Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Niech wypowiedzą sie inni co zobaczą tą paćke.

Myślę że na PS3 by to lepiej wyglądało.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 745,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Świetna rozdzielczość - 1408x792

Ja pierdziele, serio nie można z tego Xboxa wycisnąć więcej?! :/ Tworzą tytuł ekskluzywny, mogli się postarać i pocisnąć, fajtłapy.

Doszły mi dziś nakładki na analogi do DS4 i WRESZCIE skończyły się wszystkie problemy :P Rewelacyjne są, momentalnie zmieniły komfort użytkowania i nareszcie można z ogromną przyjemnością obsługiwać ten kontroler. Z tymi nakładkami (które są żywcem wyjęte z pada do Xboxa 360) DS4 jest porównywalny do najlepszych padów ever - czyli padów od Xboxa 360/One.

Opublikowano

Te gameplaye są z XO, a nie PC. Najbardziej rozwala mnie ten screen tearing. Żałosne. (pipi), gra chodząca na source, która nie ma fajerwerków graficznych, a i tak nie potrafi wyciągnąć 1080p i betonowych 60 klatek. Pewnie z włączonym vsynchiem mielibyśmy do czynienia z 30 fpsami.

Obejrzałem pierwszy materiał i złapałem się za głowę. Wrażenia jak z MW3 na ps3 (widziałem to pierwszy raz ostatnio u brata i mi aż się skojarzyło).

i8sAbmMiY97jR.jpg

Otwórzcie w nowej karcie. Z czym do ludzi xD.

Opublikowano

I co w tym śmiesznego? Że gra chodzi w rozdzielczości 20% wyższej niż wszyscy myśleli?

Nic, zupełnie. Rozumiem, że po startowych grach w 720p taki boost dla botów to poważna sprawa.

Niech wypowiedzą sie inni co zobaczą tą paćke.

Myślę że na PS3 by to lepiej wyglądało.

To dość oczywiste, ale za grę musiałby się zabrać solidny developer, a nie ojcowie Call of Duty.

@playtest inFamous na poly - trudno o lepszą rekomendację dla gry niż taki tekst Kutery. TLoU przed premierą podobnie obsmarował, więc Sucker Punch może już szykować gablotę na nagrody.

Opublikowano

wieksza zenada niz kiepskie parametry exów na xone jest kompletny brak zapowiedzi na ps4, frustracja to mało powiedziane, wielki pie,rdolony driveclub mial byc na premiere, dzisiaj nawet zwykłego gameplaya nie potrafia wrzucic, gdyby nie ten infamous to moznaby myslec ze ps4 dostanie exy dopiero w 2016 a zaczeli je produkowac miesiac temu.

Gardze Sony za to ze wypuscili konsole  na ktora mozna grac  tylko w indyki i odgrzewane kotlety  w nowej panierce.

a ten titanfall na xone wyglada raczej jak wersja na wiiU, ten hydrant, masakra.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Sciagnalem, obejrzalem i jak to slabiutko wyglada  :sick: Zero szczegolow, zero odrzutu broni, nawet nie bede pisal ze kopia CoDa bo to nawet slepy zobaczy. Z czym do ludzi ja sie pytam? 

Infamous tez nie lepszy...wiec chyba zostaje czekac na dodatek do Diablo 3 na PC...moj Wizard jest juz gotowy  :pirate:

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Wiadomo , że wersja XO to ostateczność ostateczności. A tak btw. to są już finalne tekstury na XO czy pocięte by beta mniej zajmowała ?

Opublikowano

A w takich eksach od Sony, co masz? Włączysz sobie Uncharted wciśniesz X, czy co tam innego jest na padzie DS3, gra się sama przejdzie po tych 7h i co dalej? 

Marian ile części Uncharted ukończyłeś?

W multi nikt nie gra, a jeśli to tylko fanboje, nie wspominając już o tym, że do multi istnieje wiele lepszych gier, dedykowanych tego typu rozgrywką.

Dane?

Opublikowano

Tymczasem u konkurencji

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107163,15444559,Gralismy_w_inFamous__Second_Son__Liczycie_na_hit_.html?bo=1

Jak wspomniałem już na początku, demo nie było specjalnie długie, dlatego też nie chcę jeszcze ferować kategorycznych wyroków na temat Second Son. Ciągle istnieje szansa na to, że to będzie dobra gra. Wstrzymałbym się jednak ze składaniem zamówień przedpremierowych, bo to, co widziałem, zapowiada raczej chaotyczną, pozbawioną jakiejkolwiek "duszy" produkcję. Nowa generacja? Może i grafika na pierwszy rzut oka robi wrażenie, ale i tak widziałem nogi przenikające przez barierki albo barki zlewające się ze ścianami. Drogie studio Sucker Punch, wiem, że stać Cię na więcej. Do premiery zostało pięć tygodni. Jest jeszcze czas na poprawki, prawda?

Mówiłem że może się skończyć jak Shadow Fall.

Aż musiałem sprawdzić kto spłodził ten tekst...Tomasz Kutera i wszystko jasne :whistling:

Opublikowano

A w takich eksach od Sony, co masz? Włączysz sobie Uncharted wciśniesz X, czy co tam innego jest na padzie DS3, gra się sama przejdzie po tych 7h i co dalej? 

Takich bzdur juz dawno nie czytalem...przeciez jest jeszcze strzelanie kapiszonami!!!111

Opublikowano

Takich bzdur juz dawno nie czytalem...przeciez jest jeszcze strzelanie kapiszonami!!!111

W kooperacji:

http://www.youtube.com/watch?v=TS8wzknSPQo

W trybie survival:

http://www.youtube.com/watch?v=st78uK7XDeU

W amatorskich oraz profesjonalnych starciach teamów:

http://www.youtube.com/watch?v=UV3xKW2YUjQ

Setki godzin. 

