Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Tak, dopracują, opóźnią ale dostanę w zamian zremasterowaną najlepszą kampanię z serii.

If you're joining the thread then this Bish-verified insider ntkrnl has been UNLEASING THE BOMBS.

Here's all the stuff so far he's said in this thread:

• Forza Horizon: "Fall 2014, probably September. Super sexy weather system and... shit tons of co-op/social stuff. 1080P and open-world, so you can road trip with your bros."
  • White Xbone incoming.
  • Why all the leaks? Scared you might get caught? "I am incapable of fear. Plus, this is such exciting stuff, and me talking about it ahead of time isn't going to hurt anything, truthfully. We're all chomping at the bit for it to come out. This is not bad. "
  • Halo Anniversary 2 will be 1080p, iffy on the 60fps, maybe not.
  • Quantum Break is Holiday 2014
  • Multiplayer confirmed for HA2, same devs as Halo Anniversary.
  • Sunset Overdrive is Fall 2014
  • Is not Phil Spencer
  • Black Tusk cancelled project was called "Shangheist." May have involved stealing stuff from the Chinese (though I think that may have been a reference to the name and maybe not the gameplay? Not sure...)
  • Fable Legends is Summer 2015
  • Halo 2 Anniversary includes beta for Halo 5
  • Gears of War will probably need a 2.5 year dev time.
  • First Titanfall DLC is 45 days from release, then another one 120 days from release.
  • No Crackdown 3 news this year most likely, since it's a 2016 title.
  • A list w/dates of the rest of the Tier 2 and Tier 3 countries that Xbone will release in this year.
  • No info/idea on what Rare's up to, sadly.
  • $399 XB1 this year? "Maybe one without an Optical Disc Drive."

I'm heading out so people update this list accordingly...

Might not be completely up to date, as I tend not to care about anything other than NA and Europe.

April, 2014
-
Japan
South Korea
Taiwan
Singapore
Hong Kong

Russia
Sweden
Norway
Finland
Denmark

Colombia
Chile
Argentina

October, 2014
-
China
Poland
Czech Repub.
Hungary (yes, I am. Almost lunch.)
Greece
Portugal
Slovakia

Turkey
Saudi Arabia
South Africa
United Allied Emirates
Israel

India
Indonesia
Egypt

O kur.wa mać. Halo 2 z multiplayerem i Horizon 2 z dynamiczną pogodą.

IgUa1qI.gif

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 746,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

teraz to praise the insajderów, conje? hehehe.

;)

a i jeszcze games with gold na Xbox One koło kwietnia.

Opublikowano

Pierwszy raz widziałem by insider był zweryfikowany przez moderację.

Poza tym zignoruje cię. Daj mi się pocieszyć, bo lepszego scenariusza dla xone sam bym nie wymyślił. Ja pjerdole.

T6QgGgg.gif

Opublikowano

na neogafie nie można rzucac leakami nie bedac zweryfikowanym but whateva.

ciekawie się sprzedały exy na wiiu:

1.94m super Mario 3d world,

1.74m new super Mario bro u,

151m new super luigi u,

1.24m win party u,

1.15m wind waker

biorąc pod uwagę bazę... nieźle nawet

Opublikowano

Widze ze beka z neogafa sie skonczyla, podjarka halo 2, ale reedycje HD na ps3 odgrzewane kotlety.

Opublikowano

Nie rozróżniasz reedycji HD od remake'u?

Opublikowano

O kur.... xDDDD

Zobaczcie do czego para z rosji uzyla twitcha na PS4 (18+)

"greatness indeed awaits"

ej, czy to nie czasem fani PS4 najbardziej krzyczeli na Kinecta i NSA, że mogą ich podglądać?

Opublikowano

O (pipi)a Horizon 2 w tym roku. Jak jeszcze na E3 zapowiedza Xone bez kinecta to biorę klocucha w dzień polskiej premiery.

Opublikowano

ale bzdura. Widze, ze MS nie wyciagnal wnioskow z tego czego gracze nie chcą i przygotowuje tansza wersje konsoli z brakiem możliwości odpalania używek i 2 razy drozsza dystrybucja cyfrowa... (ok)

HALO 2 Anniversary - tylko dla największych fanow, dla mnie te reedycje HD w ogole nie maja sensu. Te gry były fajne 10 lat temu, a nie teraz.

Rozumiem jaranko Horizon 2 - ale reedycja HALO z przed paru lat - jak to bedzie poziom Anniversary HALO 1 to ja dziekuje.

