Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

czyli co ? im mniej ludzi w rozgrywce online tym lepiej bo robi sie bardziej taktycznie i wiecej od poszczegolnego czlowieka zalezy? zatem killzone mercenary z jego 4vs4 GOTY multi w fps, a tLoU GOTY multi w tps?

ja proponuje by next geny przyniosly tylko tryby 1vs1

Liczba graczy w multi to tylko jeden z punktów składający się na dobre multi. W BF4 jest 64 graczy, multi jest bardzo popularne, w Halo gra się 5 na 5, co nie przeszkadza być tej grze jednym z lepszych multi na konsole. Tak więc liczba graczy to nie najważniejszy element, a jeden z wielu.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Heh, kto by pomyślał, że TLOU wygra większosc takich głosowań. Każdy wieszczył wygraną GTA V. Do dziś mam koszmary po tysiącach statusów od Mazzeuszów i jego koleguf o prawdziwym Mesjaszu. Stało się jak stało. Power of plejstejszon. Mój plan to zagrac w którąś z tej dwójki do końca 2014. Oby się udało.

XrZhKE3.gif

Figaro teraz ogrywa Dr.Mario, chłopak ma poważne zaległości, więc może do końca 2014 się nie wyrobi.

W Dr Mario trzeba więcej myślec niż w tym Twoim kochanym TLOU z cinematic experience i emotional story...

Hahaha, proponuje zapisać się na studia mechatroniki, będzie miał jeszcze więcej myślenia niż w dr.mario. Dostarczasz beki w postaci postów jak ten zacytowany przez rejwena, a później się dziwisz, że ludzie się z tego śmieją.

Może uda mi się ograć TLoU do końca 2014, a tymczasem wracam do gier na pegazusa. :teehee:

No niestety mam gdzieś, że kilka marnych żywotów tutaj się ze mnie śmieje bo wolę grac w klasyka niż ogłupione AAA za 50 milionów dolców.

A TLOU sobie poczeka aż stanieje :)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

W csa też się najlepiej grało w 4vs4. No w takim bf dla casuali gdzie każdy biega jak chce, lata, jeździ itp to lepiej, że jest 32 czy 64 graczy bo w innym wypadku można by usnac z nudów.

Opublikowano

W csa też się najlepiej grało w 4vs4. No w takim bf dla casuali gdzie każdy biega jak chce, lata, jeździ itp to lepiej, że jest 32 czy 64 graczy bo w innym wypadku można by usnac z nudów.

BF na 4vs4 graczy ma tyle samo sensu co cs na 64.

Opublikowano

Figaro, masz dobry gust i ogólnie propsuję Twoje growe wybory, wiesz o tym. Ale w CW nie ma litości!!

TLOU MESJASZ PS3 BOGIEM SONY TAKIE DOBRE.

A w TLOU chociaż grałeś?

ZACZEKAM AŻ STANIEJE ALE ZOBACZ ILE NAGRÓD DOSTAŁO PATRZ NA TEN GIF

Opublikowano

BF na 4vs4 graczy ma tyle samo sensu co cs na 64.

No żebyś się nie zdziwil ile pani gra w squad team deathmatche gdzie są 4 drużyny po 5 graczy w bfie właśnie.

Opublikowano

Heh, kto by pomyślał, że TLOU wygra większosc takich głosowań. Każdy wieszczył wygraną GTA V. Do dziś mam koszmary po tysiącach statusów od Mazzeuszów i jego koleguf o prawdziwym Mesjaszu. Stało się jak stało. Power of plejstejszon. Mój plan to zagrac w którąś z tej dwójki do końca 2014. Oby się udało.

XrZhKE3.gif

Figaro teraz ogrywa Dr.Mario, chłopak ma poważne zaległości, więc może do końca 2014 się nie wyrobi.

W Dr Mario trzeba więcej myślec niż w tym Twoim kochanym TLOU z cinematic experience i emotional story...

Hahaha, proponuje zapisać się na studia mechatroniki, będzie miał jeszcze więcej myślenia niż w dr.mario. Dostarczasz beki w postaci postów jak ten zacytowany przez rejwena, a później się dziwisz, że ludzie się z tego śmieją.

Może uda mi się ograć TLoU do końca 2014, a tymczasem wracam do gier na pegazusa. :teehee:

No niestety mam gdzieś, że kilka marnych żywotów tutaj się ze mnie śmieje bo wolę grac w klasyka niż ogłupione AAA za 50 milionów dolców.

Dobra rada, nie grałeś w TLoU, to już nic nie pisz, bo tylko bardziej się pogrążasz, dobrze czujesz się w układaniu klocków w dr. mario, to tam zostań. TLoU można już wyrwać za 115zł nówkę, jak za grę o której będzie się mówiło przez kolejna lata, to bardzo niewiele, ale jestem w stanie zrozumieć, że dla osoby, która gra w 2014r w gry z pegazusa, to może być cena zaporowa.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

PS4 Back In Stock “This Week” Say Sony, GAME Offering Limited Stock

PS4 will be back in stock this week according to Sony with the company taking out adverts in the national press. Just about every GAME is also tweeting a limited availability on a first come first served basis.

http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2014/01/07/ps4-back-in-stock-this-week-say-sony-game-offering-limited-stock/

http://www.mcvuk.com/news/read/sony-ps4-back-in-stock-this-week/0126433?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mcvuk%2Fstream+%28MCV%3A+Home+Stream%29

<zdjęciedonazeszczecina>

Nikogo to nie interesuje, polki w Anglii sa pelne od PS4ek

Zreszta jak i na calym swiecie bo w Szczecinie są.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Jawnie Don, czemu nie wziąłeś tych konsol? Mogłeś je potem opylić na allegro albo lepiej, ebayu zarobiłbyś milijony.

