Opublikowano 17 września 201410 l -Wybrałem region pl i ceny są konkretne da radę zmienić region bo np splinter cell w pl jest po 119zl a w usa 20$ -Na stronie nintendo reward nie mogę się zalogować wpisując swoje dane. Dlatego że mam region pl? Gdzie dodać pin z gry?-Jak przeglądać wszystkie pozycje w sklepie bo nie mogę znaleźć.-Lepiej płacić w kartą czy gdzieś są karty eshop tanie? bo myślałem nad zakupem dodatków do mario kart-W tamtym roku miałem konto na wii u a teraz za cholerę nie mogę się zalogować bo coś czytałem że konto jest przypisywane do konsoli i na drugiej nie można. To taki przykład kupuje gry na jednym koncie i jednej konsoli która się psuje, to co jak dostane druga to wszystko tracę? Edytowane 17 września 201410 l przez helganin
Opublikowano 17 września 201410 l - jak chcesz zmienić region to najlepiej założyć drugie konto (gry będą na wszystkich, na USA i tak nie zmienisz) - nie wiem co to nintendo reward - ja korzystam z opcji search i zaznaczam że tylko chcę oglądać to co jest dla Wii U - karty eshop są w sklepach inmedio i wydając na nią np. 70zł doładujesz konto eshop za 70zł więc teoretycznie nic nie tracisz (poza czasem) - jeżeli konsola się popsuje to Nintendo zrobi transfer systemu na nową konsolę (zresztą jak masz obie sprawne to sam możesz to zrobić, przenieść przypisane gry z jednej na drugą), a zalogować się na innej chyba możesz tylko gier mieć nie będziesz (ale tego nie wiem).
Opublikowano 18 września 201410 l -i tak muszę dodać 2 konto bo dziewczyna ma pl a ja nie mam żadnego bo nie mogę swojego dodać, na jaki najtaniej sklep wychodzi? -nintendo rewards to tam gdzie się te niby piny z gier wpisuje inaczej nintendo club -no ale jak kiedyś miałem to konto (w tamtym roku) na innej wii u to dlaczego teraz nie mogę dodać konta, nintendo nie może mi tego umożliwić no właśnie zalogować się nie mogę
Opublikowano 18 września 201410 l Nintendo Reward z US. jest bez sensu dla kogos zza granicy, jak np. z Polski bo przeciez i tak ci nic nie przysla. W Polsce nie ma jeszcze Club Nintendo, jest on dostepny w krajach Europy zachodniej, ale moga byc problemy z wysylka towarow do Polski. Jesli chodzi o przegladanie w e-shopie to najlepiej korzystac z opcji wyszukiwania bo nie ma tam niestety podzialu na kategorie, mogliby to zmienic bo czasami ciezko jest cos znalezc. Edytowane 18 września 201410 l przez saptis
Opublikowano 18 września 201410 l Czyli te piny z gier są niepotrzebne? Czytałem że na rewards też gry są. A te punkty co się zbiera nie przekładają się na żniżki. 500 punktów żniżka? Czyli założe konto pl dla siebie i nic nie kupuje w sklepie bo to nie ma sensu jak przypisywane jest do konsoli a nie do konta.
Opublikowano 18 września 201410 l U nas w Europie z Clubu Nintendo zandych gier sie nie dostaje za punkty, znizek tez za to nie ma. Jedyne co mozna dostac to znizkowe kupony w programie Nintendo Premium Network za wydana w e-shopie kase za zakupy - jednak ten program jest dostepny tylko dla posiadaczy Wii U Premium - dodam, ze to nie jest nic z Club Nintendo. Ja z tego programu otrzymalem jakis czas temu kupon rabatowy ze znizka 5€ na dowolnie wybrany produkt z e-Shopu, wiec moglem kupic Nes Remix 2 za pol ceny. Edytowane 18 września 201410 l przez saptis
Opublikowano 18 września 201410 l Dzięki za odpowiedzi Próbować napisać do nintendo o te moje poprzednie konto czy dać spokój i zakładać nowe?
Opublikowano 18 września 201410 l Napisz do nich. Jedno konto może być przypisane tylko do jednej konsoli ale można je przenieść, będziesz musiał przejść jakąś weryfikację i powinieneś odzyskać konto z całą zawartością.