10 lat temu nie moglem się od tej szpili oderwać, dzisiaj usypiaj przy niej z nudow...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Oooooj oby Horizon 2 wyszedl w tym roku, pod koniec roku kupie pewnie uzywke X1 za 200-300€, oby nie wyszlo z tego TDU 2

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

jako GRACZ a nie fan pudełka stojącego pod telewizorem cieszę się z zapowiedzi nowych gier na X'a i pewnie kiedyś łyknę sprzęt dla exów :) tylko ta plotka o tańszym One bez napędu optycznego WTF? kiedy oni przejrzą na oczy i wy(pipi)ią tego kinecta z zestawu :/

Opublikowano

Mnie Halo 1 Anniversary wciagnelo o wiele bardziej niz wiekszosc tytulow poprzedniej generacji, a majac w pamieci kampanie z Halo 2 to dopasiona graficznie jej wersja znowu wciagnie mnie na wiele godzin. Remake danej czesci na 10ta rocznice jak najbardziej mi odpowiada :)

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-26570-phil_spencer___nowe_ip_priorytetem_najwyzszej_wagi_.html

Nowe IP priorytetem a Black tusk zamiast robić nowe IP dostalo Gyrosy

No trochę biednie to wygląda, dużo się naczytałem o tym jak to nowe konsole przyniosą sporo nowych IP, a tu na starcie dostajemy killzony, gyrosy czy inne natany drejki. Z drugiej strony sam czekam z chu.jem w łapie na Hitmana 6 albo kolejnego Deus Exa, więc po części rozumiem ludzi, którzy wykazują jakiekolwiek zainteresowanie newsem o pudzianach od Black Tusk (mnie to zwisa i powiewa).

Coś w tym jest, sam chce jak najwięcej nowych IP, ale jako fan serii również czekam na nowego Hitmana, kolejne Gyrosy czy Drejka.

Opublikowano

Widać MS chce konkurować czymś z Driveclubem. To może oznaczać, że Driveclub jest godnym rywalem i stąd pewnie decyzja o klepaniu FH2. W sumie za Driveclub odpowiadają ludzie którzy na arcade wyścigach zjedli zęby :) I kolejne Halo, w dodatku to co było. Nie wiem, może ktoś lubi trzy razy to samo, a za czwartym ekstrakt z tego samego. Gusta i zlewozmywaki :)

Polska w tier 3 to kpina. Przed nami jest nawet Kolumbia czy Argentyna. Zastanawiam się jak takie potraktowanie priorytetów wpłynie na wsparcie tej konsoli w Polsce. Może Nintendo będzie miało wreszcie z kim konkurować ;)

Opublikowano

Eeee... nie widzisz czemu? Przygotowanie języka to najwięcej roboty (kinect, system, gry)

Argentyna, Kolumbia - język hiszpański który już jest gotowy, right

Polska - język polski...

Opublikowano

Jak Horizon 2 ma być odpowiedzią na DriveClub, skoro FH było pierwsze i po bardzo dobrej grze było oczywiste, że MS zaklepie kolejną część.

Zwłaszcza, że Forza to teraz coroczna seria.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Poza tym zignoruje cię. Daj mi się pocieszyć, bo lepszego scenariusza dla xone sam bym nie wymyślił. Ja pjerdole.

T6QgGgg.gif

Insajder musi być zweryfikowany to raz, a dwa to, że jesteś (pipi)ym hipokrytą. Gadałeś na  insajderow przez caly temat itd. itp. A teraz co ? jak wyszło cos pozytywnego o xbonie to boner od razu ?

Do tego jechałes cały czas reedycje HD na PS'a a teraz staje ci na wiadomość o 10letnim Gejlo ?

Wyjdź stąd i się już nie kompromituj.

Opublikowano

Już widzę tego Xone bez napędu optycznego ;)

Jak Horizon 2 ma być odpowiedzią na DriveClub, skoro FH było pierwsze i po bardzo dobrej grze było oczywiste, że MS zaklepie kolejną część.

45412704.jpg

Opublikowano

T6QgGgg.gif

Insajder musi być zweryfikowany to raz, a dwa to, że jesteś (pipi)ym hipokrytą. Gadałeś na  insajderow przez caly temat itd. itp. A teraz co ? jak wyszło cos pozytywnego o xbonie to boner od razu ?

Do tego jechałes cały czas reedycje HD na PS'a a teraz staje ci na wiadomość o 10letnim Gejlo ?

Wyjdź stąd i się już nie kompromituj.

Według moderacji neogafa insajderzy o których była mowa wcześniej co najwyżej chcieliby być insajderami, bo trudno żeby ktoś nim był jako student medycyny na Harvardzie. Na dodatek wczoraj w nocy sławny CBOAT zostal strollowany również i raczej prędko się nie pojawi. Czy ja znowu muszę mieć rację?!

Oczywiście nie będę tłumaczył na czym polega różnica między przerobieniem gry od początku do końca na nowym silniku (Halo CEA) od podciągniętych do HD portów (reedycje Sony).

Opublikowano

kurde bioszok infinite i metro we wczorajszym plusie, no kurde, po(pipi)ało ich xD

ja mam plusa wykupionego do marca i dają tyle ciekawych gier przez te 3 miesiące że nawet nie mam czasu grać

jak do marca dadzą AC4 blackflag to już w ogole obsram sie kiślem

Opublikowano

Dali III, nie wiem jak wczesniej

Opublikowano

dali przecież trójkę dość niedawno

Opublikowano

Niech dadza tego nowego TR w koncu.

A przy okazji - ogrywac BS: I jesli nie ukonczylo sie BS2?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.