Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Przecież TitanFall zawsze można ograć na sprzęcie Master Rasy w 4K i 160FPS.

No i to jedyny sluszny wybor, lepsze to niz 720p na konsoli za 500euro xd
  • Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Wow, zdziwko bo w plebiscycie CDA wygrywają gry dostępne na PC. Na GTA V to głosowała większość nawet nie grając, a TLOU no cóż, pewno większość widziała grę na YT tylko.

Nie zdziwko tylko lekka beczka. PC master race, a w rankingach na najwyższych miejscach eksy na konsole i multiplatformy, które nikogo. Żadnego pecetowego eksa w rankingu w betonowej gazetce

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

>sugerowanie, że CDA nie jest magazynem dla konsolowych plebów już od kilku lat

>sugerowanie, że pracują tam ludzie zdolni docenić Papers, Please, EU IV czy Rogue Legacy

>sugerowanie, że GTA V nie jest najlepszą grą roku na wszystkie platformy

Opublikowano

akurat GTA V to dla mnie GOTY i mesjasz

Opublikowano

SR4 pomijam bo nie mam słów żeby to skomentować

>nie graj w dany tytul

>wypowiedz się na jego temat

Typowy Yano xD

Opublikowano

Assassin's Creed xD

Saints Row xDD

TLOU słabsze niż AC IV i Saints Row xDDD

brak eksa na PC XDDDDDDDD

post-11044-Breaking-Bad-WHAT-gif-WAT-WOT

nie grałem jeszcze a AC4 z braku czasu ale nie wątpie że to fajna gra, pewnie jedna z najlepszych w serii, ale żeby stawiać ją wyżej niż GOTG TLOU? kogoś powaliło

SR4 pomijam bo nie mam słów żeby to skomentować

Cos wybrac musieli, a ze nie mieli do wyboru pewnie LoLa, ogame czy world of tanks, wybierali to co na PC sie pokazalo, a ze duzo tego nie ma to wybierali co popadnie, nikt nie bedzie glosowal na gre ktorej na PC nie ma.

W GTA V pewnie grali u kolegi albo na youtubie.

Opublikowano

Cos wybrac musieli, a ze nie mieli do wyboru pewnie LoLa, ogame czy world of tanks, wybierali to co na PC sie pokazalo, a ze duzo tego nie ma to wybierali co popadnie

No jak to tak nie ma dobrych eksów na pc, przecież master race ponad konsolami. Lol.

Opublikowano

Na PC mało jest exów dla gimbusów.

Ale za to najtrudniejsze dla koneserów :

129311526082_M4A1-late.jpg

289358-game13949-img194885.jpg

Najlepsza symulacja zmagań podczas IIWŚ, mogę z kimś zagrać, kto mnie pokona dostanie PS4.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

No i jaka glorious grafa, widać że stare konsole nie opóźniały rozwoju grafiki tym razem i 3 tytany w sli mogą rozwinąć skrzydła.

Opublikowano

grywało się w gierki z lepszą grafą na ps2

Opublikowano

Widać , że nie masz pojęcia o typie gry, ale to nie pierwszyzna. Nie ma chyba ( mogę się mylić ) lepiej wykonanej produkcji gdzie mamy skalę dowodzenia a następnie tak odwzorowaną skalę 1:1 i setki jednostek. Ale to nie jest gra dla gimbusów, już pisałem.

Te twoje konsole zatrzymały się na ( i oczywiście zapomnij o skali 1:1 ) :

sid-meier-civilization-revolution-screen

vs

Strasznie poszły z grafą xD

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

To jest jedna z tych gier co 3 godziny miesza się w komórkach excela, żeby pooglądać potem przez 3 minuty drewniane animacje kwadratowych modeli?

Opublikowano

Konsolowcy w natarciu xD. Słaba grafa = do du,py gra. A później dziwota, że robią same shooterki w 10 fps byleby się błyszczało i wybuchało.

Sibian, wstawiłeś screen z Civ IV :(. Nie obrażaj tej gry. Na konsole wyszła Civilization Revolution, oczywiście odpowiednio spłycona by się konsolowcy za bardzo nie pogubili.

Opublikowano

To jest jedna z tych gier co 3 godziny miesza się w komórkach excela, żeby pooglądać potem przez 3 minuty drewniane animacje kwadratowych modeli?

