Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

idź stąd easye każualu. Jak tam combo prawdziwego gracza ps4+vita ? Fajnie się gra w gry z pc?

haha, no na pewno lepiej sie gra w FIFE 14 na nowym silniku, niz na PC, podobnie jak w NBA.

Na Vicie - wiesz zaliczam ostatnio rzeczy, ktorych nie skonczylem na PS3, jak crossgamingowy Wipeout, Dragons Crown, czy Gucamelle.

Lubie tez przysiasc do Gravity Rush i LBP Vita. W co z tych tytulow moge zagrac na PC ?

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

idź stąd easye każualu. Jak tam combo prawdziwego gracza ps4+vita ? Fajnie się gra w gry z pc?

haha, no na pewno lepiej sie gra w FIFE 14 na nowym silniku, niz na PC, podobnie jak w NBA.

Na Vicie - wiesz zaliczam ostatnio rzeczy, ktorych nie skonczylem na PS3, jak crossgamingowy Wipeout, Dragons Crown, czy Gucamelle.

Lubie tez przysiasc do Gravity Rush i LBP Vita. W co z tych tytulow moge zagrac na PC ?

Guacamelee jest na pc i co teras?

Opublikowano

swietnie, ze chociaz to - wymieniles 1 giere, ktora dostalem za free w plusie.

Dla mnie granie na PC ssie pale - tyle.

Jak graczy pctowy,ktory ma tak rozbudowane onlineowe exy moze czekac na gta5?

Nawet 10 letni San andreas mod ma online lepszy niz ten od R.

Tam moze sie cyba naqurwiac 300 graczy a tu ile 16? :D

Jednak sa ludzie ktorzy nie lubia grac po sieci,to jednak rozumiem czekanie do 2015

GTA V to tez swietny Singiel. Online w ogole mnie nie wciagnela, do dzisiaj chyba maja z nim problemy, ale fabula, postacie, gameplay - dla mnie 10/10.

Edytowane przez easye

Opublikowano

a nie bo na ps4 ssie paue 

Opublikowano

Dla mnie granie na PC ssie pale.

Nie ma to jak konkretne argumenty. CW jak zawsze w formie :teehee:

a nie bo na ps4 ssie paue

Imo te "next-geny" ssą pałę. Może za rok będzie lepiej.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Juz tyle razy to przerabialismy, ze nie chce mi sie 155 raz na ten sam temat produkowac.

Opublikowano

Easye taki z ciebie beton ? Dobrze wiedzieć. Chociaż i tak nic nie przebije grania na jednej platformie, jednej firmy. To jakby chodzić do kina na filmy tylko jednej wytwórni. Oczywiście Columbia Pictures.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

swietnie, ze chociaz to - wymieniles 1 giere, ktora dostalem za free w plusie.

Dla mnie granie na PC ssie pale - tyle.

dla mnie granie na tym małym ekraniku vity ssie pałe i co teras?

Opublikowano

no o gustach nie dyskutujemy tak ? Dla Ciebie ekran (pipi)owy, ale to nie znaczy ze, ze konsola jest slaba i ze nie ma w co na niej grac, prawda ?

Sibian - beton bo nie lubie grac na PC ? MIalem wszystkie konsole poprzedniej generacji, od Nintendo po MS i (pipi)owe PS3 (za to z dobrymi grami) Nic nie poradze, ze z nowa generacja obecnie tylko Sony w 100% trafia w moj gust.

Moze jak wyrzuca Kinecta, obniza cene, zmienia swoj marketing, zaczna nieco lepiej podchodzic do klienta, wypuszcza wiecej mocarnych exow, niz na poprzedniej generacji, przestana sie bawic w 720p, gdy u konkurencji jest 1080 to uczucie wroci tez do MS, poki co niestety...

Q(pipi), nawet dashbord Sony zrobilo lepszy. <3

Edytowane przez easye

Opublikowano

wy sie klocicie, obecnie jest tyle roznych konsol, ze kazdy wymysli jakies argumenty na plus i na przeciw:

vita - swietny multitasking, oled, masa dobrych indykow, multum multiplatform, duzo dedykowanych odllon znanych marek sony, swietna wspolpraca z ps4, ale gier ekskluzywnych,ciekawych, w ktore nie pogra sie na niczym innym jest GARSTKA

3ds - technicznie konsola z innej epoki, brak wsparcia z czymkolwiek, dziwaczne wsparcie sieciowe ale eksluzywow MASA i to za(pipi)i,scie dobrych

wii u - technicznie dobre, nie odtrasza totalnym odlschoolem, z dwoma grami, ktore w chwili obecnej warte sa kupna(smw3d, zelda ww) ale z kilkoma wprost genialnymi tytulami w przygotowaniu

ps4/xone - jesli sie nie lubi strzelanek online i tasiemcow od ea to w chwili obecnej konsole robią za mebel, ale obie mają moc, dobre wsparcie sieciowe i wszyscy wiemy, ze za jakis czas wzorem kazdej innej konsoli od tych dwoch gigantow pewnie wczesniej czy pozniej powstana super multiplatformy i ekskluzywy

Opublikowano

pc defence force w natarciu. wystarczył jeden śmieszny obrazek ze szkieletem 

<czeka na długaśny post kruka o steamie>
Opublikowano

brak wsparcia z czymkolwiek

Eeee, znaczy się co??? Że nie ma tych śmiesznych pucharków czy co bo nie kapuję zbytnio.

