Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Raczej większość ludzi jedzie na jednej sztuce.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Tylko ze potem na PS4 beda gry a na PC dalej to samo. Strategie.FPS i MMO aha i porty z konsol

Opublikowano

Dołożysz do PS4 za abonament online i ogólnie droższe gry, ale rozróżnienie na przepłacanie za soft a za przepłacanie za hardware widać obowiązuje pomimo, że chodzi o te same pieniądze. No i ile procent osób ma JEDEN egzemplarz konsoli od dnia premiery do końca trwania generacji, żeby móc powiedzieć, że nie płacili więcej niż raz za hardware?

Już 6 lat z moją 360, pomijajac fakt ze musze pomogac mu otworzyc klapke na płyte, a tak to dziala :) no i gier juz praktycznie nie kupuje na premiere, naprawde czasem to doslownie kwestia miesiecy i mozna za 130 wyrwac. Tekken 6 za 60, Final za 50 itp.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Noga lary zatapia się w teksturze i wy będziecie płacić za to 200zł :teehee: No i beka straszna, że kruszycie kopie o grę, która nawet nie wygląda jakoś rewelacyjnie.

No i sama gra nie jest jakoś rewelacyjna.

Opublikowano

Noga lary zatapia się w teksturze i wy będziecie płacić za to 200zł :teehee: No i beka straszna, że kruszycie kopie o grę, która nawet nie wygląda jakoś rewelacyjnie.

A tak z ciekawości - co jest dla Ciebie rewelacyjne oprócz gier na Wii U i 3DSa?

Opublikowano

w chu.j gier na pc, xboxa 360, ps3, ps2, gc, gbc, gba, ds, psp, ps1 i snesa

no i świetnie się mi grało w wipeouta na vicie

ostatnio zachwyciło mnie dark souls, a wcześniej the last of us, 3d world i gta v. jakieś pytania jeszcze?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

no takie solidne 7+ dobra gra, ale nic ponadto

Opublikowano

Szef SOE potwierdza - Planetside 2 na PS4 w pierwszej połowie 2014 roku. Everequest Next również nadchodzi na PS4.

Opublikowano

Nie jaram się. planetside wydaje się być jeszcze w miarę, natomiast everquest to już całkowicie nie moje klimaty.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano
Opublikowano

jarali się tym z 20 stron temu

Opublikowano

Szef SOE potwierdza - Planetside 2 na PS4 w pierwszej połowie 2014 roku. Everequest Next również nadchodzi na PS4.

Planetside 2 to guwno jest. Rly. poza tym nie EX!!!!11

Ale jaranko bo Sony rozumiem.

Opublikowano

A ktoś tu się tym jara w tym temacie ? Czy musiałeś sobie jak zwykle coś dopowiedzieć ? A i tak zapytam z ciekawośco, dlaczego uważasz, że nie ex ? bo można bedzie zagrac na PC ? jak jakiś czas temu mówiłem, ze TF to nie ex, bo jest równiez na PC to twierdziłeś, że ex. Hipokryta ?

Opublikowano

zamknij się już

Opublikowano

Planetside nikt tutaj się nie jara. Gra ma bardzo mieszane opinie. Everquestem tym bardziej.

Opublikowano

Na serio w tym planetside może walczyć 2 k ludzi? Oglądałem filmik i koleś mówi,ze gra będzie chodzić na maksymalnych na ps4.Masakrejszyn dla mnie.

Nie jest to gra dla fanów CoDa i szybkiej akcji. Trzeba miec ogarniętych ludzi w teamie, a wtedy mogą dziac się niesamowite rzeczy.

Opublikowano

Odpowiesz mi MaZZ na pytanie z poprzedniej strony ? :) nawet |Ci je jeszcze raz skopiuje.

A ktoś tu się tym jara w tym temacie ? Czy musiałeś sobie jak zwykle coś dopowiedzieć ? A i tak zapytam z ciekawośco, dlaczego uważasz, że nie ex ? bo można bedzie zagrac na PC ? jak jakiś czas temu mówiłem, ze TF to nie ex, bo jest równiez na PC to twierdziłeś, że ex. Hipokryta ?

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Odpowiesz mi MaZZ na pytanie z poprzedniej strony ? :) nawet |Ci je jeszcze raz skopiuje.

No jak to kidnappa, spójrz na poprzednią stronę. Nie widzisz tego eksajtu klapków????

Opublikowano

Ale jaki Eksajt?

To betony upgraduja komputery dla tej gry....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.