Lepiej zagrac w 8 kampanie CoDa czy ktoras BFa gdzie sa SPLOSIONS EVERYWAH OMG ! cnie ?

Opublikowano

W Normandię można grać i turowo i w real-time'ie, dla każdego coś miłego. Oczywiście preferuje tylko tury. 

Edytowane Raven ; d

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

No tury > realtime wiadomix. Ja w dalszym ciągu czekam na godnego następce Heroes of Might and Magic III :<<<<

Opublikowano

Niestety o tego typu grach można już zapomnieć, granie stało sie zbyt popularne i niestety większość internetu przejęły gimbusy wiec jak gra nie ma grafiki / nie błyszczy sie jak psu jaja / nie mam non stop akcji, skryptów , wybuchów to jest chu.jowa

Na iOS jest dostępny Palm Kingdoms 2 czyli podrobka hirosow ale całkiem przyjemna

Opublikowano

Widać , że nie masz pojęcia o typie gry, ale to nie pierwszyzna. Nie ma chyba ( mogę się mylić ) lepiej wykonanej produkcji gdzie mamy skalę dowodzenia a następnie tak odwzorowaną skalę 1:1 i setki jednostek. Ale to nie jest gra dla gimbusów, już pisałem.

Te twoje konsole zatrzymały się na ( i oczywiście zapomnij o skali 1:1 ) :

sid-meier-civilization-revolution-screen

vs

Strasznie poszły z grafą xD

Myślę że nie chodzi tu o to czy gra jest dobra czy nie, raczej chodzi o to że jak zwykle pecetowy ex nie grzeszy grafą a wręcz odstrasza, a przecież konsole nic tu nie ograniczają.

Opublikowano

Konsolowcy w natarciu xD. Słaba grafa = do du,py gra.

Nikt nic takiego nie napisał. To pecetowcy ciągle (pipi)ą o grafice na tytanach, 4k, milionie fps i o tym jak rozwój grafiki hamują konsole, a jak przychodzi do tych wymieniania najlepszych pecetowych eksów to nawet największe pecetowe betony z cd action wymieniają konsolowe GTAV. I tak fakty znów położyły fanbojskie majaki.

Kup kartę graficzną za 4 tysiaki, graj w czołgi z grafiką jak z PS2.

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Nie powstała lepsza grafa w jednoczesnej skali dowodzenia i 1:1 z setkami, tysiącami jednostek ( konsole dobrze o tym wiedza jak mocny sprzęt jest do tego potrzebny ). Wiem , że ciężko to zrozumieć i gdzie jeszcze dodatkowo np. cały pancerz czołgu jest liczony w czasie rzeczywistym, każdy kąt, grubość, słabe punkty czy braki produkcyjne. Ograniczenie aspektów symulacyjnych kosztem filtra pod D11 byłby niedopuszczalny. Niektórzy nie zdają sobie sprawy jak zaawansowane są już różnorakie fizyki obiektów. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Kup kartę graficzną za 4 tysiaki, graj w czołgi z grafiką jak z PS2.

PS2, kilka- kilkanaście jednostek :

1579909_20120905024604.jpg

885416-frontm4_005_large.jpg

Setki, tysiące sztuk jednocześnie ( może później sam zrobię screena gdzie wszystkich dam obok siebie  ) :

259177471.jpg

Dlatego w twoim ograniczeniu pozostaną tylko konsole. Nigdy nie zrozumiesz co to znaczy prawdziwa fizyka i realizm, wybierzesz oprawę i często razem z tym pusty gameplay. A Combat Mission akurat nie ma dużych wymagań, można grać na słabszym kompie ( oczywiście zapomnij o 60 klatkach xD, nawet 30 )

Wątpię MaZZeo, nie w grze gdzie trzeba co sekundę, podczas starć przeliczać np. centymetrowe braki produkcyjne pancerzy w setkach czołgów. Ale tak właśnie było na wojnie i trzeba to oddać. Najlepszy symulator potyczek podczas WWII.

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

tysiące jednostek na ekranie

co sekundę, podczas starć przeliczać np. centymetrowe braki produkcyjne pancerzy w setkach czołgów.

/\

||

marketing

prawda

||

\/

a.jpg

Wskaz proszę na tym obrazku ten centymetrowy ubytek produkcyjny w pancerzu czołgu przeliczany co sekundę, bo już o bitwę z tysiącami takich realistycznych jednostek z litości prosić nie będę.

Edytowane przez Observer

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.