Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 793,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Jasne, po Tobie Figaro można się spodziewać wszystkiego. ;)

Opublikowano

Jasne, po Tobie Figaro można się spodziewać wszystkiego. ;)

;) ;) ;)

;)

Opublikowano

Ten EverQuest moim zdaniem dobrze wygląda. Kompletnie nie jarzę o co może tam chodzić, ale podoba mi się :D

Anyway, Minecraft w miesiac na PS3 = 1 mln sztuk. Ja nie moge xD

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

lol kto by grał w multiplatformy

Top 10 ps3 nikogotakiegojakty:

1. BioShock 10

2. TLOU 10-

3. GTA V 10-

4. Deus Ex Human Revolution 10-

5. BioShock Infinite 10-

6. Uncharted 2 10-

7. Uncharted 3 9+

8. Far Cry 3 9+

9. Killzone 2 9+

10. Dragon's Crown 9+

dobre xD

Opublikowano

No ocena U3 imo za wysoka, U2 w pełni zasłużona. Idź lepiej grać w AC Mati.

@edit

(pipi)a YETI mi dał plusa, świat się kończy : O

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Ten Everquest Next ma szansę rozruszać nieco skostniały gatunek przez implementację w pełni zniszczalnego środowiska.

Dodajmy do tego zręcznościowy system walki i jak znalazł mmo na konsolę bez konieczności obłożenia pierdyliarda przycisków na klawirce.

Opublikowano

Pff Szprota ty też pewnie masz jakieś choojowe gierki, które są dla Ciebie w pytę.

Ocenami dla takich U2, a nawet U3 są natomiast w miażdzącej większości "dziewiątki", a w przypadku U2 nawet "dziesiątki". PSX Extreme, Neo, Polygamia, Gamezilla, śr. ocen krytyków i recenzentów oscylujące na ponad 80% wg Gamerankings oraz Metacritic, co jasno sugeruje że można się przy nich dobrze bawić.

Nie chcę znowu bawić się w adwokata jednej z najlepszych serii odchodzącej generacji, ale U2 i U3 to nie tylko singiel na +/- 10 h, ale także co-op adventure oraz arena, przy których wraz z multi (gdzie akcje face to face nie polegają na motywach typu "kto pierwszy trafił ten wygrał") spędziłem już dosłownie setki godzin.

Dziwne że nie doczepiłeś się KZ2 i Bioshock Infinite.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Pff Szprota ty też pewnie masz jakieś choojowe gierki, które są dla Ciebie w pytę.

Ocenami dla takich U2, a nawet U3 są natomiast w miażdzącej większości "dziewiątki", a w przypadku U2 nawet "dziesiątki". PSX Extreme, Neo, Polygamia, Gamezilla, śr. ocen krytyków i recenzentów oscylujące na ponad 80% wg Gamerankings oraz Metacritic, co jasno sugeruje że można się przy nich dobrze bawić.

Nie chcę znowu bawić się w adwokata jednej z najlepszych serii odchodzącej generacji, ale U2 i U3 to nie tylko singiel na +/- 10 h, ale także co-op adventure oraz arena, przy których wraz z multi (gdzie akcje face to face nie polegają na motywach typu "kto pierwszy trafił ten wygrał") spędziłem już dosłownie setki godzin.

Dziwne że nie doczepiłeś się KZ2 i Bioshock Infinite.

Podoba ci się gameplay w bioshocku, czy aż tak lubisz rapture i jego atmosferę, że nadrabia dla ciebie kiepski gameplay?

Opublikowano

5/5 brzmi niczym ideał, a tym U3 nigdy nie był i nie będzie. Poza tym z głównym naciskiem wypowiadam się chwalebnie n.t. U2.

Koso gadał że nawet gra 6/10 nie jest złą grą. Wg gustów użytkowników CW gra poniżej 9 brzmi niczym crap. Np. God Of War 2 był warty nawet dychy, ale jego kontynuacja na (wg np. Insa) jest przeciętna i słabsza nawet od takich NG2 i DMC4, zapominając że na tle swoich genialnych poprzedników to także są przeciętniaki na 7+ max 8-.  :thumbsup:

Podoba ci się gameplay w bioshocku, czy aż tak lubisz rapture i jego atmosferę, że nadrabia dla ciebie kiepski gameplay?

Gameplay w BioShock jest po prostu genialny na tle tasiemców od Activision, EA itp. szajsów. Daje się to odczuć szczególnie na hard w górę. Bronie co prawda nie są tak realistyczne w użytku jak np. w KZ2, czy BF4, ale nie o to tu chodzi;

1. Strategiczne podejście do walki z każdym Big Daddim; hackowanie wieżyczek, botów oraz kamer, rozstawianie min, bełty z linkami pod napięciem, a poźniej przeprowadzanie bydlaka przez ścieżkę zdrowia, to jedno z najlepszych dośw. w fpsach ostatnich lat.

2. Plazmidy i ich wykorzystywane nie tylko podczas walki; podpal przeciwnika a ten skoczy do wody - użyj prądu, a ten usmaży się w każuły + kilkanaście innych kombinacji. Zapal pochodnie na ścianie, a uchylą się wrota do ukrytej krypty.

