Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Ogólnie nie jaram sie reedycjami hd ale obsralbym sie ze szczęścia za halo 3 hd i multi na starych zasadach

tylko zeby xbox one był w stanie uciągnąć go w 1080p i 60fps xD

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

szkoda, że teraz nie opłaca się robić skillowych gier bo janusze gamingu szybko się zniechęcają;/

halo 4 mimo ze sporo łatwiejsze i bardziej CoDowate to i tak poza granicami większości hamburgerow

Opublikowano

Ogólnie nie jaram sie reedycjami hd ale obsralbym sie ze szczęścia za halo 3 hd i multi na starych zasadach

tylko zeby xbox one był w stanie uciągnąć go w 1080p i 60fps xD

Na reedycje HD nie licze (z dzialajacym multi). Mam jednak nadzieje, ze doczekam sie kiedys konwersji na PC.

Opublikowano

Najgorsze w halo 4 jest imo widzenie przez ściany, (pipi)a w żadnym multi nie powinno byc czegoś takiego, wiem ze zaraz wyskoczą osoby mówiące że taktycznie mozna to wykorzystać i łapać kamperow no ale widzenie przez ściany i tego typu ulepszacze sa mega żałosne

Opublikowano

i ten pier.dolony jetpack

bardziej odnoszę się do reach, no ale w 4 też chyba jest

Opublikowano

w reach to najgorszy byl armor lock, oj ile kurew przez to poszlo :/

Opublikowano

@Kubson: kiedyś w dobrych czasach multi szuterów nazywało się to wallhackiem, teraz to "ficzer" gry :sick:

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Najgorsze w halo 4 jest imo widzenie przez ściany, (pipi)a w żadnym multi nie powinno byc czegoś takiego, wiem ze zaraz wyskoczą osoby mówiące że taktycznie mozna to wykorzystać i łapać kamperow no ale widzenie przez ściany i tego typu ulepszacze sa mega żałosne

haha, nie mówcie że jest takie coś w halo xD

Opublikowano

We Free 4 All był bezużyteczny, zupełnie jak Jet Pack.

Opublikowano

Multi w halo to taka sama kupa co w innych konsolowych strzelankach.Od dawna wiadomo,że w kwesti multi fps rządzi cs i q3a.Reszta do piachu.

Opublikowano

A grałeś na youtube czy u kolegi ? xD

Opublikowano

xD 

Grałem u siebie w 2007 w tak wielce gloryfikowane Halo 3 i powiem szczerze,że szkoda mi było na to (pipi) nawet zdrapki wykorzystać.Beznadziejny feeling strzelania,jakieś dziwne skakanie i lamerskie ciosy z kolby koszące prawie całe życie.

Do tego gra była cholernie brzydka jak na rok '07.Jedyne co ratuje Halo jako serię to kooperacja na legendary,bo samemu to tą porażkę designerską nie idzie grać <(pipi)(pipi)(pipi) z dzidy> i kolorowe krasnale.

Multi na konsolach tylko do bijatyk,wyścigów i sportówek.

Opublikowano

PSN ID falszywy, brak Gamertaga, oooook ;]

Opublikowano

Trudno żebym miał gamertag jak xboxa zamieniłem na ps3 w 2009,które to zamieniłem na 3ds po przejściu gta5,tak więc Panie bocie nie udało Ci się mnie zagiąć.

Opublikowano

No juz juz, bol dupki, ze forumek doszedl do konsensusu w sprawie Halo 3 ? Czy cos innego cie jeszccze boli ?

PSN ID nie wykasujesz z serwerow. ani nie zmienisz nazwy. Tak wiec nie wiem po co lewe ID masz wpisane.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Boli mnie to,że nadal nie dowiedziałem się co jest takiego super w serii gejlo,że to taki xboxowy mesjasz,a inne podobne strzelanki typu killzone i battlefield to dno i wodorosty.

Opublikowano

Bo Halo jest skillowe, a wodorosty nie. Jeszcze coś?

Opublikowano

Jeśli gra skillowa=dobra to spokojnie możemy wrzucić do tego wora 99% bijatyk,strategii i wyścigów.

Opublikowano

Killzone 2 jest skilowe szproto!

Opublikowano

Nie grałem w halo więc nie wiem,Ale czy w tej cudowniej strzalance,gra wynagradzała strzelanie hedow? W dzisiejszych fpsach nie ma znaczenia w co celujesz.Giniesz od 6 strzałów w głowę albo w klatę.Za to uwielbiam csa 1 strzał w baniak wystarczy.

Opublikowano

Halo miało jakieś pole siłowe co robiło za drugi pasek życia.Z tego co pamiętam to wkurzało mnie to,że strasznie dużo trzeba było wpakować w gościa żeby padł.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.