Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Widze, że po raz kolejny wraca stary temat.. gdzie niektóre osoby tutaj (w dodaktu takie, które - jak same przyznają - ni (pipi)a się na tym nie znają) podejmują dyskusję i twierdzą, że PS4 jednak nie jest mocniejsze niż Xbone (wyszukując przy tym jakieś cytaty, które stanowią ułamek opinii i przeczą liczbom oraz dotychczasowym efektom).

Powodzenia..

Ile gier AAA stworzyłeś człeniu

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 768,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Widze, że po raz kolejny wraca stary temat.. gdzie niektóre osoby tutaj (w dodaktu takie, które - jak same przyznają - ni (pipi)a się na tym nie znają) podejmują dyskusję i twierdzą, że PS4 jednak nie jest mocniejsze niż Xbone (wyszukując przy tym jakieś cytaty, które stanowią ułamek opinii i przeczą liczbom oraz dotychczasowym efektom).

Powodzenia..

Ile gier AAA stworzyłeś człeniu

dobre to jest, jak klapersy mówiły, że PS3 jest mocne, tylko trzeba tę moc rozgryzc i zabiera to czas. Co wtedy mówiły xbociki? Że kogo to obchodzi, ważne to jak jest teraz i na której konsoli gra chodzi lepiej, a nie o jakąś skrytą moc Cella! A teraz okazuje się, że nie ma co mówic czy PS4 jest mocniejsze czy nie, bo muszą najpierw rozgryźc Xbone i co z tego, że 720p, z którego szydzili w przypadku PS3. Xbonersy cholerne.

Opublikowano

E tam gadasz.... Za 2 lata rozkminia moc XO.

Opublikowano

Jeszcze śmieszne, że xboty się śmiały z klaperów, którzy mówili, że to devowie są leniwi, a nie, że PS3 ma ciężką architekturę. A teraz? EE TAM, CI OD CODA NIE UMIEJO KODOWAC, DLATEGO COD CHODZI W 720P. CO Z TEGO, ZE NA PS4 JEST W 1080P I POWYZEJ 60FPS.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jeszcze śmieszne, że xboty się śmiały z klaperów, którzy mówili, że to devowie są leniwi, a nie, że PS3 ma ciężką architekturę. A teraz? EE TAM, CI OD CODA NIE UMIEJO KODOWAC, DLATEGO COD CHODZI W 720P. CO Z TEGO, ZE NA PS4 JEST W 1080P I CHODZI POWYZEJ 60FPS.

No właśnie nie, bo są dropy w tym codzie na ps4.

Opublikowano

Teraz X0 przypomina bardziej PS3 FAT patrz jakość wykonania, multiplatformy oraz dash. Ps4 Xboxa 360.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Ja konsole kupuję dla unikatowych gier, a w moich oczach w tej kwestii od lat najciekawsze pozostają handheldy. 

Każdy kupuje konsole dla unikatowych gier, ale dlaczego nie mieć przy okazji wyższej rozdziałki w multipaltformach ?

Opublikowano

Jeszcze śmieszne, że xboty się śmiały z klaperów, którzy mówili, że to devowie są leniwi, a nie, że PS3 ma ciężką architekturę. A teraz? EE TAM, CI OD CODA NIE UMIEJO KODOWAC, DLATEGO COD CHODZI W 720P. CO Z TEGO, ZE NA PS4 JEST W 1080P I CHODZI POWYZEJ 60FPS.

No właśnie nie, bo są dropy w tym codzie na ps4.

Są dropy, ale co innego dropy z 1080 a co innego z 720p, jeśli mówimy o perspektywach sprzętu na przyszłość.

Opublikowano

Każdy kupuje konsole dla unikatowych gier, ale dlaczego nie mieć przy okazji wyższej rozdziałki w multipaltformach ?

Od multiplatform, jak sama nazwa wskazuje, jest PC. ;>
Opublikowano

A czy to prawda, że na pececie niektóre gry chodzą lepiej z AMD, a inne z NVIDIĄ poprzez przyjazne "przekonywanie"? Bo nie wiem czy mi się to śniło, czy ktoś faktycznie tak mówił.

Opublikowano

Teraz X0 przypomina bardziej PS3 FAT patrz jakość wykonania, multiplatformy oraz dash. Ps4 Xboxa 360.

