Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Czyli PS4 bez gier w tym roku? It's Vita all over again [*]

Infamous Second Son mesjasz PS4 na 2014 rok. Patrz na te cząstęczki HNNNNNGGGG.

;)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

A co na XO w tym roku ? Normalnie pytam ponownie.

Jakbym miał się zakładać to bym jako absolutnych pewniaków wskazał jedynie Halo i TitanFall. Podejrzewam, że niespodzianką na E3 będzie Horizon 2, a z wcześniej zapowiedzianych gier największe szanse na premierę w 2014 mają Quantum Break i Project Spark. Może wyjdzie Sunset Overdrive.

Na 99% w 2014 nie wyjdzie gra od Black Tusk i Fable Legends.

Opublikowano

Przecie Titanfall to nie ex, każdy już ma taboret i utorrenta gotowego na premiere

Opublikowano

Czyli bez mydlenia oczu, rok 2014 na PS4 i XO w kwestii EKSÓW można podsumować:

"No właśnie nie wiem co tak słabo."

Opublikowano

Niech poprzesuwaja jeszcze te gierki, jak sobie policzylem te na ps3 ktore bym chcial przejsc i ile bede mial czasu to tak rok 2020 wydaje sie realny na next gena ;///

Opublikowano

Przecież ten DriveClub zostanie zapomniany w momencie jak nowe kąsole się rozkręcą. Za 3 lata wszyscy zapomną o tym czymś. Będzie jak z Perfect Dark Zero na X360. Ktoś w ogóle kojarzy coś takiego? No, ale jak się podchodzi do KAŻDEJ gry na wyłączność dla PS4, jako do potencjalnego GOTG, to na to nie ma lekarstwa. Można tylko strzelić baranka. Przykład z tym całym The Order. O grze NIC nie wiadomo. Nikt jej nawet na oczy nie widział( oprócz studia). Gra znalazła się w czołówce najbardziej oczekiwanych gier na NeoGaf. Oczywiście żadnych fanboi nie ma, ależ skąd. No, ale tak to jest, jak się kupuje sprzęt bez gier za 2 kafle( lub 3,5 kafla jak pokazało Allegro) i się wmawia innym, że jest inaczej.

Opublikowano

The Order miał swój numer w Gameinformerze, więc coś o tej grze wiadomo. A i screeny też były.

PS. Gametrailers też go umieściło na liście top 10 oczekiwanych gier ;)

Opublikowano

Ta, jakieś bzdury na temat technologii. To wszystko co o grze wiadomo. No i będzie pif paf.

Edytowane przez Marian446

Opublikowano

ani the order ani second son ani driveclub nie beda system sellerami

order przynajmniej robi studio, ktore robilo gry kapitalne na psp, to ich pierwsze podejscie do duzych konsol ale ide w ciemno ze bedzie co najmniej dobrze

second son to infamous - jedynka byla nudna z swietnym mindfuckiem na koncu, dwojka juz lepsza ale sredniacka fabula i tragiczne misje poboczne, w ss jak widze glownego bohatera to przed oczami mam jakiegos cygana w rurkach

driveclub - nie wiem czym sie forum jara - gify w rozdzielczosci ekranu z nokii 3210 i 10 sekundowe filmiki - tyle wiemy

Opublikowano

Powiem tak, z The Division pokazali więcej niż z The Order 1886, a gra ma premierę dopiero w 2015 także wszystko się może zdarzyć. ;)

Opublikowano

seler21.jpg

Opublikowano

Kocham te wasze nostradamusowanie <3

btw nowy Hitman ma byc open world i bez checkpointów. Ciekawe.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

btw nowy Hitman ma byc open world i bez checkpointów. Ciekawe.

No to niestety, ale moja dusza każuala musi obejść się smakiem. :(

Opublikowano

Wczoraj donosiliśmy o majsterkowiczu, który zamontował większą baterię do DualShocka 4. Kontroler dedykowany PlayStation 4 niestety dość często wymaga ładowania.

