Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Mając samo PS3 mam grania do 2016 roku, a tu jeszcze Wii. Kogo obchodzą next geny ;]

Tlumacz sie jak chcesz, tak czy inaczej potwierdziles to o czym pisal Mazzeo i pewnikiem do 2016 nie ograsz nawet jednego z tych japonskich szrotow, a bedziesz nadrabiac zaleglosci, ktore ci sie nazbieraly bo kupiles konsole 4 lata po jej premierze.

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Mając samo PS3 mam grania do 2016 roku, a tu jeszcze Wii. Kogo obchodzą next geny ;]

Tlumacz sie jak chcesz, tak czy inaczej potwierdziles to o czym pisal Mazzeo i pewnikiem do 2016 nie ograsz nawet jednego z tych japonskich szrotow, a bedziesz nadrabiac zaleglosci, ktore ci sie nazbieraly bo kupiles konsole 4 lata po jej premierze.

ojej, uważaj sobie z Mazzeo co zechcesz (xD), ja akurat te japonskie szroty lubię i te co mnie interesują, to ogram. nie potrzebuję twojej wiary w to co ja gram lub będę grał xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No to moze sprawdzimy profile najwiekszych bojownikow i przekonamy sie czy ogrywaja te "hity" ?

Te "hity" oraz ich kontynuacje wychodza nieprzerwanie od 2007 do 2013. Dragons Crown, Ni No Kuni, TLOU, B2S - jeszcze w 2013 Alany, Viva Pinaty, Fable, jrpg, czy inne platformery skonczyly sie wam w 2009 i 10.

Choc wg was to eksy sony nikogo. Niezła beka.

Dla ciebie tez pała <heheszki>

Opublikowano

Boże, ile razy jeszcze lista z japońskimi szrotam w które nikt nie grał będzie wrzucana?

aż do momentu gdy zrozumiesz, że równanie "Twój gust = gust każdego gracza" jest nieprawidłowe. do tego czasu pała i rozmowa z rodzicami.

Jesteś taki kur.wa śmieszny jeśli chodzi o te exy że głowa mała. Nikt w te japońskie syfy z księżniczkami z księżyca nie gra, znajdź mi choć jaden PSN Card z tego forum gdzie widnieje jedna z tych gier co to nie wyszły nawet poza japonię a klapki bardzo często wrzucają listy wypełnione nimi.

A to że piszesz że może sobie zagrasz w nie w 2016 roku tylko świadczy o tym jakie to exy. A z TLOU kolejna beka, większość xbotów ma to dawne ograne a naczelne stulejarze Sony jak ty i mendrolina miesiace po premierze dopiero sięgneli.

Opublikowano

A to że piszesz że może sobie zagrasz w nie w 2016 roku tylko świadczy o tym jakie to exy. A z TLOU kolejna beka, większość xbotów ma to dawne ograne a naczelne stulejarze Sony jak ty i mendrolina miesiace po premierze dopiero sięgneli.

Jakbym zagrał w TLOU dopiero w 2016 to co wtedy? Umniejszałoby to w jakimś stopniu tej grze? Pokazywałoby JAKI TO EX? W sumie (pipi)a czepiasz się o nic. Ktoś zagra teraz, ktoś zagra później co za (pipi)a różnica. Ja sam zagrałem w TLOU pół roku po premierze i zostałem pozytywnie rozyebany.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Teraz to mozna ogrywac stare exy w 2016, ale jak ktos przypomina o exach z poczatku zycia 360tki to "kogo obchodzi co kiedys tam bylo". 

Opublikowano

Boże, ile razy jeszcze lista z japońskimi szrotam w które nikt nie grał będzie wrzucana?

aż do momentu gdy zrozumiesz, że równanie "Twój gust = gust każdego gracza" jest nieprawidłowe. do tego czasu pała i rozmowa z rodzicami.

