Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Bo się mogą komuś podobać.

:) :) :)

Jej, jakie ty momentami sprawiasz wrażenie bufona :) :)

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

No bo jestem :D

A tak serio to, niestety, mam bardzo mało czasu na granie i bardzo sobie cenię to, że mogę grać tylko w meganajlepsze giereczki. A już na bank nie mam czasu ogrywać niedocenionych perełek z plusa i tak dalej. Więc, zdaje się, jestem idealnym targetem dla wszelkiego rodzaju rankingów, ocen i tak dalej. Oczywiście nie gram w każdą grę 90+, bo jeszcze wiem co mi się podoba (ale szanuję marki, kocham Skyrim, ale nie potrafię w to grać :) ). I pewnie zbyt bardzo oceniam innych moją miarą i tak naprawdę zazdroszczę, że mogą sobie sprawdzać giereczki. Moje wybory muszą być trafione w 100%, bo inaczej tracę bezcenny czas :(

Opublikowano

Tym bardziej dziwne w takim razie, że się tak jarałeś gierkami na ipadzie.

Opublikowano

Bo tanie :D Mam nakupowane milion gier na iPadzie, a skończyłem może ze 3?

Opublikowano

a na vicie cos ogrywasz czy zadna gra nie godna?

Opublikowano

Vita leży po ograniu Uncharted. Uwielbiam serię. Teraz gram w Zeldę na 3DS, niestety Paper Mario okazało się niegrywalne dla mnie :(

Opublikowano

Najlepsze jest tlumaczenie typu:

Nie podoba mi sie bo nie, to nie sa gry dla mnie, ja szukam czegos innego, nie przekonuje mnie to.  :teehee:

To juz nawet smieszne nie jest, wymieniasz hity na dana konsole, ale to i tak shit bo.... bo tak, albo sa spoko, ale jest ich za malo.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Jeżeli grę ograłeś i piszesz to co Ci się nie podoba, to w czym problem?

Opublikowano

To w takim razie cod może mi się podobać czy nie? Przecież hit. A może ta zasada dotyczy tylko exów?  :teehee:

Opublikowano

Rany, jak to wrzuciłeś to pierwsza myśl - fuck, na Xboxa One?!

Niestety, to tylko PC. Ściągam :P

Opublikowano

Rany, jak to wrzuciłeś to pierwsza myśl - fuck, na Xboxa One?!

Niestety, to tylko PC. Ściągam :P

No w sumie powinienem napisać żeby boty orgazmu nie dostali, też ściągam, zobacze co to warte

Opublikowano

Pewnie nic nie warte, bo raz, że na PC, a dwa, że o zgrozo na XO.

Opublikowano

Tymczasem u konkurencji

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107163,15444559,Gralismy_w_inFamous__Second_Son__Liczycie_na_hit_.html?bo=1

Jak wspomniałem już na początku, demo nie było specjalnie długie, dlatego też nie chcę jeszcze ferować kategorycznych wyroków na temat Second Son. Ciągle istnieje szansa na to, że to będzie dobra gra. Wstrzymałbym się jednak ze składaniem zamówień przedpremierowych, bo to, co widziałem, zapowiada raczej chaotyczną, pozbawioną jakiejkolwiek "duszy" produkcję. Nowa generacja? Może i grafika na pierwszy rzut oka robi wrażenie, ale i tak widziałem nogi przenikające przez barierki albo barki zlewające się ze ścianami. Drogie studio Sucker Punch, wiem, że stać Cię na więcej. Do premiery zostało pięć tygodni. Jest jeszcze czas na poprawki, prawda?

Mówiłem że może się skończyć jak Shadow Fall.

Opublikowano

to nie ma znaczenia, jeśli gra okaże się być fajnym szpilem to może będzie wreszcie powód by kupić XO

Opublikowano

I co w tym śmiesznego? Że gra chodzi w rozdzielczości 20% wyższej niż wszyscy myśleli?

Opublikowano

792 to brzmi nieźle, może dociagną do 813p, 823 to byłoby już w ogóle dobrze.

btw: dadza jeden pas  u góry czy będzie mozna srdokowa czesc ekranu przesuwac w opcjach?

Opublikowano

Tymczasem u konkurencji

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107163,15444559,Gralismy_w_inFamous__Second_Son__Liczycie_na_hit_.html?bo=1

Jak wspomniałem już na początku, demo nie było specjalnie długie, dlatego też nie chcę jeszcze ferować kategorycznych wyroków na temat Second Son. Ciągle istnieje szansa na to, że to będzie dobra gra. Wstrzymałbym się jednak ze składaniem zamówień przedpremierowych, bo to, co widziałem, zapowiada raczej chaotyczną, pozbawioną jakiejkolwiek "duszy" produkcję. Nowa generacja? Może i grafika na pierwszy rzut oka robi wrażenie, ale i tak widziałem nogi przenikające przez barierki albo barki zlewające się ze ścianami. Drogie studio Sucker Punch, wiem, że stać Cię na więcej. Do premiery zostało pięć tygodni. Jest jeszcze czas na poprawki, prawda?

Mówiłem że może się skończyć jak Shadow Fall.

Toż polygamia to ten sam poziom syfu co pssite.pl.

Opublikowano

Kurde, porównywałem dzisiaj jeszcze na spokojnie pady od obu next genów (poprzednio grałem w Forzę 5 na One, ale była kolejka i skupiłem się na grze). DS4 jest dobry pomijając historie z gumą, ale ten od One jest naprawdę super. Teraz doceniłem jak fajnie chodzą triggery, jak ergonomicznie są zaprojektowane i jak kontroler jako całość sprawia porządne wrażenie. PS4 z padem od One byłoby najlepszym połączeniem. Może nawet mógłbym przełknąć słabsze parametry konsoli dla tego pada, bo w końcu wygoda sterowania jest w gruncie rzeczy nawet ważniejsza niż grafika, ale wszystko psuje durny Kinect :(

Opublikowano

792 to brzmi nieźle, może dociagną do 813p, 823 to byłoby już w ogóle dobrze.

btw: dadza jeden pas  u góry czy będzie mozna srdokowa czesc ekranu przesuwac w opcjach?

Najlepiej letterboxa :D

Opublikowano

Szkoda, że to powiedziałeś, bo za pół godziny by napisał, że świetnie chodzi i wygląda i zagra na PC, a nie na Xo, na którym wygląda jak pupu :)

Opublikowano

Szkoda, że to powiedziałeś, bo za pół godziny by napisał, że świetnie chodzi i wygląda i zagra na PC, a nie na Xo, na którym wygląda jak pupu :)

nie gram w gry na PC

Opublikowano

Titanfall w 1080p i 60fps - Gameplay z PC oczywiście

Angel City .MP4 (1.31 GB)

Fracture .MP4 (1.51 GB)

0 recoila, grafika i tekstury gorsze niż COD Ghost na PS4, straszny syf.

Widzisz to ta wyraźnie jak te 60 FPS na filmikach z jutuba?

:D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.