Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Beyond i Last of Us przez streaming na Vicie.

Opublikowano

Wow no mega ficzer grać na ekranie vity w tlou.

Opublikowano

Hahah no super moge sobie zestrimowac na vite tlou, lol ta konsola jest juz martwa tylko indyki warte sa ogrania

Opublikowano

aha no to mega eksajt, jakby mało na tej konsoli było gier 1:1 z PS3 xDD

zresztą co to kurde za nowość, remote play to już PSP ma od czasów starożytnych, oczywiście nikogo (nawet samego Sony) nie obchodziło by się do swoich standardów dostosować i wszyscy zgodnie na to lali moczem, teraz to znowu jest "something" widzę

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

WOW SROW, półtora godziny zapowiadania przyszłości, nic więcej.

Dobrze wiedzieć, że Gaikai kiedyś wyjdzie, szkoda tylko, że póki co dla USA. TLOU na Vicie ? Eee tam, TLOU na telefonie !! :P

Opublikowano

aha no to mega eksajt, jakby mało na tej konsoli było gier 1:1 z PS3 xDD

Hahah no super moge sobie zestrimowac na vite tlou, lol ta konsola jest juz martwa tylko indyki warte sa ogrania

Wow no mega ficzer grać na ekranie vity w tlou.

xboty to nawet dobrą rzecz zmienią w złą xDDD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

no bo to jest spoko rzecz, ale żadne łał. chyba, że się ma tragiczny telewizor, no to może wtedy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Żadnej rewelacji nie było, ale źle też nie było.

DSC_0770.jpg

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

no zaje,bista rzecz że trzeci raz klapkom wciskają to samo a wszyscy mlaszczą z zachwytu jakie Sony dobre xD

no wow, na CES nie zapowiedzieli nowej gry. Prawda jest taka, że to fajna opcja i tyle, nie obracaj to o tyle stopni, by wyszła beka bo wymuszane troche :/

Opublikowano

Sprzedaz:
PS4 4.2 vs Xbone 3.0
DSC_0770.jpg

Tylko, że sony podaje ile dostarczyło do sklepów a nie ile konkretnie do indywidualnego klienta trafiło.

Tak samo jak ms. Jedni i drudzy nie mają danych ze sprzedaży detalicznej. 

O doniesieniach, że PS4 brakuje w przeciwieństwie xbona nie wspominając. 

Opublikowano

Nastepne targi to e3 czy mamy jeszcze cos po drodze?

Moze na GDC zobaczym jakies gry.

Do GDC jeszcze

Game Developers Conference 2014 is in 68 days, 18 hours, 49 minutes

Do e3 2014 jeszcze

153 days 03 hours 49 minutes

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

no zaje,bista rzecz że trzeci raz klapkom wciskają to samo a wszyscy mlaszczą z zachwytu jakie Sony dobre xD

no wow, na CES nie zapowiedzieli nowej gry. Prawda jest taka, że to fajna opcja i tyle, nie obracaj to o tyle stopni, by wyszła beka bo wymuszane troche :confused:

co jest wymuszane? Ile razy jeszcze będziesz się cieszyć z remote play? Mówię, to już była nowość chyba w 2006 czy 2007 jak to na PSP wprowadzili. Olali i teraz znowu to dają (na nowszej konsoli, gdzie znowu to wprowadzili, ale PS3 olali), to mam się cieszyć? łaaaaaaał

Opublikowano

GDC. Ale czy będzie jakaś konfa, to się okaże.

co jest wymuszane? Ile razy jeszcze będziesz się cieszyć z remote play? Mówię, to już była nowość chyba w 2006 czy 2007 jak to na PSP wprowadzili. Olali i teraz znowu to dają (na nowszej konsoli, gdzie znowu to wprowadzili, ale PS3 olali), to mam się cieszyć? łaaaaaaał

Ok, mogę spytac, czy oglądałeś tę konfę? ;p

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No ale tu nie chodzi przecież o Remote Play, a o granie przez neta jak w Onlive czy niegdyś Gaikai. Gdzie będziesz mógł grać w gry z PSX, PS2 i PS3 na PS4, Vita, tablecie, telefonie czy na papierze toaletowym.

Opublikowano

>sugerowanie, że traciłbym na to czas

nie, jak myślisz, dlaczego zadałem pytanie "łot"?

No ale tu nie chodzi przecież o Remote Play, a o granie przez neta jak w Onlive czy niegdyś Gaikai. Gdzie będziesz mógł grać w gry z PSX, PS2 i PS3 na PS4, Vita, tablecie, telefonie czy na papierze toaletowym.

to (pipi)a tylko last of us na vicie czy jednak coś więcej?

Może wreszcie ktoś po polsku mi wyjaśnić to?

Opublikowano

>sugerowanie, że traciłbym na to czas

nie, jak myślisz, dlaczego zadałem pytanie "łot"?

to (pipi)a tylko last of us na vicie czy jednak coś więcej?

Może wreszcie ktoś po polsku mi wyjaśnić to?

Playstation Now - czyt. stare Gaikai, czyli gry z psx, ps2, ps3 na wielu urządzeniach

Opublikowano

No przecież chodziło mu właśnie o to, że dzięki Gaikai ( teraz PlayStation Now ) będzie mógł zagrać w TLOU na Vicie, streamując obraz.

Sama usługa może być spoko dla gierek z PSX i PS2 - na telefonie jak znalazł. Na PS4 raczej tego nie widze, obawiam się, że jakość nie będzie zbyt najlepsza.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

>kup PS4 za 2 klocki

>kup telewizor Full HD

>kup vitę za pare stówek

>kup gierkę za 200zł

>streamuj grę na 7 calowe urządzenie

fuckinggenius.jpg

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Na kolejnej konfie zwichą straszyło ?

Opublikowano

no teraz to zmienia postać rzeczy, ale jak się czyta same posty figaro to zgoła co innego z nich wynika

potem jeszcze ktoś dodał Beyond do tego Last of Us i totalnie zgłupiałem

granie we WSZYSTKO na Vicie to już dużo, dużo lepiej brzmi

Opublikowano

ja tam bym skonczyl, cos poza remote play było o grach ?

Opublikowano

no teraz to zmienia postać rzeczy, ale jak się czyta same posty figaro to zgoła co innego z nich wynika

potem jeszcze ktoś dodał Beyond do tego Last of Us i totalnie zgłupiałem

granie we WSZYSTKO na Vicie to już dużo, dużo lepiej brzmi

no to byla dyskusja ludzi oglądających stream, nie moja wina, że chciałeś się wdac w dyskusje nie oglądając jej :)

Opublikowano

Poza PlayStation Now prawie nic nie było.

Podsumowując.

PS Now nie należy mylić z Remote Play, to całkowicie co innego.

PlayStation Now ( dawniej Gaikai ) będzie pozwalał na streamowanie gier z PSX, PS2 i PS3 na PS4, Vita, tablety i telefony ( nie jestem pewien czy nie wspominano także o telewizorach ). Co to oznacza ? Że nie posiadając żadnej konsoli Sony, będziesz mógł grać w gierki z poprzednich konsol. Grę będzie można wypożyczyć na kilka dni, bądź wykupić subskrypcje, trochę mi przerywało, więc nie dosłyszałem szczegółów tej oferty.

Opcja jest naprawdę spoko, bo można "zabrać" konsolę do kogokolwiek. Oczywiście jak pisałem wcześniej, obawiam się o jakość obrazu. Onlive nie zachwycał.

Edytowane przez Moldar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.