Do takiego stanu rzeczy przyczynia się w jakimś stopniu dioda LED na przednim panelu kontrolera. Pobór mocy przez LED nie jest z pewnością duży, ale mimo wszystko jego wyłączenie przyczyniłoby się do wydłużenia pracy akumulatorka.

Jeden z graczy zapytał Shuhei Yoshide, czy możliwe będzie wydanie aktualizacji firmware'u PlayStation 4, która pozwalałaby na wyłączenie "Lightbaru" DualShocka 4. Odpowiedź Yoshidy nie pozostawia żadnych złudzeń - "nie". Jeśli zatem komuś przeszkadza lampka z przodu pada, to chyba najlepszym rozwiązaniem będzie zaklejenie jej czarną taśmą izolacyjną, bo w przyszłości nie ma co liczyć na jej wyłączenie.

http://www.ppe.pl/news-26334-czy_kiedykolwiek_wylaczymy_diode_led_z_przodu_dualshocka_4_.html

>nie daj opcji wyłączenia diody led

>dziw się że bateria trzyma 8godzin xD

Edytowane przez Szprota

Opublikowano

Przecież ten DriveClub zostanie zapomniany w momencie jak nowe kąsole się rozkręcą. Za 3 lata wszyscy zapomną o tym czymś. Będzie jak z Perfect Dark Zero na X360. Ktoś w ogóle kojarzy coś takiego? No, ale jak się podchodzi do KAŻDEJ gry na wyłączność dla PS4, jako do potencjalnego GOTG, to na to nie ma lekarstwa. Można tylko strzelić baranka. Przykład z tym całym The Order. O grze NIC nie wiadomo. Nikt jej nawet na oczy nie widział( oprócz studia). Gra znalazła się w czołówce najbardziej oczekiwanych gier na NeoGaf. Oczywiście żadnych fanboi nie ma, ależ skąd. No, ale tak to jest, jak się kupuje sprzęt bez gier za 2 kafle( lub 3,5 kafla jak pokazało Allegro) i się wmawia innym, że jest inaczej.

Jeżeli DC będzie tak dobry jak MotorStorm, to wielu zapamięta nowego exa od Sony na długo. 

Opublikowano

Tak w ogóle to na h.uj ta lampka jest w tym padzie?

Bardziej padacznego pomysłu już dawno nie widziałem.

Opublikowano

Tak w ogóle to na h.uj ta lampka jest w tym padzie?

Bardziej padacznego pomysłu już dawno nie widziałem.

Z tego samego ch.u.jowego powodu dla którego jest w PSmove

Opublikowano

Czyli kolejny zbędny bajer. Pewnie za pół roku skończy jak Six-Axis i reszta popierdółkowatych opcji/gadżetów od Sony parę gierek, a potem cisza w eterze XD

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

1366166254.jpg

Smartglass w akcji. Gdzie wasza Vita [*]

Nie wiem co lepsze, (pipi)enie sie z telefonem zeby zobaczyc w ktorym miejscu na mapie jestem zamiast nacisnac jeden guzik na padzie (moze doloza podstawke pod telefon zeby nie lezal na kolanach bo rece zajete) czy ciuranie sobie w nie gorszej grafice na urzadzeniu przenosnym w lozku badz na kibelku.

Ale to trzeba miec mozg bota zeby widziec w przenosnej mapie do ktorej trzeba pada odkladac zalete.

O ile aplikacje pokazujace statystyki czy mozliwosc konfiguracji broni pod siebie jak to ma miejsce na tabletach i smartfonach w BF4 ma sens tak cos takiego jest dla idiotów.

Ps jak patrze na ogrodzenie to widze kolejna gre potwierdzona na X1 w 480p bez AA

Opublikowano

I tak samo jak Move nikt nie będzie korzystać z tej latarki. Za dwa lata i tak wypuszczą DualShocka 4 czy 5 bez światełka czy co tam kolejne jest i wszyscy kupią.

"Innowacje" od Sony.

Opublikowano

Jeszcze pamiętam jak przed banem pisalem ze lampka w DS4 to zbędny bajer i tylko czas pracy baterii skraca to jak mnie zminusowali,wielkie oburzenie(np Yano xd mati dobra pamięć)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.