Opublikowano

pc defence force w natarciu. wystarczył jeden śmieszny obrazek ze szkieletem 

wszystko fajnie tylko, że w przeciwieństwie do ciebie kruk skończył GTA V na obu konsolach huh

Opublikowano

easye to gadamy o gustach czy nie? Dla Ciebie PC chuyowy i spoko, ale Vita już nie może być, bo obiektywnie ma gierki cośtam cośtam?

that's so 2013

nawet gdybym na pisał to na końcu i tak napiszesz, że ch,uj ja dalej będę grać na plejstejszyn :potter:

:)

Opublikowano

raven_raven - ja na PC nie grywam, ale widzisz gdzies tu moje posty, ze jest chuyowy i ze nie ma w co grac ? Mi nie podchodzi i przez same sportowki nigdy bym sie nie przestawil, szczegolnie jak zawsze na nowy silnik trzeba czekac srednio 3-4 lata.

Paliodor - jest tam jakas spolecznosc w ogole, pytam, bo akurat 3Dsa nigdy nie mialem.

Sa grupy, mozna zapraszac ludzi do rozmowy, dolaczac do ich gier w kazdej chwili, pomijajac fakt, ze pucharki/achivmenty tez lubie...

ps4/xone - jesli sie nie lubi strzelanek online i tasiemcow od ea to w chwili obecnej konsole robią za mebel, ale obie mają moc, dobre wsparcie sieciowe i wszyscy wiemy, ze za jakis czas wzorem kazdej innej konsoli od tych dwoch gigantow pewnie wczesniej czy pozniej powstana super multiplatformy i ekskluzywy

Najlepsza czesc BF, najlepsza czesc FIFY i najlepsza czesc NFS nazywasz tasiemcami. Okey...

Edytowane przez easye

Opublikowano

No w grach mających multi można.  A że nie ma takich za wiele, to inna sprawa.

Opublikowano

Jest tam jakas spolecznosc w ogole, pyttam, bo akurat 3Dsa nigdy nie mialem.

Sa grupy, mozna zapraszac ludzi do rozmowy, dolaczac do ich gier w kazdej chwili itp ?

Eh, a ja głupi myślałem, że handhelda kupuje sie dla gier, a nie jakichś bzdetów :(

Niech się Nintendo uczy od Sony jak się robi przenośny sprzęt. W końcu gadanie z ludkami to podstawowa rzecz w handheldzie XD

Opublikowano

Rozumiem że żartujesz? :/

Opublikowano

BF nie lubie, bo nie lubie fps z pojazdami i wielgachnymi mapkami - taki mam spaczony gust i nic i nikt tego nie zmieni.

fifa14 i nowy dobry nfs - ok fajne, jak kiedys kupie ps4 bo na pewno taki czas nastanie z checia i radoscia w nie zagram. Ale w chwili obecnej jak dla mnie nie sa to w ogole jakies argumenty bym dla tych dwoch gierek mial kupowac ps4 tu i teraz. 

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

A tak btw wyszła na jedynie na "duże" konsole jakaś dobra "przygodówka " ? Czy nadal casuale z konsol płaczą , że nie ma w nich strzelania i tydzień siedzą nad jedną zagadką ? xD  ( pytanie retoryczne )

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

BF nie lubie, bo nie lubie fps z pojazdami i wielgachnymi mapkami - taki mam spaczony gust i nic i nikt tego nie zmieni.

fifa14 i nowy dobry nfs - ok fajne, jak kiedys kupie ps4 bo na pewno taki czas na stanie z checia i radoscia w nie zagram. Ale w chwili obecnej jak dla mnie nie sa to w ogole jakies argumenty bym dla tych dwoch gierek mial kupowac ps4 tu i teraz. 

No dokładnie tak to widzę, dla mnie absurdalne jest kupowanie sprzętu żeby sobie pograć w fifke czy bf. Oczywiście rozumiem ludzi, którzy tak robią w tej branży nazywamy ich causale.

Opublikowano

Eurogamer wybrał swoją grę roku - Super Mario 3D World.

By Martin Robinson Published Monday, 30 December 2013

It was always going to be Sony and Microsoft's year. When the Xbox One and PlayStation 4 launched in November, it wasn't just the climax of a publicity roadshow that stretched back to February - a roadshow that was at times messy and scandalous, as well as entertaining and exhilarating. It goes back to a time when all we had were codenames like Orbis and Durango, accompanied by whispered speculation. It stretches back even before then, too.

So 2013 was the year the next generation finally arrived, exasperating and exciting in equal measure with typically limp launch line-ups but a promise of what's to come. Except, pedants like myself pointed out, 2013 wasn't when the next generation started: that happened, quietly and somewhat underwhelmingly, late last year with the launch of the Wii U.

