (nareszcie) nie biało czarny podział na złych Helgan i dobrych ISA i całkiem udane, zaskakujące zakończenie. Tak wyczytałem w recenzjach oraz powtórzył znajomy. Grałem u niego pierwszą godziną. Naciągane 8- jak dla mnie. Patrząc przez pryzmat; singiel + multi.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

No a ja gre przeszedlem i OWL to chybiony calkowicie pomysl, a singiel chyba jest nudniejszy niz ten z BF4. No ale graficzka chociaz cieszy oko.

Zakonczenie calkiem ok, ale potencjal jeszcze bardziej zmarnowany niz zwykle 6/10.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Całkowicie chybiony? Niepotrzebne skrajności. Świetnie sprawdzał się na bardziej otwartych przestrzeniach i do odwracania uwagi wroga. Inna sprawa że większość czasu spędza się w klasycznych ciasnych wnętrzach. Szkopuł w tym że grze potrzeba czegoś więcej. To się chyba nazywało ciekawy scenariusz czy jakoś tak...

E: Dodam jeszcze że skoro tak pięknie mogą wyglądać tytuły startowe, to ja aż się nie mogę doczekać tytułów pokroju Uncharted 4, TLOU 2, nowy Deus, czy BioShock. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Nie uwierzę że kz ma gorszą kampanie od bfa no po prostu nie wierze :P

Opublikowano

Wystarczy zagrac by sie przekonac. Tak czy inaczej obie sa srednich lotow i ciezko powiedziec, ktora jest gorsza. 

Opublikowano

Gralem I kampania KZ> BF4

Opublikowano

W BF4 bohater który sterujemy niby jest dowódcą oddziału a nigdy nic nie mówi, nawet wtedy gdy go o coś pytają i który na przykład w rozmowie z jakimś generałem jest zastępowany i blokowany przez któregoś z jego żołnierzy. Niby powinien rządzić a Omar i ten drugi ziomek robią sobie co chcą. Z resztą, ci jego pomocnicy kompletnie nic nie robią i zupełnie jak w Call of Duty, robią za ruchomy wskaźnik gdzie iść. Cała fabuła oparta wokół tego schematu to dno, dodatkowo gra nawet nie ma żadnego etapu z pojazdem.

Nawet singiel w Shadow Fall nie jest tak słaby.

Opublikowano

Jeszcze dodam, że ma komiczne skrypty. Gdy ostrzeliwujemy ze statku helikoptery, to nie moźemy zestrzelić ich wyrzutnią rakiet, a jedynym sposobem na wyeliminowanie helikoptera jest headshot przez szybę.

No chyba, że na wojnie helikopter wytrzymuje 3 strzały z bazooki, wtedy zwracam honor.

Opublikowano

Nie wiem jak na wojnie, ale w multi potrzeba 3-4 strzalow z bazooki, zeby zdjac helikopter, wiec na zywo tez tak chyba jest.

Opublikowano

Jeszcze dodam, że ma komiczne skrypty. Gdy ostrzeliwujemy ze statku helikoptery, to nie moźemy zestrzelić ich wyrzutnią rakiet, a jedynym sposobem na wyeliminowanie helikoptera jest headshot przez szybę.

No chyba, że na wojnie helikopter wytrzymuje 3 strzały z bazooki, wtedy zwracam honor.

Podobne skrypty miał Black 100 lat temu. Na przykład w pierwszej misji gość na dzwonnicy, gdzie twórcy przewidzieli scenariusz,  w którym bierzemy RPG i rozwalamy wieżę. Efekt był taki, że wieża była doszczętnie niszczona, nawet gdy zdjęło się typa zwykłym pistoletem.

Opublikowano

Grunt że nie był nieśmiertelny, na wszystko poza RPG. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.