Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

@Codename Nieprawda... Wiesz, ta gra miała wyjśc na premierę. Premiera miała miejsce dwa miesiące temu. I do dzisiaj dostała tylko jedną przesuwę. Ciężko porównac to do GT5 czy Last Guardiana :)

Narzekacie na przesuwanie daty premiery, ale założę się, że jeszcze bardziej byście narzekali na niedopracowany tytuł (Battlefield 4, anyone?). Mógłbym tu przytoczyc sławetny cytat Miyamoto :P

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Wszyscy sie mylicie, DroveClub mial wyjsc na premiere PS4, pozniej przelozyli go na premiere w Japonii czyli 22 Lutego, a teraz 22 lutego zmienili na nie wiadomo.

Opublikowano

Mógłbym tu przytoczyc sławetny cytat Miyamoto :P

Mógłbyś, ja nie znam. :<

Opublikowano

Nie, DriveClub po opóźnieniu nie dostał żadnej oficjalnej daty premiery.

Niby był na japońskiej liście gier premierowych, ale co oni tam wiedzą ;) Evolution/SCEE daty nie ogłaszało.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Ważne, że jest w co grać na PS4...

Opublikowano

Wszyscy sie mylicie, DroveClub mial wyjsc na premiere PS4, pozniej przelozyli go na premiere w Japonii czyli 22 Lutego, a teraz 22 lutego zmienili na nie wiadomo.

Link or GTFO

Opublikowano

Nie wiem po (pipi) ma Ci to udowadniac. Od poczatku Sony mowilo ze DC bedzie tytulem startowym obok Knacka i Killzona.
Zaczyna jak na poprzedniej generacji. Niech jeszcze Infamous okaze sie gra 6-7 i bedziemy mieli powtorke z rozrywki w pierwszych 2 latach...

Czyli po Outlast najprawdopodobniej dadza DayLight. :down:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mógłbym tu przytoczyc sławetny cytat Miyamoto :P

Mógłbyś, ja nie znam. :<

Slide029.JPG

i bonus dla kąsolomaniaków:

great-quote.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Nie wiem po (pipi) ma Ci to udowadniac.

Jak ktos mowi wszystkim ze sie myla to z reguly wypada to udowodnic.

Co do reszty tego duposcisku to powiedzili ze bedzie na start, ale zmienili zdanie, nie zrobili tego dzien przed premiera, wiec kazdy wiedzial w co sie laduje. Nie wiem o co ten bol dupy, przeciez od dawna bylo wiadomo jaki bedzie line-up do pierwszej polowy roku.

PS. Ja bym bardzo chetnie przygarnal Dying Light w plusie. Gra jest na tyle interesujaca zeby zagrac, ale nie az na tyle aby wylozyc na nia 250 floty.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Link or GTFO

Nie chce mi sie szukac bo jestem w pracy a to czy mi wierzysz jest mi komletnie nie potrzebne.

Mowie jak mowili, gra miala wyjsc na start ps4 nie wyszla ani na start ogolnoswiatowy ani nie wyjdzie na start w Japonii.

Tylko patrzec jak pojawi sie Dirt 4, Project CARS, Gran Turismo 7 i The Crew, jesli mysla ze w obliczu takich gier zainwestuje w wersje pudelkowa DriveClub to sie grubo na tym przejada.

Opublikowano

Driveclub przesunięty? Czekam na kolejne miesiące #eksajtu jak to 3-sekundowy GIF o rozdzielczości 245x140 udowadnia wyższość tejże gry na FM5 i PS4 na X1.

#thisisliving #4theplayers #playb3yond

Opublikowano

Driveclub przesunięty? Czekam na kolejne miesiące #eksajtu jak to 3-sekundowy GIF o rozdzielczości 245x140 udowadnia wyższość tejże gry na FM5 i PS4 na X1.

