Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 383,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

zamowilem premium z dedykacja :)

plus ze maja juz wydrukowane, ale niby czekaja tylko na dostawe. ktos w komentarzu pisze ze czeka od maja na top secret, wiec miejmy nadzieje ze tu bedzie szybciej

Opublikowano
6 godzin temu, MichAelis napisał(a):

Mimo, że mam cały komplet to i tak zamówiłem.

Zazdro. Wracasz czasami do tego, czy tylko lezy zeby kedys moze pokazac dzieciom?

Opublikowano
57 minut temu, Mejm napisał(a):

Zazdro. Wracasz czasami do tego, czy tylko lezy zeby kedys moze pokazac dzieciom?

SS to moja gazetka życia.

Zacząłem kupować w 94 od 16 numeru, potem dokupiłem archiwalia 6-15. I do dziś to trzymam. 1-5 dokupiłem w różnym czasie, już po wyższych cenach.

Wracam co jakiś czas, bo to jedyny magazyn, który wzbudza mój sentyment. Miałem komplet PE, Neo etc, ale na różnych etapach życia wyjebałem jakąś część zawsze. Czy żałuje? Może troche, ale sentymentu nie ma za dużego.

Także do dziś siadam dobie co jakiś czas i losowy numer SS wyciągam i wspominam gdzie go czytałem i w co grałem wtedy.

Do dziś pamiętam, że spora część numerów wychodziła we Wrocławiu w sobotę, kilka dni przed premierą i zawsze rano mama mi kupowała w kiosku i budziłem się z nowym numerem przy łóżku. Uczucie i wspomnienia nie do podrobienia.

Do dzisiaj wspominam pierwszą wyprawę do Warszawy do Ultimy w 97 roku po gadzety z SS. Bluze, plecak, tshirt do dziś nam.