It's underpowered and unloved, with sales that are nothing short of disastrous, but look beyond the figures and it's clear Nintendo had a sensational 2013 - and in terms of quality of software, arguably one of its finest yet. The 3DS had 12 months that will surely pass into legend, kickstarted by Monster Hunter and Fire Emblem before being rounded off by Pokemon, Bravely Default and a Zelda that's one of the breeziest in an age.

A little of that magic's rubbed off onto the Wii U, too, even if there's not quite the surplus the handheld has enjoyed: Pikmin 3 was a triumphant return for the series, while Wonderful 101 was one of the most unhinged and energetically creative games of the year.

There was one game that had more ideas, though, and even more energy - something that cut through the bluster of next-generation console launches to remind us that it's really all about play. It might feel slightly sacrilegious to hand out the reward to any other Nintendo mascot in this, the year of Luigi, but I'm sure he'll understand that there can only be one.

So now I'll hand over to several of Eurogamer's contributors to explain why Super Mario 3D World was our game of the year.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-12-30-eurogamers-game-of-the-year-2013

Te komentarze XD. Balsam na moją obolałą twarz. Pieczenie pupy bardzo mocne.

KÓRWAAAAAA TLOU I GTA LEPSZE AGHHHHHHHHHHHHRHRHRHRHRHFHRHHRHR

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ale zaczicie w koncu jedna rzecz - ze to, ze akurat ten typ gier nie trafia w wasz gust nie oznacza, ze te gry sa slabe ?

2 sprawa, jak mozesz nazywac casualami ludzi, ktorzy graja 90% czasu online. Nie jeden turniej w zyciu wygralem przez to, ze lupie w ta pile od lat online, przy okazji lubie tez pilke nozna, wiec co to ma wspolnego z niedzielnym graczem ?

Rozumiesz w ogole pojecie ktorego uzywasz ?

Od dzisiaj hardcorzy graja tylko w single player ! :stupid:

Jest tam jakas spolecznosc w ogole, pyttam, bo akurat 3Dsa nigdy nie mialem.

Sa grupy, mozna zapraszac ludzi do rozmowy, dolaczac do ich gier w kazdej chwili itp ?

Eh, a ja głupi myślałem, że handhelda kupuje sie dla gier, a nie jakichś bzdetów :(

Niech się Nintendo uczy od Sony jak się robi przenośny sprzęt. W końcu gadanie z ludkami to podstawowa rzecz w handheldzie XD

No wiesz, Vita dla mnie przy DSie to jakis Hi-end'owy sprzet z przyszlosci. Lubie tez sliczna grafike przyjemna dla oka, dlatego wybralem Vite z jej multiplatformami pokroju Rayman czy Dragons Crown, nawet jak exow ma nie za wiele.

Przegralem tak 7 lat na Xboxie 360, wiec...

No i wracajac do ilosci gier, nie pamietam, by na premiere jakiejkolwiek konsoli bylo gotowych tyle dobrych multiplatform.

Nie wiem, nagle na forumku ludzie kupuja po 3-4 gry w miesiac, ze narzekaja ze nie ma w co grac ? Przyszly rok zapowiada sie rewelacyjnie, Tom Clancy's The Division, Destiny,  Wiedźmin 3, nowe Trialsy (Fusion),The Elder Scrolls: Online.

do marca dostaniemy inFAMOUSa, Daylight, Drive Club.Watch Dogs

To tylko gry wymianiane z pamieci, w ktore chce zagrac, bo nie sledze zapowiedzi zbytnio (sporo gier mam do ogrania na konsolach - BEZ GIER  :teehee:)  ale juz teraz ide o zaklad, ze spiewka niektorych w polowie przyszlego roku bedzie dokladnie taka sama...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jakbym nie miał Ps3 to może i zakup Vity nie byłby zły ale i tak pewnie bym w ostateczności kupił stacjonarkę Sony bo nie dość, że więcej gier, a też wolę pograć na dużym ekranie. A skoro większość tytułów z Vity to jakieś tam wariacje/porty/itd gierek z PS3 to tym bardziej wolałbym dorzucić te parę stówek więcej by sobie popykać w lepszej formie.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

2 sprawa, jak mozesz nazywac casualami ludzi, ktorzy graja 90% czasu online. Nie jeden turniej w zyciu wygralem i pewnie nie wyszedlbys ze swojej polowy w taka FIFE, wiec nie wiem co ma to wspolnego z niedzielnym graniem.

Chyba nigdy nie zrozumiesz co znaczy casual najwyraźniej. W takie League of legends czy World of Warcraft też grają na szczeblu turniejowym, ale czy to zmienia fakt, że te gry są zdominowane przez segment każuali?

Nie jeden turniej w zyciu wygralem i pewnie nie wyszedlbys ze swojej polowy w taka FIFE, wiec nie wiem co ma to wspolnego z niedzielnym graniem.

71c3931c1edc4353a0c03ec549753b965872a2c3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.