Opublikowano 19 września 201410 l Co do wysyłki fantów z Club Nintendo to podobno nie ma problemu z wysyłką do Polski. Zawsze możesz zapytać. Wybór jest dość mizerny i niestety nie ma żadnych gier jak w Nintendo of America Jeśli nie masz zamiaru używać PIN kodów - chętnie takowe przygarnę
Opublikowano 19 września 201410 l Co do wysyłki fantów z Club Nintendo to podobno nie ma problemu z wysyłką do Polski. Jakie jest źródło tej informacji?
Opublikowano 19 września 201410 l No ja slaszalem, ze komus przesylka nie dotarla z UK do Polski, wiec niepewnie. Tez zbieram punkty Club Nintendo i pare lat temu zamawialem pada Wii SNES Classic Controller, ale nie do Polski, wiec nie mialem problemu. Edytowane 19 września 201410 l przez saptis
Opublikowano 21 września 201410 l Jeszcze raz dzięki za pomoc - kupiłem na allegro dwa używane komplety wiilot motion plus + nunchuck, do tego Wii Sports Resort oraz Donkey Kong Country Returns. Dzięki za pomoc, pozdrawiam:)
Opublikowano 30 września 201410 l Czy na ostatni kwartał tego roku zapowiedziano jakieś bundle? Rozważam zakup Wii U dla Super Smash Bros. (to, czy kupię, okaże się po ograniu wersji na 3DS-a) i zacząłem rozglądać się wstępnie za konsolami na Allegro i w sklepach internetowych. Czy biała wersja to tylko basic lub bundle z Just Dance? Jak bardzo czarny plastik kontrolera palcuje się?
Opublikowano 1 października 201410 l Jeśli masz male dzieci, które grają na padzie to jest on dość spalcowany. Chyba najbardziej dotykowy ekran, ale to również w białym. Na bialym natomiast widać brud w miejscach łączenia plastików i w zakamarkach :-) Zawsze możesz kupić gumową osłonę na pada i wtedy palcowania na obudowie nie widać. Nie wiem jak pasuje wtedy pad do tej stojącej ładowarki. Co do bundla to nie wyobrażam sobie żeby nie wyszedl takowy z SSB na święta. Edytowane 1 października 201410 l przez Jarek64
Opublikowano 1 października 201410 l Czy biała wersja to tylko basic lub bundle z Just Dance? Jak bardzo czarny plastik kontrolera palcuje się? Tak biala konsola jest tylko z Just Dance lub "sama". Jesli chodzi o czarnego GamePada to niestety dosyc mocno sie widac na nim "paluchy", bialy natomiast po jakims czasie sie przebarwia - przyciski R i L oraz analogi. Edytowane 1 października 201410 l przez saptis
Opublikowano 1 października 201410 l Dzięki za odpowiedzi. Czyli w przypadku plastiku jest tak, jak z DS-ami. W takim razie chyba zdecyduję się na czarną wersję + silikonowe etui na gamepada, ale poczekam jeszcze kilka tygodni z nadzieją, że zapowiedzą tego bundle'a.
Opublikowano 1 października 201410 l Tak jak z Nintendo DS. Ja tez wolalbym biala konsole bo ten kolor bardziej mi sie podoba, ale kupilem czarna ze wzgledu na ciekawy zestaw i wieksza ilosc pamieci. Ja mam Gamepada bez etui, wystarczy go co jakis czas przetrzec i znowu dobrze wyglada. Edytowane 1 października 201410 l przez saptis
Opublikowano 26 października 201410 l Są szanse, że do eShopu wpadną gry z Gamecube'a? Ciągnie mnie do WiiU i chętnie nadrobiłbym parę perełek jak Paper Mario i Rouge Squadron
Opublikowano 26 października 201410 l wszyscy byśmy tego chcieli ale patrząc na szybkość podejmowania decyzji przez Nintendo oraz to jakie to są decyzje śmiem wątpić
Opublikowano 28 października 201410 l Pytanie do dumnych posiadaczy Pro Controllerów(zapewne testujących właśnie wytrzymałość tych zabawek na Bayonecie;): Czy po ostatnich aktualizacjach systemu, można zakopać Gamepada głęboko w szafie i obsługiwać WiiU tylko za pomocą Pro Controllera, czy Gamepad w dalszym ciągu jesy wymagany i będzie miał włączony ekran? Pytam głównie w związku z Bayonettą, którą chętnie ogrywałbym na normalnym kontrolerze, ale też mam mało miejsca żeby te wszystkie akcesoria trzymać na wierzchu, więc Gamepada najchętniej bym nie używał wcale o ile jakis tytuł nie będzie go wymagał.