Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego porównuje się starszej daty FPS z dość swieżym TPP ? Nigdy tego nie zrozumiałem.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 795,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisać.

Za co poleciał ten Sibian i kto go ustrzelił?

Nie powiem, świetna decyzja. Każdy temat w którym pisał sprowadzał do obrzygu. Proszę jeszcze obserować tych kilku "nowych" co przyszli w okolicach premiery PS4. Strasznie zaniżają tematy o gierkach.

Opublikowano

Za komputer.

Kolejny w kolejce suteq, a potem ja.

Opublikowano

Moim zdaniem za nadużywanie ad personam i ogólny off top.

Opublikowano

Spoko, mnie się tak łatwo nie pozbędziecie. :sorcerer:

A Ty ragus za co?

Opublikowano

Za komputer.

Kolejny w kolejce suteq, a potem ja.

Nieee może być ty jestyś jednym z pięciu uber userów z WiiU, a Suteq ma przynajmniej przyjemnego nicka.

Opublikowano

CO?! Ledwie jeden dzień tu piszę, a już jednego mniej. Dwa tygodnie i CW będzie martwie :sick:

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Żadne CS 1.6 tylko 1.5! I awupa którą szybciej mogłeś przeładować kiedy po strzale od razu zmieniałeś na broń dodatkową.

i granie na osiedlowych serverach LAN i darcie mordy przez okno do kolegi który mieszkał parę pięter wyżej

i płytka z fragmovie z cs'a która krążyła po całym osiedlu.

gud tajms

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

W 1.5 też się grało w kafejkach. Chyba nawet więcej niż w 1.6.

Opublikowano

12 września 2003 i premiera CS 1.6 razem ze steamem. I wielki hejt bo na aztecu fps przez deszcz spadał do 20. Steamfagi jak kruk nawet nie miały pewnie wtedy neta :F

Opublikowano

Ja nigdy nie grałem w kafejkach w CS itp Woleliśmy grać przy browcach na konsolkach w Tekeny. Konsole all life!

Opublikowano

pff tekken i ISS to był tylko dla rozrywki. CS to był siriuz biznes w tamtych czasach.

Pewno masz racje. Z drugiej strony dzięki temu nigdy naszczęście nie zajarałem się multi. Przy obecnym braku czasu jakbym w jakieś multi wsiąkł to pewno 70 % gier, które ograłem bym nie zrobił.

Pod kafejkami jedynie wieczorem siedzielśmy i wyrywaliśmy dupy, które przychodziły na irca...

Opublikowano

A u mnie w mieście w kafejkach w tamtym czasie to rządził jakiś MOH (chyba Allied Assault). Jak tylko pod moim 19-calowym telewizorkiem pojawiło się pewne szare pudełko to nigdy więcej nie zajrzałem do kafejki.

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

My z kumplami gralismy w FIFE od 2000 (najmilej wspominamy 2002 WC) i Colina na PC, a na SNESie w Super Mario World, Mortal Kombat 2, Street Fighter 2, Super Soccer, F-Zero i Rock'n'Roll Racing.

Opublikowano

Fifa 2002 WC gdzie były atomowe strzały i można było faulować bramkarza gdzie od razu szło czerwo. :D

Pamiętam taki twór jak Era Futbolu 2002 z takimi unikatami jak Robaldo. XD

Opublikowano

Nie wiem gdzie to napisać.

Za "całokształt twórczości", wliczając w to PM-ki (jeśli nie głównie za nie).

"Wyzywanie, obrażanie, spojlery", cytując Kyo.

Opublikowano

Nigdy nie grałem w CS ;__;

Opublikowano

12 września 2003 i premiera CS 1.6 razem ze steamem. I wielki hejt bo na aztecu fps przez deszcz spadał do 20. Steamfagi jak kruk nawet nie miały pewnie wtedy neta :F

A do czego 10-latkowi wtedy Internet był potrzebny  :verymad:? Jeszcze tego mi brakuje, bym tracił czas na szczelanki online. Wtedy to w Gothica grałem. I w Morrowinda. I w Skoki Narciarskie 2002 (serdecznie zapraszam, Adam Małysz).

Opublikowano

Jak do czego? Ja pierwszy świadomy fapping miałem cały rok wcześniej. Do tej Pani:

Milla%2BJovovich-%2BFifth%2BElement.jpg

I to niby dzisiejsza młodzież szybciej dojrzewa...

Opublikowano

A do czego 10-latkowi wtedy Internet był potrzebny  :verymad:? Jeszcze tego mi brakuje, bym tracił czas na szczelanki online. Wtedy to w Gothica grałem. I w Morrowinda. I w Skoki Narciarskie 2002 (serdecznie zapraszam, Adam Małysz).

lool, do dzisiaj trzymam oryginał <rispekt>

Opublikowano

Wiem. Przemycałem je z piwnicy starego w wieku 7 lat i szokował mnie opis kolegów twierdzących że widzieli jak facet wsadzał babce penisa w waginę.... w waginę!!!!!!!1111  :ninja:

Opublikowano

Ja na tych badboyach potrafiłem przemycać jpgi.

96589971_1_644x461_dyskietki-verbatim-mf

No i bonus2 z CD-Action, tam też był czasami dobry fap material. #gimbynieznajo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.