Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

niestety - PlayStation trzeba szanować! - obcinac paznokcie, myc rece itp.

To nie jest konsola dla brudasow.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

I mężczyzn

Opublikowano
Postanowione ze w marcu zamiast Infamous kupuje Xbona z TitanFallem i pewnie Ryse lub DR3....Mezzo przyjmniesz syna marnotrawnego spowrotem do ekipy? :whistling:  

Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze Infamous bedzie system seller'em.

Obym sie mylil, ale czuje, ze to bedzie kolejny sredniak ze sliczna grafa...

Opublikowano

No dokładnie, to będzie Infamous, jedna z serii/gier zagadek poprzedniej generacji.

Opublikowano

Podejrzewam, że zależy dla kogo. Dla mnie np. InFamous >>>> Killzone. Jedynie KZ2 mi się nawet podobał, szczególnie że miał świetne multi (KZ3 to przeciętniak a KZ1 jakoś nie przypadł mi swego czasu specjalnie do gustu), za to inFamous 1 i 2 to jedne z lepszych gier odchodzącej generacji. Jeśli nowy oprócz wypasionej grafiki (na co się zapowiada) zaoferuje "fun" na poziomie przynajmniej 2 poprzednich części, będzie ok.

e: Porównuję akurat do KZ, bo KZ:SF to obecnie jedyny sensowny "duży" ex na PS4.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

inFamous 1 i 2 to jedne z lepszych gier odchodzącej generacji.

To Cię poniosła ułańska fantazja :P

Opublikowano

Trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem...

InFamous to DLA MNIE jedna z lepszych serii odchodzącej generacji.

Opublikowano

Trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem... InFamous to DLA MNIE jedna z lepszych serii odchodzącej generacji.

Dla mnie też, na pewno świetny sandbox. Bawiłem się mega.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

DS4 jest dobrej jakości, gałki za to wyglądają jakby były z kompletnie innej konstrukcji, yebana tandeta z gumy zdartej z asfaltu chyba, nic dziwnego że się ściera po 2 tygodniach.

Opublikowano

Postanowione ze w marcu zamiast Infamous kupuje Xbona z TitanFallem i pewnie Ryse lub DR3....Mezzo przyjmniesz syna marnotrawnego spowrotem do ekipy? :whistling:  

Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze Infamous bedzie system seller'em.

Obym sie mylil, ale czuje, ze to bedzie kolejny sredniak ze sliczna grafa...

Przewiduje oceny w okolicach 75% i beke xbotow

Opublikowano

75%? Biorąc pod uwagę ostatnie standardy (Knack ~54%, a przypominam, jest jedną z najlepszych platformówek od czasów Crasha, ratunkiem dla tej zaniedbanej branży, szczególnie w ostatniej generacji oraz Killzone Shadow Fall ~73%) to ja tutaj nie widzę materiału do beki, a do zachwytu.

Opublikowano

Nie o takie exy walczylem  :(

Opublikowano

Trochę nieprecyzyjnie się wyraziłem... InFamous to DLA MNIE jedna z lepszych serii odchodzącej generacji.

Już ustaliliśmy w regionie filmowym, że nie masz gustu <emotikonkamówiącażetożart>

Fajny zwiastun tego "dungeons and dragons", ale też nie pasuje mi FPP, no i kickstarter = premiera za dekadę.

Opublikowano

Fajny zwiastun tego "dungeons and dragons", ale też nie pasuje mi FPP, no i kickstarter = premiera za dekadę.

Wolisz premierę po roku produkcji i średniaka w efekcie?

Oh, wait...

Opublikowano

Już ustaliliśmy w regionie filmowym, że nie masz gustu <emotikonkamówiącażetożart>

METACRITIC potwierdza moją opinię więc turlaj dropsa!!!1111oneone

#tylkosony

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przypomniała mi się "dyskusja" na temat wyższości edytora StarCraft 2 nad edytorem LBP sprzed kilku tygodni. Włożę dyskretnie kij w mrowisko informując, że tryb Arcade umożliwiający grę w te wszystkie dziwadła jest dostępny od dziś za darmo:

Na filmiku klipy różnych kreacji graczy. Nie przypominam sobie żeby w LBP dało się zrobić wyścigi, RPG, lub FPSa innego niż celowniczek 2D, ale mniejsza. ;)

Opublikowano

ej dzieciaki, jak ktoś chce mnie hejtować bo nie lubie mariana to niech sie dowie że jak wy uczyliście się sikac do nocnika to ja robiłem to

przechodziłem metal sluga na jednym żetonie

w ogole to metal slug to za(pipi)ista gra, i spędzilem z nim wiele fajnych chwil zarówno w salonie arcade (wagonie nad morzem w mielnie) jak i w domu na emulatorach (a potem też na psp gdzie wyszła kompilacja metal sluga od 1 do 6)

i metal slug to była cudowna gierka

dlatego niech nikt mi nie mówi że hejtuje mariana bo nie lubie platformówek, ja poprostu nie lubie mariana

Edytowane przez Yano

Opublikowano

metal slug to nie platformówka

Opublikowano

W Uncharted też się skacze. :>

Opublikowano

metal slug jest genialny, powinni robic kolejne części. Nie wiem ile razy skończyłem trójkę.

Opublikowano

ja każdą część skonczyłem ze 30 razy

gierka mega za(pipi)ista,

ale niestety najnowsze części troszke słabsze bo zaczeli robić tła w HD, i skończyło się to na tym że tła miały rozmyte krawędzie a postacie był standardowe i był dysonans

najbardziej lubie 2/X oraz MS3 która była za(pipi)ista!!

MS4 wydawał sie taki copy paste i był słabszy

potem MS5 znowu był za(pipi)isty praawie jak MS3

a potem MS6 i powyżej to były te (pipi)e tła w "hd" z rozmytmi krawędziami i postaciami które sie odznaczają...

ale kurde MS3 .... cudo! muzyczki z niego moge słuchać zawsze!

Opublikowano

pijesz?

Opublikowano

:)

8199_10152170788964629_1473630823_n.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.