Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

To w co ty grasz, jak nie podobają ci się strzelanki a jesteś fanem PS3 ?

Jest mnóstwo gier na PS3, które nie są strzelankami, ale co ja tam wiem.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 768,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

W przygodowke Uncharted.

Opublikowano

do tego gdzie ta nextgenowa grafika?

A co, miała być ? Od pierwszego gifa przecież było wiadomo , że to tylko trochę podpasiony Source.

Opublikowano

No to skąd pretensje że nie ma spustów nad titanfall? Zwykła shooter online, bez singla, dodali roboty i już jaranko.

Opublikowano

W strzelankę Uncharted.

naprawiłem ;33

Opublikowano

Póki co widzę, piszą osoby które nagle nie lubią gatunku w ogóle lub są posiadaczami jedynie konsol Sony. Chętnie poczytam opinię tego co już grał ( wrog ? ) albo bezstronnego fana gatunku który obejrzał wszystkie gameplaye. 

Edytowane przez Sibian

Opublikowano

Póki co widzę, piszą osoby które nagle nie lubią gatunku w ogóle. 

Nagle? Aha. No szok, że fani strzelanek, jak Mazzeo, lubią grę strzelankową.

Opublikowano

Ja piszę za siebie, ostatni shooter w jaki się wkręciłem do było bad company 2. Serio żadnej rewolucji w titanfall nie widzę, ale ja ogólnie ostatnio jestem zmęczony graniem online i wolę sobie jakiegoś fajnego singla przejść.

Opublikowano

Nie wykrecaj sie. Starasz sie jak mozesz ale cos ci nie wychodzi. Obwiesciles, ze firmom takim jak Sony czy MS bardziej zalezy na ilosci sprzedanych sztuk, niz na zarobku (nie ma mowy w tym przypadku o budowaniu marki). Przyjmij na klate, ze walnales glupote.

Logika fanów MS.

nikt tutaj nie jest tak trzepnięty żeby być fanem jakieś korporacji, w przeciwieństwie do ciebie i tobie podobnych klapersów.

Może i nie jesteś fanem korporacji ale widzę że Ty i reszta xbotów nie potraficie zaakceptować że w tej chwili sony jest liderem w branży gier. Strasznie Cię boli, że sony > microsoft ? 

Powiem ci, że mam to gdzieś. Bo i tak nie mam profitów z tego tytułu. Jeszcze mnie nie poje.bało do reszty, żeby czuć ból, że jakieś japończyki są królami branży gierek wideo :teehee: 

Opublikowano

przecież wchodzenie do mechów było też w killzone 3, titanfall może sie jedynie poszczycić botami w online co by janusz wbij łatwiej killstrejka i miał lans że gra megazordem

Opublikowano

Nie jestem w temacie, hejtuje tutaj ktoś normalny Titanfall czy to tylko klapki którym każda gra na inną platformę nie pasuje ?

Ta.. ja też nie jestem do końca w temacie. Wciąż niezdrową podnietę Titanfallem mają tylko xboty, którym pasuje każda gra nieobecna na platformie Sony?

Naprawdę powoli zaczyna mi się już nudzić ten "nowy" styl CW. Jakies bóle dupki, jakies klapki i inne głupoty.. Ciągły bezsensowny i chu*owy trolling. Czasem już nie wiadomo kto pisze coś poważnie, kto trolluje, a kto jest faktycznie idiotą...

