Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 376
  • Wyświetleń 80,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Krzysztof Tomczak
    Krzysztof Tomczak

Dobra panowie udało się! Podłączyłem kompa z powrotem do monitora ( miałem do TV ) i gra jakimś cudem sie odpaliła po 5 sekundach ładowania. Jezu, co to (pipi) jest? To jest naprawdę gra ? Nie wierzę

• zapisy do closed beta dla X1 i PS4, pozny wrzesień http://thecrew-game.ubi.com/portal/en-GB/beta/index.aspx

Opublikowano

a ja drugi raz sie zarejestrowałem z tego samego konta

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Są już jakieś informacje o określonej dacie startu bety? Miała być pod koniec września a ten już się kończy :)

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

na twiterze podali, że beta startuje 30 września

dla PS4 i Xbox

Opublikowano

No to teraz niech się ogarną i kody porozsyłają, bo póki co jeszcze nic nie doszło :P

Opublikowano

Ojjj liczę poważnie, że dostanę kod. Już się nakręciłem na betę z ziomkiem i się doczekać nie możemy :D

Opublikowano

jak my wszyscy :P

jak to we wtorki bywa, update marketów więc kody pewnie będą. mam nadzieję że szybko roześlą i szybko się pobierze bo chętnie obadam co tam ciekawego spłodzili. na filmikach model jazdy taki sobie (albo praca kamery do bani) ale w Driverze SF nawet dali radę więc może i z tego coś wyjdzie. sam pomysł i koncept gry całkiem całkiem.

Opublikowano

Właśnie dostałem kod :)

EDIT Działa, wpisany przez www, 15GB nieźle jak na betę

Edytowane przez gamerTHC

Opublikowano

yeap i u mnie już też sie pobiera :)

na początku pisało 15gb, a teraz pobiera sie i jest 3gb

zobaczymy ile wyjdzie ostatecznie, może to 3gb i aktualizacje

gra mnie nie jara jakoś specjalnie, ale fajnie sprawdzić bete, jest NDA na nią

potrwa do 4 pazdziernika

Opublikowano

3gb jest potrzeba aby uruchomić grę na oficjalnym forum Ubi community menago pisał że wystarczy 20% aby móc zagrać.

Opublikowano

O ktorej wysyłali? Kurcze u mnie nic nie ma :-(

Opublikowano

10:35 mail od Ubisoft, nawet nie zapisał sie w spamie

Opublikowano

cholerne ubi. zapisałem się w sierpniu, debile rozsyłali na pc ale na konsole to już nie łaska :/

Opublikowano

też dojechał kluczyk,

to 3GB potrzebne do grania to tylko krótki prolog, żeby pograć coś więcej trzeba zaciągnąć całość

Opublikowano

Tacie przez fejsa wytłumaczyłem jak zassać betę i chyba już się ściąga. Mam nadzieję, że wieczorem będę mógł pograć :D

Opublikowano

Mozna by bylo prosic o kodzik jakby ktos mial na zbyciu? Z checia by zagral ale przegapilem zapisy na bete nawet niesadzilem ze beda[emoji20]

Opublikowano

Piękny dzień dzisiaj. Dostałem klucz do bety a zaraz jadę odebrać Horizon 2 z Ultimy. Za parę dni Driveclub i Cars. Niech żyją samochodówki!

Opublikowano

Też dostałem kod tylko co z tego skoro pad jeszcze nie wrócił z serwisu :(

Edytowane przez marekjw2523

Opublikowano

Też dostałem kod tylko co z tego skoro pad jeszcze nie wrócił z serwisu :(

Chętnie zaopiekuje się twoim kluczem, szkoda gdyby nie został wykorzystany :)