3. Elementy rodem z survival horror, gdzie gra kilka razy potrafi skutecznie zaszczuć.

4. Nienachalne opowiadanie hist. miejsca i jego mieszkańców poprzez znajdowane liczne audiologi i rozbudowane ukryte lokacje.

BioShock jest jednak w moim Top 3 najlepszych gier ever tuż po MGS1 i 3 z ulepszoną kamerą ze względu na przemycanie do gier pierwiastka sztuki (np. postac Alexandra Cohena wzorowana na Salvadorze Dali), Art Deco, steampunk, satyry z propagandy lat 50' oraz dzięki nietuzinkowym, realistycznym postaciom, opartym na autentycznych światopoglądach i fobiach ludzkości 2 poprzednich wieków.

Za podobne cechy cenię tak samo Deus Ex: HR.

Opublikowano

Polygamia dała 4/5 dla Uncharted 3 i 5/5 dla Gears of War 3. Pamiętamy.

Na starej Poly były ładne wojenki, aż łezka w oku się kręci. Teraz ten portal to popłuczyny dla taboretów...

Opublikowano

Polygamia dała 4/5 dla Uncharted 3 i 5/5 dla Gears of War 3. Pamiętamy.

Na starej Poly były ładne wojenki, aż łezka w oku się kręci. Teraz ten portal to popłuczyny dla taboretów...

Nic dziwnego że mendrek nie chciał tam się rejestrować

http://www.dailymotion.com/video/x1abgpq_mendrek-dowiaduje-sie-o-jednym-rdzeniu-w-ps3_fun

Opublikowano

nobody:

Cala seria God of War nie ma startu do DMC czy Ninja Gaiden. Zalezy czego oczekuje sie od slashera.

PS. DMC4 to najlepsza czesc serii.

Opublikowano

Dmc 4 najlepsze co. Co ja właśnie przeczytalem. Nie, nie zgadzam się.

Opublikowano

Najlepszy system, najlepszy Dante. Proste. Nieistotne, ze tylko pol gry zrobili.

Opublikowano

@ Ins

Jeśli chodzi ci o system walki zgoda. Jeśli o muzykę; kwestia subiektywna, bo to 2 zupełnie różne style. Jeśli o design to.. lol chyba, nie grałeś w przegenialne DMC1 i 3. Tropikalna, skąpana w słońcu dżungal to wg mnie Fail Of The Genaration, t.j. emo chłopek po którym następuje jeden wielki comeback i te same walki z tymi samymi bossami, sztucznie przedłużające rozgrywkę. Żenada, ale wciąż dobra gra; tak na 8-.

W GoW3 epickość jest o około 30% gorsza niż w genialnej "dwójce" ale dzięki starciom z:

Posejdonem, Hadesem, Heraklesem, Kronosem, pierwszą połową walki z Zeusem

i mega krwawym finiszerom na:

Posejdonie, Hermesie, Heliosie i Heraklesie

nie ma się czego wstydzić.

IMO:

GOW2 10- > GOW3 9+ > GOW1 9+

DMC3 9+ > DMC1 9- > DMC4 8- > DMC2 7-

Ps Pierwsza godzina w GOW3 to najlepsza pierwsza godzina w grach video ever. Wy(pipi).  8)

Opublikowano

Gralem na premiere kazdego DMC, tak wiec nie trafiles ( dodatkowo jakis czas temu odswiezylem kolekcje w HD). Design lepszy w trojce (nie liczac Dantego), wiadomo, ale jakos nie bolalo mnie to podczas grania. Tak, chodzi mi o system, replayability i mozliwosci jakie daje gra.

DMC4 9+

DMC3 9+

DMC 9-

DmC 7

DMC2 nie dalem rady ukonczyc ;P

Jezeli chodzi o GoWy to nie mam co sie produkowac bo wiekszosc ludzi tutaj wie jaka opinie mam o tej serii i co mysle o porownaniach z japonskimi slasherami. Przejsc, zaliczyc banalna platynke i zapomniec.

Opublikowano

Gralem na premiere kazdego DMC, tak wiec nie trafiles

Tym bardziej jestem w szoku. 

Przejsc, zaliczyc banalna platynke i zapomniec.

Zadania Tytanów...?!  :ninja:

Opublikowano

Nie pamietam nawet co to bylo :P

Opublikowano

Areny gdzie na czas trza było wykonywać zadania np. obróć w głaz 20 przeciwników itp. Te późniejsze = Masakra. A ostatnia walka na hard z Aresem w GOW1 o w(pipi)ę...

Mazzeo, obejrzyj sobie ją w ruchu, czyli na filmikach. Nie na jotpegach... 

Opublikowano

Cos mi mowi ze jakby na Xbona Lara wyciagala 60fpsow to Mezzo by juz stal w kolejce  :yes:

A i pierwsze Gearsy > pozostale czesci i wiekszosc gier tej/poprzednej generacji :angry2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.