Edytowane przez Emet

Opublikowano

taka tam ciekawostka, na neogafie też głosowano na grę roku. Oto rezultaty:

01. The Last of Us = 2268 points, 23 honorable mentions

02. BioShock Infinite = 1080 points, 34 honorable mentions

03. Grand Theft Auto V = 1058 points, 38 honorable mentions

04. Super Mario 3D World = 915 points, 14 honorable mentions

05. The Legend of Zelda: A Link Between Worlds = 905 points, 16 honorable mentions

06. Fire Emblem Awakening = 795 points, 21 honorable mentions

07. Metal Gear Rising: Revengeance = 586 points, 22 honorable mentions

08. Tomb Raider = 486 points, 39 honorable mentions

09. Tearaway = 454 points, 18 honorable mentions

10. Assassin's Creed IV: Black Flag = 437 points, 21 honorable mentions

11. Pokémon X/Y = 410 points, 25 honorable mentions

12. Dota 2 = 408 points, 7 honorable mentions

13. The Wonderful 101 = 387 points, 11 honorable mentions

14. Brothers: A Tale of Two Sons = 336 points, 16 honorable mentions

15. Ni no Kuni: Wrath of the White Witch = 325 points, 10 honorable mentions

16. Guacamelee! = 317 points, 28 honorable mentions

17. Pikmin 3 = 287 points, 10 honorable mentions

18. Animal Crossing: New Leaf = 281 points, 17 honorable mentions

19. Gone Home = 278 points, 18 honorable mentions

20. Papers, Please = 275 points, 24 honorable mentions

Ale to był dobry rok. A nawet nie grałem jeszcze w Pikmina, W101 czy Tearaway.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Zyebana lista, Bioshock za wysoko, Tomb Raider obecny a Metro Last Light nie, no cóż SonyGaf i wszystko jasne.

Ta.. ja też nie jestem do końca w temacie. Wciąż niezdrową podnietę Titanfallem mają tylko xboty, którym pasuje każda gra nieobecna na platformie Sony?

Gdyby gra była na PS4 to też bym się jarał, tylko klapki mają tendencję to wyolbrzymiania gier tylko dlatego że są exami.

Opublikowano

IMO lista strasznie słaba. Czuć, że posiadacze Nintendo w natarciu, brak jak wspomniał Mazzeo Metra: LL, a to naprawdę znakomita produkcja. Nawet parę indorów się załapało, to cieszy, ale Dota? Serio? :/

Opublikowano

A ty masz wyjątkowy bol tyłka ze taki fajny ex jak The last of us wyszedł, ale tylko na konsole Sony. Chyba bys sral ze szczęścia i pisał w kazdym poście Goty, Goty Goty jakby ta gra była exem na Xboxa.

Edytowane przez pop

Opublikowano

Dwa pierwsze miejsca wyebać, wcisnąć gdzieś tam Rogue Legacy i byłaby bardzo dobra lista moim zdaniem.

@up

za to co by klapki mówiły, gdyby TLOU było eksem na X360? Pewnie jakieś narzekania, że kolejna strzelanka i brak różnorodności :teehee:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Ach... nie zdążyłem napisać, że MaZZeo zaraz wyskoczy z "SonyGafem" czy czymś podobnym :/

Normalnie 100%-owa przewidywalność :D

Opublikowano

Czuć, że posiadacze Nintendo w natarciu

A CO JEŚLI TO SĄ DOBRE GRY???

Opublikowano

Ale ja nigdzie nie napisałem, że to są złe gry(bo w nie nie grałem więc nie oceniam), tylko czuć, że spory kawałek tortu(listy) zjada Nintendo. :P

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Fajnie się czyta o SonyGaf czy bul dópy™ ravena o The Last of Us :teehee:

Przypominam jak branża i gracze wybierają GOTY za 2013:

The Last of Us - 222

The Critics' Picks - 175

The Readers' Picks - 47

Grand Theft Auto V - 138

The Critics' Picks - 99

The Readers' Picks - 39

http://gotypicks.blogspot.com/

No ale mesyjasz!!!11

Opublikowano

Ale ja nigdzie nie napisałem, że to są złe gry(bo w nie nie grałem więc nie oceniam), tylko czuć, że spory kawałek tortu(listy) zjada Nintendo. :P

I czy to nie jest piękne? Dla każdego coś miłego. Trzymajmy się wszyscy za ręce i grajmy w gry wideo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.