Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

bo hackują

a o wpie.rdolu nie wiem co gadasz, bo tylko w ostatnim meczu wygrałem 16:6 (ot tak luzem, bez rozgrzewki, zaraz po przyjściu po pracy i pokazaniu pokoju kolesiowi który chce go wynajmować)

jeszcze wcześniej 16:0

a suteq to zamknij dupę, bo jak ostatnim razem graliśmy przeciw sobie i broniłem B to jedyne co mogłeś wskórać to ten head z dupy XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 167 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• DarealRadexHEJOO
    DarealRadexHEJOO

• 4 miesiące nauki CSa i zrobił się Global. Katowice here i come  

• naprawion'd   Każda popularna gra online w jaką grałem miała na serwerach pełno gimbów. Może z wyjątkiem tych trudniejszych arena shooterów jak Quake czy UT. Nie zmienia to faktu, że grając lepiej d

Opublikowano

To był prosty strzał w goldową głowę. Handluj z tym. :problem:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

zróbcie ustawke w tym cs-ie a nie pier.dolicie na forum jakie to kozaki z was

Opublikowano

VP dzisiaj słabo :/ dlaczego oni na te cyborgi muszą w półfinałach trafiać? 

Opublikowano

dla rozluźnienia pośladów wrzucam dobre community fragmovie

ci cheaterzy  :obama:

Opublikowano

To był prosty strzał w goldową głowę. Handluj z tym. :problem:

chyba proste zgwałcenie mp7-mką awp na dystansie

ok, ludzie nie czitują w tej grze

ciekawa teoria którą potwierdza tak wielu

tylko u mnie wyniki meczów są co chwila anulowane z powodu VAC banów, czysty przypadek

Opublikowano

Ale rzeź na trainie :obama:

Opublikowano

Tak Dareal bo albo cheatują wszyscy łącznie z prosami albo nikt. Skończ trolla plz.

VP na Cache poprawili mocno swoją grę po tym 0:16 z Kinguin. Jeśli uda im się przejmować mida po stronie terro to mogą to ugrać, problem w tym, że fnatic gra agresje na midzie, ciągle wychodzą na aim duele więc zayebisty mecz się szykuje.

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Raz na jakiś czas zagram z ekipą na popularnej mapie i trafi się pier.dolony smurf. Kur.wisko je.bane z global elity smurfuje na niższych rangach. Typ 49/7 i 110 punktów, a kolejny 14/15 i 44 pkt. Dlaczego valve takiego ścierwa nie banuje to ja nie wiem. Zamiast ogarnąć community to im w głowach tylko je.bane skrzynki i skiny. 

Chyba przestanę w to guwno grać przez takich śmieci. 

Opublikowano

GG

na cache pokazali klasę, jutro finał :)

Opublikowano

16—5 i 16—4 matko boska

Opublikowano

:obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:  :obama:

No tego sie nie spodziewałem, pierwszy raz od bardzo dawna Fnatic przegrał w ten sposób.

Raz na jakiś czas zagram z ekipą na popularnej mapie i trafi się pier.dolony smurf. Kur.wisko je.bane z global elity smurfuje na niższych rangach. Typ 49/7 i 110 punktów, a kolejny 14/15 i 44 pkt. Dlaczego valve takiego ścierwa nie banuje to ja nie wiem. Zamiast ogarnąć community to im w głowach tylko je.bane skrzynki i skiny. 

Chyba przestanę w to guwno grać przez takich śmieci. 

Bo smurfowanie nie jest zabronione. Zresztą już za czasów pierwszego Starcrafta ludzie grający na ICCupie zakładali nowe konta żeby jedną ręką bawić się z noobami. W SC2 tak samo. Nic nie zrobisz chyba że zaczniesz grać na ich poziomie  :reggie:

co?

jajco :shotgun: 

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

ups nie zauważyłem xd

pięknie, nawet jak nie wygrają w finale to i tak mają kudosy za przerwanie tej cholernej dominacji fnaticów, ale w takiej formie nie sądzę, żeby tsm dało im rade

https://pbs.twimg.com/tweet_video/COptSg5U8AAiWmD.mp4

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Jak najbardziej hehe. Mimo, że jestem chory to już 4 browar wypiłem i pół paczki spaliłem. Co do meczu to bardzo wyrównany, a poza tym cały czas utwierdzam się w przekonaniu, że biały ma refleks na poziomie godmode :D

edit: GG

Edytowane przez Dr1zzt