Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

eeee killzone3 w singlu to byl po prostu call of duty future combat i jako taki sprowadzal sie niezle do tego mial przekapitalna grafike, najwekszym grzechem tej czesci jest byl i bedzie multi, po genialniej dwojce w tym trybie zrobili po prostu kupe, jedno z najgorzej przemyslanych multi tej generacji i nieeeeeeeeeeeeeewiarygodny krok wstecz wzgledem dwojki

Multi to jedno ale sama fabuła,nieścisłości i debilne postacie to drugie. Ja tam nie wymagam jakiegoś niezwykłego poziomu jak na ten prostacki gatunek ale to co zaserwowali w KZ3 powoduje odruch wymiotny. Już CoD chyba ma lepsze bzdety do opowiedzenia i z lepszymi postaciami. Żenada na całego i po dzisiaj żałuję, że na takie góvno wydałem prawie 200zikos. A myślałem, że zakupu FFXII nic nie pobije.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

eeee killzone3 w singlu to byl po prostu call of duty future combat i jako taki sprowadzal sie niezle do tego mial przekapitalna grafike, najwekszym grzechem tej czesci jest byl i bedzie multi, po genialniej dwojce w tym trybie zrobili po prostu kupe, jedno z najgorzej przemyslanych multi tej generacji i nieeeeeeeeeeeeeewiarygodny krok wstecz wzgledem dwojki

Multi to jedno ale sama fabuła,nieścisłości i debilne postacie to drugie. Ja tam nie wymagam jakiegoś niezwykłego poziomu jak na ten prostacki gatunek ale to co zaserwowali w KZ3 powoduje odruch wymiotny. Już CoD chyba ma lepsze bzdety do opowiedzenia i z lepszymi postaciami. Żenada na całego i po dzisiaj żałuję, że na takie góvno wydałem prawie 200zikos. A myślałem, że zakupu FFXII nic nie pobije.

Tu nawet nie chodzi o fabułę czy postacie. Gameplay w KZ 3 był po prostu tragiczny. Dwójka jeszcze broniła się klimatem, ale trójka to jedno z gorszych gier. Ładne? Może i tak, wg mnie grafika była zbyt brudna, jakby chodziła w tragicznej rozdzielczości.

Opublikowano

Dwojka wyglada jakby chodzila w tragicznej rozdzielczosci, chyba cos ci sie pomerdalo albo wzrok od eksajtu ci sie pogorszyl.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Halo 3 super. Z której strony bym nie patrzył, Halo 3 nadal super. Multi super, customowe tryby też super (grał ktoś w tryb Duck Hunt?), kampania na Legendary z ziomkiem na headsecie też super (ach ta misja ze Scarabem).

Bardzo mocno szanuję 3 część Halo.

Opublikowano

Dwojka wyglada jakby chodzila w tragicznej rozdzielczosci, chyba cos ci sie pomerdalo albo wzrok od eksajtu ci sie pogorszyl.

Dwójka też. Trójka też.

Opublikowano

kazdy kto hejtuje multi Halo albo jest fanem CoDa albo ma dałna mowie jak jest

Opublikowano

Jedyne minimalnie lepsze multi od Halo to Q3CPMA.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Oh ah jakie multi Halo jest super. Wystarczy czy nadal boli d.upa, że komuś może ono nie spasować?

Opublikowano

Oh ah jakie multi Halo jest super. Wystarczy czy nadal boli d.upa, że komuś może ono nie spasować?

Fani Xboxa plus największa marka Xboxa równa się wielki potencjalny ból dupki.

Opublikowano

687639-h3_mp_guardian_env4.jpg

Mała mapa, 4 vs 4 i się grało godzinami. Ach <3.

Opublikowano

Antyfani Xbox plus antyfani największej marki Xboxa równa się wielki potencjalny hejt połączony bólem dupki, że nie ma tego na konsolach sony.

Opublikowano

Największa marka Xboksa to Forza. No albo najlepsza.

Dla mnie Halo to był zawsze porządny FPS i ta jedna strategia niezła, ale jakoś nie złapałem podjarki uniwersum.

Opublikowano

@Mazzeo: ok przekonałeś mnie, nie ma co.

Dla mnie to najlepsze jeśli chodzi o multi to Fuel Dump (W:ET), Deck16 (UT'99) i Facing Worlds (UT'99)

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

najlepszy level w serii i jeden z najlepszych levelów w FPSach w ogóle.

Nigdy nie zapomnę oślepiających rozbłysków, które towarzyszyły eksplozji scarabów. Tak szczerze mówiąc, to H3 mimo że nie zrywało czapy, jeżeli chodzi o grafikę jako całokształt, to miało kilka bajeranckich efektów.

Opublikowano

Uwielbiam halo, bardzo lubię coda i gardzę bf

I co terasssssss?

Ps

Titanfall pewnie rownież mnie pochłonie

Opublikowano

Titanfall pewnie rownież mnie pochłonie

Pewnie tak bo zapowiada się CoD+mechy. No ale to taki powiew świeżości jak niektórzy piszą , że HO HO

Opublikowano

687639-h3_mp_guardian_env4.jpg

Mała mapa, 4 vs 4 i się grało godzinami. Ach <3.

Najwiecej przegranych godzin (no jeszcze The Pit),ale chyba najlepsza mapka ever to Lockout z Halo 2:

Lockout.jpg

No ale zaraz przyjda sie produkowac nastolatki, ktore potrzebuja samolotow i 64 graczy by w ogole odpalic gre <facepalm>

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Lockout.jpg

Tak!! Lockout to najlepsza mapka z H2. Te wrażenia gdy każdy jest ze snajperką :D

Opublikowano

No ale zaraz przyjda sie produkowac nastolatki, ktore potrzebuja samolotow i 64 graczy by w ogole odpalic gre <facepalm>

Czasem mniej oznacza lepszą rozgrywkę.Ale z drugiej strony tyle darmowych fragów co w BF'ach to w żadnej innej grze nie chodzi.

Opublikowano

W H3 zawsze jarało mnie rzucanie granatami. W innych szczelankach nigdy nie czułem, że mam nad nimi kontrolę, a w hejlo zawsze jak buła miała gdzieś wylądować, to tam lądowała.

Kur.wa, fenomenalna gra. Ale bym pograł.

Opublikowano

Halo, a głownie trójka, to zdecydowanie najlepsze multi na konsolach. Gra która wynagradza nasze umiejętności czy karci za ich brak jak żaden inny tytuł. Każdy frag to mega satysfakcja, bo zdobyłeś go tylko i wyłącznie dla tego, że byłeś w tym momencie lepszy. BF/CoD to tytuły dla większego grona odbiorców, które nie wymagają takich umiejętności i każdy może dobrze się z nimi bawić. Wątpię aby w obecnych czasach powstała jeszcze tak sillowa gra jak H3. Mocno liczę na Destiny, że będzie tak samo miodna, ale nie spodziewam się, że będzie to tytuł tak wymagający jak hejlo 3.

Opublikowano

Który iksbot shackował konta Yetiego i Andrewa?  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.