1662329_251911621654384_624628847_n.jpg

Rozumiem że mam do czynienia z kolejnym znafcom po 30 killsach i 60-ciu zgonach?  :teehee:

Opublikowano

Tymczasem u konkurencji

http://polygamia.pl/Polygamia/1,107163,15444559,Gralismy_w_inFamous__Second_Son__Liczycie_na_hit_.html?bo=1

Jak wspomniałem już na początku, demo nie było specjalnie długie, dlatego też nie chcę jeszcze ferować kategorycznych wyroków na temat Second Son. Ciągle istnieje szansa na to, że to będzie dobra gra. Wstrzymałbym się jednak ze składaniem zamówień przedpremierowych, bo to, co widziałem, zapowiada raczej chaotyczną, pozbawioną jakiejkolwiek "duszy" produkcję. Nowa generacja? Może i grafika na pierwszy rzut oka robi wrażenie, ale i tak widziałem nogi przenikające przez barierki albo barki zlewające się ze ścianami. Drogie studio Sucker Punch, wiem, że stać Cię na więcej. Do premiery zostało pięć tygodni. Jest jeszcze czas na poprawki, prawda?

Napisałem w temacie o grze, napiszę i tu:

Tomek Kutera. Nie brałbym pod uwagę zdania tego gościa, typ jest takim hipsterem, że jarają go tylko gry indie na PC sprzedane w kilku egzemplarzach. Co innego gdyby tak napisał Kosman.

Opublikowano
Ja pierdziele, serio nie można z tego Xboxa wycisnąć więcej?!  :confused: Tworzą tytuł ekskluzywny, mogli się postarać i pocisnąć, fajtłapy.

Raczej konsoli bym za to nie winił tylko stary silnik i ludzi odpowiedzialnych za grę, jeżeli taka jest cenna za dobry gameplay to ja jestem wstanie ją ponieść, nie zrozumcie mnie źle oczywiście, że wolał bym super grafę w jak najlepszej jakości widocznie tej grze nie jest to pisane :P Może druga część nadrobi, jak pierwsza mimo średniej grafy wywalczy sobie uznanie kapitalnym gameplayem. 

XONE posiada FM5 które śmiga w 1080p/60 fps także dla chcącego nic trudnego.

Opublikowano

nowa generacja to totalny falstart, sony i mshit mogli sobie prawilnie jeszcze podoić kabone na starej genracji, bez robienia xboxa 792p i sony nogamesstation

Opublikowano

Tymczasem u konkurencji

Powołujesz się na casualowego randoma ze śmietnika aka nowa poly?

Kurtyzano, proszę :lol:

Opublikowano

nowa generacja to totalny falstart, sony i mshit mogli sobie prawilnie jeszcze podoić kabone na starej genracji, bez robienia xboxa 792p i sony nogamesstation

Każda konsola zawsze jest i będzie falstartem z jednej prostej przyczyny - finalne devkity developerzy dostają na krótko przed premierą konsoli, nie jest to podyktowane głupotą producentów sprzętu, ale tym, że nigdy do końca nie wiadomo jaka dana konsola będzie, niektóre parametry są zmieniane prawie, ze w ostatniej chwili.

Ja pierdziele, serio nie można z tego Xboxa wycisnąć więcej?!  :confused: Tworzą tytuł ekskluzywny, mogli się postarać i pocisnąć, fajtłapy.

Raczej konsoli bym za to nie winił tylko stary silnik i ludzi odpowiedzialnych za grę, jeżeli taka jest cenna za dobry gameplay to ja jestem wstanie ją ponieść, nie zrozumcie mnie źle oczywiście, że wolał bym super grafę w jak najlepszej jakości widocznie tej grze nie jest to pisane :P Może druga część nadrobi, jak pierwsza mimo średniej grafy wywalczy sobie uznanie kapitalnym gameplayem. 

XONE posiada FM5 które śmiga w 1080p/60 fps także dla chcącego nic trudnego.

Nie wspominaj o Forzy bo zaraz wleci Emet i po raz 583 będzie walił smuty o wypalonych cieniach itp. :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

titanfall  - grafa jak w COD, brak odrzutu jak w COD = szykuje sie kolejny hit

pytanie tylko czy my gracze na to czekaliśmy?

bo to że gimbaza będzie w to pocinać w przerwach od minecrafta to jest pewne, ale czy to jest warte nextgena?

Opublikowano

Jestem pewien,ze ta gra odniesie sukces.Wiec..

Kolejny battlefield bedzie mial juz mechyi,kolejny cod jako killstreak tez bedzie mial mecha.Cala generacja bedzie miala mechy wszedzie :D ,wszyscy beda podazac tym sukcesem.Jak w tamtej generacji  90% multi mialo lvly i perki,bo COD MIAL I SIE SPRZEDAWAL TO MY TEZ MUSIMY I CHOOJ.

Opublikowano

kto czekał ten czekał, ci których nie interesują tasiemce-srasiemce nie mają tych pudełek po co kupować i prawdopodobnie szybko się to nie zmieni

Opublikowano

Czas pokaże. 

Opublikowano

Jestem pewien,ze ta gra odniesie sukces.Wiec..

Kolejny battlefield bedzie mial juz mechyi,kolejny cod jako killstreak tez bedzie mial mecha.Cala generacja bedzie miala mechy wszedzie :D ,wszyscy beda podazac tym sukcesem.Jak w tamtej generacji  90% multi mialo lvly i perki,bo COD MIAL I SIE SPRZEDAWAL TO MY TEZ MUSIMY I CHOOJ.

BF już miał mechy.

Opublikowano

W TitanFall będzie grała gimbaza, w inFamous dorośli koneserzy xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.