Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano
Gra chyba nie bedzie dopakowana botami które beda tylko glupio biegac. Moga byc bardziej jak NPCty które beda odpalaly skrypty itp

jedno zdanie gryzie sie z drugim, jeśli to bedą npce odpalające skrypty to właśnie coś w stylu głupich botów

ale z innej beczki ile to razy sie słyszy że gra z botami w strzelanine to kompletnie co innego niż z żywym graczem, a teraz nagle "spoko spoko w fifie tez są boty"....

Brak zniszczen

i to ma być ten ex który zniszczy ps4?

no prosze was, nextgen 6vs6 bez zniszczeń?

jakoś battlefield potrafi pociągnąc 64 graczy, ogormne zniszczenia i pojazdy (zamiast mechów) i jakoś można?

ten titanfal szykuje sie na niezła kaszane

Edytowane przez Yano

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Łotewer men, nie będę tłumaczył to osobom którzy nawet nie są zainteresowani tym tytułem bo nie ma go na plejstejszyn i pjerdolą dla samego pjerdolenia.

A nie czekajcie, może zagracie na tym pececie na którym ogrywaliście ponoć wszystkie exy z xboxa.

Opublikowano
i to ma być ten ex który zniszczy ps4?

no prosze was, nextgen 6vs6 bez zniszczeń?

jakoś battlefield potrafi pociągnąc 64 graczy, ogormne zniszczenia i pojazdy (zamiast mechów) i jakoś można?

ten titanfal szykuje sie na niezła kaszane

Dlaczego zniszczenia muszą być obowiązkowe ? W wielu grach to nie przeszkadza.

Multi 6vs6 nie jest gorsze od tego na 64, ze zniszczeniami czy bez, -  jest po prostu inne. Jeśli chodzi ci o to czy X1 dałby radę pociągnąć Titanfalla na 64 w multi - na 100 % nie. Powód - ultra szybki movement graczy.

Żadna kaszana, może być dobra gra w staroszkolnym stylu FPS ( pomijam technikalia i 720p bo to jest po prostu wina konsoli nie gry )

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

widzieliście to ? trailer nowej polskiej gry

taka grafika? czy zwykła ścima i pomieszanie zwyklego filmu nagranego kamerą z paroma efektami?

btw 6vs6 w titanfal i SOOOO NEXTGEN

ale jeszcze można by to jakoś przeżyć, ale ładowac z założenia boty na arene? pewnie skończy sie na tym że każdy będzie nabijał kille na głupich botach które będą sie tylko kręcić i odpalać skrypty

nie no powiedzcie mi gdzie tu jest logika? wyobrażacie sobie coda albo battlefielda gdzie połowa ludzików na mapie to boty?

już widze turnieje w titanfall

Gra chyba nie bedzie dopakowana botami które beda tylko glupio biegac. Moga byc bardziej jak NPCty które beda odpalaly skrypty itp

Ale oczywiscie PR micro jest tragiczny I mozna dalej toczyc beke

Fajnie, że titanfall jest gra od microsoftu.

@yano ty masz jakąś perwersyjna przyjemność z wypowiadania się na temtaty na ktore nie masz kompletnie pojęcia, przeczytales tylko titanfall 6vs6 plus boty i juz wielka podnieta janusza bo beka z xboxa.

Opublikowano

Powyżej już inteligentnie wytłumaczono , że dużo graczy / mało graczy jest idealne w zależności od założeń gry, wpadł beton i zaczyna wszystko od nowa. Gorsza oprawa od Bf4 i inne założenia od niego = gorsza gra. Dobre. A ponoć CoD i Bf takie złe. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Do kasacji.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mniej osob to podejscie taktyczne, po co podejscie taktyczne w grze w ktorej mozna grac mechami i skakac po scianach.

Łatewa X1 ekskluziw.

Opublikowano

A nie czekajcie, może zagracie na tym pececie na którym ogrywaliście ponoć wszystkie exy z xboxa.

ja tak zrobiłem np z Alan Wake i Fable 3, bo mi xzłom wyzionał ducha. I tak samo zrobie z TitanFall bo MIcro ma w (pipi)e nasz kraj.

Opublikowano

Jaczes, miałem na myśli, źe przygody Drejka powinno się grać na easy.

Opublikowano

Na(pipi)iacie postów i człowiek po paru godzinach jest 3-4 strony do tyłu :(

Rozmowa toczy się teraz o tym, że im więcej osób na mapie tym lepsza grywalność? Jak tak, to LOL.