#thisisliving #4theplayers #playb3yond

Ale DriveClub nie mial niczego udowadniac w starciu z FM5, to nie gra nastawiona na realizm, Forza 5 to nawet nie ma startu do GT6 z zawartoscia jaka jej zostala po wyciecieciu polowy gry i wlozeniu jej w DLC i mikro transakcje.
Opublikowano

GT6 to nie ma startu do zadnych wyscigow ze swoimi samochodami i trasami wycietymi z PS2.

Tylko patrzec jak pojawi sie Dirt 4, Project CARS, Gran Turismo 7 i The Crew, jesli mysla ze w obliczu takich gier zainwestuje w wersje pudelkowa DriveClub to sie grubo na tym przejada.

Dirt 4 - nie zapowiedziany, CARS - moze pod koniec roku (o ile nie przesuną), Grand Turismo 7 - to chyba jakis zart ? Kiedy ? Znowu beda robic 6 lat giere, a pozniej wrzuca do niej staf z PSXa. No bardzo mi brakuje, by na kolejnej generacji pograc autami standard na trasach z PS2.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dirt 4 jest zapowiedziany nieoficjalnie, więc jest opcja, że pojawi się w tym roku. :)

Opublikowano

Lipa na maxa że znowu opóźniony, co oni chcą z tą grą zrobić - dodać 50 aut czy coś, ale jeśli efekt nie będzie za(pipi)isty to biada im.

Anyway, dziś o północy NPD za grudzień. Zobaczymy kto wygrał Gwiazdkę 2013 w USA.

Opublikowano

Co to znaczy zapowiedziany nieoficjalnie?

Jeden z fanów za pośrednictwem Twittera zapytał Paula Colemana, głównego projektanta gier spod znaku Dirt, czy następna odsłona cyklu mogłaby w większym stopniu koncentrować się na rajdach. Jego odpowiedź powinna zadowolić graczy. Jak bowiem pisze:

Tak, mogłaby i będzie :D

Także oficjalnej zapowiedzi nie było, ale jest potwierdzenie, że będzie. :)

Link do newsa: http://www.cdaction.pl/news-36497/dirt-4-zadowoli-milosnikow-off-roadu.html

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Lipa na maxa że znowu opóźniony, co oni chcą z tą grą zrobić - dodać 50 aut czy coś, ale jeśli efekt nie będzie za(pipi)isty to biada im.

Pewnie chcą dodac 60 fpsów!!!!

Opublikowano

to ja zapowiadam nieoficjalnie Gran Turismo 8, Fife 2019 i nową Zeldę

jakby co to pierwsi przeczytaliście ode mnie, mam nadzieje ze mnie nie zbanuja za przeciek

Opublikowano

http://www.polygon.com/2014/1/16/531...microsoft-over

Former Xbox multimedia executive Blair Westlake has resigned from Microsoft following what he describes as a change of direction in the company, Variety reports.

"It has become clear to me that the organization is moving in a direction that does not fit either my expertise or my skill sets," said Westlake in a statement, following 10 years with the company.

Westlake oversaw the group that licensed movies and television shows for Microsoft products, including the Xbox Live online entertainment service offered through the video game console. The team also has been involved in policy issues surrounding intellectual property and content protection technology.

http://www.latimes.com/entertainment...#ixzz2qZDMfj8g

Nie podoba mu się już w MS bo firma teraz bardziej stawia na gierki a szczególnie exy, oczywista oczywistość i widać to już od dnia premiery XONE. Oczywiście figaro nie skopiował tego z GAFa tutaj bo tylko złe wiadomości kopiuje.

Opublikowano

to ja zapowiadam nieoficjalnie Gran Turismo 8, Fife 2019 i nową Zeldę

jakby co to pierwsi przeczytaliście ode mnie, mam nadzieje ze mnie nie zbanuja za przeciek

Nie! Od teraz jestes naszym insajderem!

#soexcited

Opublikowano

Ja mogę być waszym insiderem - wczoraj napisałem, że DC nie wyjdzie w lutym i dzisiaj się potwierdziło. To znaczy, że mam 100% sprawdzalności moich inside info.

Kolejny news: .r4102 w eizdjyw ein redrO ehT

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A co na XO w tym roku ? Normalnie pytam ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.