Jesteś taki kur.wa śmieszny jeśli chodzi o te exy że głowa mała. Nikt w te japońskie syfy z księżniczkami z księżyca nie gra, znajdź mi choć jaden PSN Card z tego forum gdzie widnieje jedna z tych gier co to nie wyszły nawet poza japonię a klapki bardzo często wrzucają listy wypełnione nimi.

lol, nawet nie wiem po co odpisuję

słuchaj śmieszny botku, każdy gra inaczej, to że TLOU to takie goty, nie znaczy ze muszę w to teraz grac, gram własnym rytmem i nie zaczynam 15 gier naraz jak połowa forumka plus lubię każdą z osobna skonczyc. w dodatku mam 5 konsol obecnie podłączonych i na każdej coś gram, więc nie, najpierw skończę Zeldę z 2007 roku zanim wezmę się za coś z 2013tego.

a co do tych japońskich szrotów i forumowiczów z FPE, polecam popatrzec na trofiki pana marcinkypq ;) jest wielu tutaj, którzy grają w takie tytuły, problem w tym, że żaden z nich się nie udziela w CW (to samo z forumowiczami grającymi w N, dziwnym trafem mają w pupie ten temat).

Opublikowano

Mysza po prostu chodzi o to, że niektórzy ludzie walczą o gry, w które NIE GRALI i z tego jest ostra beka, no bo ex od Sony to chvj, że nie grałem skoro jest osom, c'nie? ;)

Figaro, a pokaż osobę, która gra w te japońszczzny i która o nie TUTAJ walczy, a nie osobę która nie wchodzi do cw. :P

iouluf7x9j48rvxjqg.gif

:D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Nie, najlepiej to miesiącami fapować się do zapowiedzi, postować "xboty płaczą", płaszczyć się nad gifami, odliczać dni do premiery trailera, a potem jak gra wychodzi to czekać miesiącami aż się ogra.

Nie wiem, może to natura klapków żyjące zawsze wedlug domeny #thisiswating i nawet jak gra już miała premierę to czekają?

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Mysza po prostu chodzi o to, że niektórzy ludzie walczą o gry, w które NIE GRALI i z tego jest ostra beka, no bo ex od Sony to chvj, że nie grałem skoro jest osom, c'nie? ;)

no tak, a pisanie, że te gry to szroty, choc się w owe tytuły nie grało, to już w porządku? xD

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

no tak, a pisanie, że te gry to szroty, choc się w owe tytuły nie grało, to już w porządku? xD

Oczywiście, że nie. To głupota, w obu przypadkach.

Opublikowano

Oczywiście, że nie. To głupota, w obu przypadkach.

no właśnie. a ja nie oceniam tych japońskich "szrotów" (tych w które nie grałem). jedyni którzy to robią, to mazzeo i inni śmieszni ludzie. jedyne z czego ja się cieszę, to z faktu, że posiadam konsolę, która jakby co potrafi je włączyc, lul.

Nie, najlepiej to miesiącami fapować się do zapowiedzi, postować "xboty płaczą", płaszczyć się nad gifami, odliczać dni do premiery trailera, a potem jak gra wychodzi to czekać miesiącami aż się ogra.

jest to kompletnie normalne, poza tym nie bede wydawał 200 zł za grę, wolę poczekac

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Ja rozumiem, że jak boty mają po pięć exów, to mają je ograne wzdłuż i wszerz, ale nie wymagajcie tego samego od ludzi, którzy tych exów mają 25, ok? :ermm:

Opublikowano

Teraz to mozna ogrywac stare exy w 2016, ale jak ktos przypomina o exach z poczatku zycia 360tki to "kogo obchodzi co kiedys tam bylo". 

Gdyby 7-ma generacja dobiegła końca w połowie 2009, x-box byłby niekwestionowanym liderem, niestetety, albo może stety w tym roku pojawiły się takie marki Resistance2, GOW3, U2, KZ2, GT5 i sytuacja zaczęła się odwracać, by w 2011 stać już na równej pozycji, a w 2013 pozamiatać; prócz wspomnianych DC, NNK, TLOU i B2S, warto też wymienić Sly Cooper, czy GT6.

Istotne było także znacznie poprawienie jakości zdecydowanej większośći multiplatform, dzięki temu 90% z nich nie musi się niczego wstydzić względem ich wersji konsoli MS.