Polski język, trudny język.

@figaro, nom pamiętam jak na geforce nie miałem odbić w lustrach w Max Payne 2, ale to chyba dlatego, ze za słaba karta była. Przy okazji HL2 było, że karty amd mają dodatkowe efekty jakieś. No i hl2 przelomowy generalnie był ponieważ w 2004 stał się bodaj pierwsza grą singlową, która musiała być always online. Tyle płaczu było blacharzy a teraz na kolana do wielkiego Gabena. Bo on miał wizję oraz jaja żeby to zrobić a nie jak ms, który się łamie bo w necie płakali, że na grzyby nie będą mogli pójść z konsolą :teehee:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Idąc tym tokiem myślenia, szybko można dojść do wniosku że należy mieć wszystkie sprzęty każdego producenta. Kuszące, ale mało prawdopodobne. Jeśli ktoś chce mieć 1 sprzęt, to powinien szukać jak najlepszego pod jak największą ilością parametrów i nie mówię tylko o czystej mocy.

Od zawsze uważam, że nie po to kupuje się konsolę żeby kupować drugą.  W zasadzie odnosi się to do wszystkiego. Ale to długi temat. 

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Idąc tym tokiem myślenia, szybko można dojść do wniosku że należy mieć wszystkie sprzęty każdego producenta. Kuszące, ale mało prawdopodobne.

Od zawsze uważam, że nie po to kupuje się konsolę żeby kupować drugą. W zasadzie odnosi się to do wszystkiego. Ale to długi temat.

Kupuje się nawet i 5 konsol jeśli gier, które cię interesują nie zabraknie. A ch.uj nawet dla jednej gry można kupić konsole (czego wcześniej nie kumałem) bo po się ograniczać ? Bo inaczej takie kwiatki, ze knack lepszy niż mario bo w tego drugiego nie grałem ale lepszy bo konsoli na sony.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Polski język, trudny język.

@figaro, nom pamiętam jak na geforce nie miałem odbić w lustrach w Max Payne 2, ale to chyba dlatego, ze za słaba karta była. Przy okazji HL2 było, że karty amd mają dodatkowe efekty jakieś. No i hl2 przelomowy generalnie był ponieważ w 2004 stał się bodaj pierwsza grą singlową, która musiała być always online. Tyle płaczu było blacharzy a teraz na kolana do wielkiego Gabena. Bo on miał wizję oraz jaja żeby to zrobić a nie jak ms, który się łamie bo w necie płakali, że na grzyby nie będą mogli pójść z konsolą :teehee:

Taborecie, a gdzie ty widzisz cos nie tak w tym zdaniu? Przypomina patrz Ps4 Xboxa 360. Proste.

Opublikowano

Kupuje się nawet i 5 konsol jeśli gier, które cię interesują nie zabraknie. A ch.uj nawet dla jednej gry można kupić konsole (czego wcześniej nie kumałem) bo po się ograniczać ? Bo inaczej takie kwiatki, ze knack lepszy niż mario bo w tego drugiego nie grałem ale lepszy bo konsoli na sony.

Mogę zrozumieć takie myślenie, ale to zdecydowanie skrajna postawa.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Pad to wystarczajaca rzecz by sięgnąć po XONE, dashboard sie zmieni z czasem.

A to że architektura w xone wymaga poznania to oczywiste, ale klapki nie zrozumieją, nie i ch/uj, sony jezus chrystus branży szanuj to.

Przecież ty do tej pory nie możesz zrozumieć tego samego gdy dyskutuje się o różnicach między PS3 i XO.

Opublikowano

Dyskusja o różnicach między PS3 i X360 is soooo 2009

large.png

Opublikowano

4k na tytana by mieć lepszą teksturkę zomfg

Ojoj, szkoda tylko, że nikt normalny nie wyda 4k na kartę wiedząc, że za mniejszą kwotę złoży kompa,który pociągnie wszystko na full :(
Jeden rok
Opublikowano

Poważne pytanie. Czy oprócz DLC do The Last of Us wychodzi w tym roku jeszcze cokolwiek wartego uwagi, czego nie będzie na PS4? Czy po tym DLC można spokojnie pozbyć się PS3?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.