Akurat nie miałem przy sobie luźnych 19 tys. zł ;) Zresztą, jak leżały późnym popołudniem i nie było walki na noże wokół nich to logicznie sobie pomyślałem, że już pewnie bym nie opylił za 2.500 zł jak Jaczes :P

Opublikowano

XrZhKE3.gif

Ale akurat TLoU jest absolutnie zaje.biste. Gra roku bez najmniejszych wątpliwości. Serio. Nie odpuszczaj sobie tej Gry

Opublikowano

PS4 Back In Stock “This Week” Say Sony, GAME Offering Limited Stock

PS4 will be back in stock this week according to Sony with the company taking out adverts in the national press. Just about every GAME is also tweeting a limited availability on a first come first served basis.

http://www.officialplaystationmagazine.co.uk/2014/01/07/ps4-back-in-stock-this-week-say-sony-game-offering-limited-stock/

http://www.mcvuk.com/news/read/sony-ps4-back-in-stock-this-week/0126433?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+mcvuk%2Fstream+%28MCV%3A+Home+Stream%29

<zdjęciedonazeszczecina>

Nikogo to nie interesuje, polki w Anglii sa pelne od PS4ek

Zreszta jak i na calym swiecie bo w Szczecinie są.

W tej chwili są na Amazonie. Ale czekaj sobie do lutego albo marca, heh.

Opublikowano

widzieliście to ? trailer nowej polskiej gry

taka grafika? czy zwykła ścima i pomieszanie zwyklego filmu nagranego kamerą z paroma efektami?

btw 6vs6 w titanfal i SOOOO NEXTGEN

ale jeszcze można by to jakoś przeżyć, ale ładowac z założenia boty na arene? pewnie skończy sie na tym że każdy będzie nabijał kille na głupich botach które będą sie tylko kręcić i odpalać skrypty

nie no powiedzcie mi gdzie tu jest logika? wyobrażacie sobie coda albo battlefielda gdzie połowa ludzików na mapie to boty?

już widze turnieje  w titanfall

Edytowane przez Yano

Opublikowano

W Fife jakoś 20 zawodników to boty i jakoś to nikomu nie przeszkadza grać turnieje.

Opublikowano

YT AJezu, nie odpuszczam sobie tej gry, ale mam takie zaległości, które kosztują o wiele mniej, że mesjasz poczeka. Jeszcze U3 nie kupiłem ;p

Opublikowano

Jestem w polowie U3 i nie moge sie zmusic zeby grac dalej :<

Opublikowano

Cos mnie ominelo?

Jakas dyskusja typu: "prawdziwi gracze graja na hard"?

Bo juz ustalilismy, ze prawdziwi gracze to tacy, ktorzy grali na A65XE w gry tak trudne, ze dzisiejszy hard to dla nich samograj.

Edytowane przez Jaczes

Opublikowano

Pewnie grasz na normalu. Błąd.

dokładnie to błąd, zmień sobie na very easy to na szybko przebrniesz przez to nieskończone strzelanie i pooglądasz filmiki

o wiele przyjemniej to sie przechodzi na easy

W Fife jakoś 20 zawodników to boty i jakoś to nikomu nie przeszkadza grać turnieje.

aha bo piłka nożna to to samo co strzelanina

no to znajdź sobie jakąs strzelankę gdzie będzie 2 graczy i 20 botów i opowiedz nam jak fajnie ci sie grało

Edytowane przez Yano

Opublikowano

no kolejny, bo boty fifie i MOBA to to samo co w FPSie prawda?

jeśli uważacie że nie ma różnicy to dziękuje i dowidzenia

jeśli jednak zdajecie sobie sprawe że to nie to samo to przestańcie rzucać takimi głupimi przykładami bo zaraz ktoś wyskoczy że w starkrafcie też jednostki potrafią same zaatakować jeśli stoją blisko wroga <_<

Opublikowano

widzieliście to ? trailer nowej polskiej gry

taka grafika? czy zwykła ścima i pomieszanie zwyklego filmu nagranego kamerą z paroma efektami?

btw 6vs6 w titanfal i SOOOO NEXTGEN

ale jeszcze można by to jakoś przeżyć, ale ładowac z założenia boty na arene? pewnie skończy sie na tym że każdy będzie nabijał kille na głupich botach które będą sie tylko kręcić i odpalać skrypty

nie no powiedzcie mi gdzie tu jest logika? wyobrażacie sobie coda albo battlefielda gdzie połowa ludzików na mapie to boty?

już widze turnieje w titanfall

Gra chyba nie bedzie dopakowana botami które beda tylko glupio biegac. Moga byc bardziej jak NPCty które beda odpalaly skrypty itp

Ale oczywiscie PR micro jest tragiczny I mozna dalej toczyc beke

Opublikowano

Zle,kile sie nabija poprzez zabijanie realnych graczy.Ai glownie pomaga ci zdobyc lepszy ekwipunek poprzez gold.

Ten Titanfall czytalem ma problemy z 720p oraz oferuje 6v6.Brak zniszczen,silnik stary ale jary.Dziwne to wszystko.

Co do ilosci graczy,to 6v6 to naprawde dobra zabawa.Kanter pokzuje,ze granie 5v5 moze byc naprawde dynamiczne i taktyczne.

Wszystko zalezy od mechaniki gry i map.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.