Przewaga w zakupionej ilości nie wiele pomaga takim markom jak GOW, Halo i Forza z przyczyn naturalnych – nie mieliście wyboru, bo MS olał produkcję różnorodnych gatunków, gdyż okazały się za słabe i nieopłacalne. Inaczej niż u Sony gdzie nowe IP t.j. Infamous, LBP, Resistance, Motorstorm, szybko zamieniły się w kilku częściowe serie.

Te od MS zaś umarły wcześniej, bądź nieco później.

W 2013 fani jrpg, platformerów, beat em up’ów, arcade racerów, slasherów i przygodówek mają już pokaźną bibliotekę hojnie ocenianych przez zdecydowaną większość recenzentów tytułów. Wy żyjecie pierwszymi latami x-boxa, czyli de facto 7-4 letnią przeszłością. I naprawdę twój prywatny gust nie ma tu nic do rzeczy, bo gracze sami zdecydowali, że ów tytuły na wyłączność nie są wystarczająco interesujące, a MS – słusznie, że nieopłacalne. IKSDE

I tak Sony wygrało w 2013. Także dzięki darmowemu online. Bo najważniejsze są gry, a nie machanie przeszczepami przed Zumba Fitness.

"W tym miejscu padasz"  - Johny Cage, Mortal Kombat (1994)

Opublikowano

Figaro co ci przeszkadzalo w 2007 roku by zagrac w Phantom Hourglass ? Ogrywales zaleglego Bouncera czy Vagrant Story ? 

Opublikowano

Infamous i LBP jako przykłady wieloczęściowej (2) serii - czyli tak jak Crackdown, Viva Pinata, PGR itp. IKSDE

No ale 2 części w przypadku MS to olewanie, ale w przypadku Sony to mega wsparcie i wieloczęściowa seria :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Figaro co ci przeszkadzalo w 2007 roku by zagrac w Phantom Hourglass ? Ogrywales zaleglego Bouncera czy Vagrant Story ? 

...i tym sposobem Ins stracił argumenty [*]

PS. w 2007 to ja grałem namiętnie w Viewtiful Joe i podrywałem gimbusowe gąski <gangster>

PS2. Na Vagrant Story nigdy nie jest za późno.

Opublikowano

Jak mialem stracic argumenty ? To przeciez ty non stop sie eksajtujesz i (pipi)sz jak potluczony o grach, w ktore NIE ZAGRASZ albo jak juz to zaliczyc je kiedys tam w przyszlosci jak beda wrzucane do koszow w biedronce. Co ja mam udowadniac ? Nie moja wina, ze ludzie potrafia pogodzic zycie prywatne i gierki, a ty masz kilkuletnie zaleglosci. Dla mnie sprawa jest prosta, wspaniale exy my ass.

Opublikowano

Titanfall - setna strzelanka dla xbotów. The order - #omg #cinematic #experience #sonytakiedobre

Opublikowano

Jak mialem stracic argumenty ? To przeciez ty non stop sie eksajtujesz i (pipi)sz jak potluczony o grach, w ktore NIE ZAGRASZ albo jak juz to zaliczyc je kiedys tam w przyszlosci jak beda wrzucane do koszow w biedronce. Co ja mam udowadniac ? Nie moja wina, ze ludzie potrafia pogodzic zycie prywatne i gierki, a ty masz kilkuletnie zaleglosci. Dla mnie sprawa jest prosta, wspaniale exy my ass.

nie twoje wina, ani nie moja, to tylko gierki [*] nic złego w tym co robię, raczej beka z tych co muszą wszystko miec na premierę, ale to moja opinia. mogę się czyms jarac przed premierą, a potem kupic sobie za jakiś czas, to serio nie jest dziwne zachowanie.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Fajne te Girsy w Londynie, szkoda tylko ze nie bedzie mozna sie w pelni cieszyc oprawa.

Opublikowano

Może pokażą w tym trailerze coś ciekawego, bo na razie wygląda jak gra dla tempaków lubiących gearsy.

Opublikowano

Może pokażą w tym trailerze coś ciekawego, bo na razie wygląda jak gra dla tempaków lubiących gearsy.

Z pewnością ;) 

Opublikowano

Plebs i tak zagra dopiero za kilka lat. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.