Opublikowano

Ogólenie to chodzi o to że titanfall jest tylko na xbox one, a nie na ps4 i nagle 6vs6 to lipa i każde dobre multi to 64osoby i masa zniszczeń bez tego to beka z xbotow

Kurde sorry pajgi za minusa :/ bo chciałem dać plusa, uroki korzystania z tabletu

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Nie jak najwięcej tylko jednak jakaś sensowna ilość

Ciekawe jak duze będą mapy. Mam przypomniec jaki był płacz przy bf na konsolach z 24 graczami?

A tu ma by 12...

Btw jesli to serio by wyłącznie zależało od wielkości map i balansu rozgrywki to by nie dorzucali botów ktore mają sie panoszyc po mapie zeby nie bylo kompletnie pusto

I btw bluber ja nie hejtuje dla samego hejtu. Gdyby gra okazala sie cudowna to bym to powiedział i wam zazdroscil ale obecnie zapowiada sie conajmniej srednio

Opublikowano

Ogólnie to chodzi o to, że TF to gra twórców CoD, na którego xboty z tego foruma sikały i wyśmiewały, bo król jest jeden od Bungie. Teraz Bungie robi szrota, kalkę Borderlands, a typy od CoD robią najbardziej skillowe multi z dmg broni identycznym jak w CoD. :lol:

Co do liczby graczy, to jeżeli ktoś twierdzi, że 4 na 4 czy 6 na 6 deklasuje z góry tytuł, to po prostu nie zna się na dobrych grach multi.

Opublikowano

ja nie calkowicie nie rozumiem podniety dwoma tytulami, ktore tutaj na forum sa niby jakims wyznacznikiem jakosci 2014 wg wielu:

titanfall - do mnie to wyglada jak cod z robotami, do tego tak samo brzydkie jak cod

driveclub - wszystko co o tej grze wiemy to praktycznie gify i 10sek filmiki, reszta to jedna wielka niewiadoma

moze obie zarzadza ale w chwili obecnej calkowicie zero jarania jak dla mnie

Opublikowano

Tego bełkotu Yano nie da się czytać, po raz kolejny udowadnia jak mało wie. 

Ficuś pamiętaj gameplay #1 nie grafika......my się jaramy gameplayem a nie grafiką.....

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jak zwykle YETI żyje w swoim wyimaginowanym świecie gdzie Halo Reach nigdy nie miało miejsca i gdzie Bungie odnośnie Destiny rzuciło więcej niż jeden do obrzygania powtarzany filmik.

Opublikowano

E no nikt nie mowi, że cod skillowy ale pierwsze MW miało goty multi. Kazdy to przyzna.

Opublikowano

Mimo pewnych ułomności Reach, to była i tak jedna z lepszych (skillowych) strzelanek na X360. Poza tym, więcej oczekuje od autorów H3 niż kolesi którzy spłodzili multi, gdzie perki to broń zagłady, a kamperstwo jest nagradzane.

PS. Zapomniałem o killstreikach, też dobra komedia.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Janusz jest teraz znafcą multi, ciekawe czym jutro nas zaskoczy :P

Opublikowano

6vs6 to bardzo dobry nius, bo jest jakas mala szansa, ze to multi bedzie skillowe, a nie bedzie balasem jak Battlefield. No ale jak bedzie to sie okaze. Beka z baranow, dla ktorych dobre multi to tylko takie gdzie jest w piz.du graczy.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

W Halo Big Team Battle jest na 16 graczy.

Tutaj bedzie ich 12 plus Tytany, wiec w zupelnosci wystarczy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dzięki CoDowi mogę powiedzieć, że jest multi w którym jestem całkiem dobry :thanks:

Kilstriki i perki to jest pikuś, który przy pewnej wprawie nie mają dużego znaczenia. Są gorsze rzeczy w tej serii: damage, auto aim, lagi, ale z tym też można żyć, ważne, że człowiek ma wiatr we włosach i biega po mapie z wywalonym jęzorem.

Jak titanfall będzie miał mapy wielkości tych z CoDa, to więcej niż 6 vs 6 byłoby zwykłą głupotą.

Opublikowano

Nigdy nie lubilem BTB. Niestety w Halo 4 postawili na wieksze mapy i max graczy, dlatego tez olalem to multi (nie jedyny powod oczywiscie).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nigdy nie lubilem BTB. Niestety w Halo 4 postawili na wieksze mapy i max graczy, dlatego tez olalem to multi (nie jedyny powod oczywiscie).

Btb takie dla casuali, którzy nie umieją piechotą ubic kogoś. Czyli fani bfa to target tego trybu.

Opublikowano

Najgorsze jest to, że BTB w H4 cieszył sporą popularnością, taki SWAT też, najbardziej n00bowksie tryby.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.