Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dawne (i dzisiejsze) pisma o grach poza PE (PSX Fan, P+, OPSM, i inne)

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, MichAelis napisał(a):

Taki chuj, nie wierze.

Ja tak samo. Ciekawe czy ktoś dostał już z dedykacją. Kiedyś napisałem czy wysłali w ogóle jakiś egzemplarz z dedykacją, to Pegaz odpisał że nie, bo ma przed soba sporo do podpisania w ciągu tych dwóch tygodni ich urlopu.

Ale to jest jakaś masakra: kupisz coś na wakacje, co niby już gotowe. Potem czekasz, że tylko jeszcze okładka, potem te dedykacje chuja warte i koniec końców dostaniesz paczkę na jesień, coś co niby było gotowe latem.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 394,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Porządkami tego nie nazwę, bo zaraz większość z powrotem wyląduje w szafie, ale wspomnienia z dzieciństwa obudziły się we mnie dość mocno. Część pism sobie zachowam, ale Secret Service czy Bajtki musz

• Marzy mi się zrobienie konkurencji dla PSX Extreme:   Tak wziąć te posty i wkleić w "pismo", zrobić 100 stron, przecież to byłby hit (dla forumowiczy na pewno). A dział "właśnie ukończ

• Odwiedzając rodziców postanowiłem posegregować moje stare magazyny: wiele Playów, trochę CD-Action, jeden egzemplarz Neo i Neo+... oczywiście szmatławca najwięcej. Gdzieś poginęły mi Mangazyny i Game

Opublikowano

To ile on podpisuje te dedykacje? Dwa miesiące? Słaba ta firma a cenę jednak premium wzięli

Opublikowano
19 minut temu, grzybiarz napisał(a):

Ja tak samo. Ciekawe czy ktoś dostał już z dedykacją. Kiedyś napisałem czy wysłali w ogóle jakiś egzemplarz z dedykacją, to Pegaz odpisał że nie, bo ma przed soba sporo do podpisania w ciągu tych dwóch tygodni ich urlopu.

Ale to jest jakaś masakra: kupisz coś na wakacje, co niby już gotowe. Potem czekasz, że tylko jeszcze okładka, potem te dedykacje chuja warte i koniec końców dostaniesz paczkę na jesień, coś co niby było gotowe latem.

Właśnie o to chodzi. Przy starcie preorderów od razu mówili, że szybko pójdzie, bo wszystko gotowe, a to już miesiąc i dalej mało kto dostał.

Ja myślę, że po prostu wydrukowali kilkaset sztuk, które poszło w godzinę i potem zaczęła się rzeźba. Na dowód mojej teorii mam to, że ta czarna okładka miała być limitowana do 100szt, gdzie potem to info usunęli ze strony, a na fejsie napisali że to był błąd xd

Na top secrety nie marudziłem, bo wiedziałem że poczekam miesiące, a tu jednak obiecali i piszą żeby ich nie ponaglać bo to opóźnia wysyłkę. No kurwa xd

Opublikowano

Myślę że logistycznie tego nie ogarnęli. Pegaz przecież nie jedzie chyba do ich siedziby podpisywać, tylko wysyłają to kurierem i potem ten musi to odesłać. Tak mi się wydaje.

IMG_4403.jpeg

Tutaj śmieszne, gość pyta kiedy computer studio, a odpowiedź ich „jak wyżej”, czyli kurde kiedy?

A niżej typ co chce wysyłkę później i jeszcze im dziękuję za prosbe. Żadne info pewnie nie dotarło, tylko i tak jest obsuwa

Opublikowano

Pozwolę sobie wtrącić do dyskusji tej loży szyderców, jako że to ja stoję za wszystkim w firmie Retronics:

Po pierwsze, nikt nie "sp...lił z kasą" - czytajcie posty ze zrozumieniem. Po drugie, była informacja, że wysyłki ruszą 8.09 i się odbywają. Każdy dostanie swój egzemplarz. Trochę to trwa, bo empikiem ani amazonem nie jesteśmy, czasopism nie wrzucamy do kopert, tylko starannie zabezpieczamy przed uszkodzeniem. Firma jest dwuosobowa. I tak, moglibyśmy zatrudnić "łebków do wysyłki", tylko wtedy cena czasopisma wzrośnie o koszt ich pensji - czyli ok. 20 zł per sztuka. Chyba lepiej trochę poczekać?

I po trzecie: pegaz czyta te wpisy i osoby, które szkalują dobre imię firmy lub jego, nie otrzymają autografów, a w skrajnych przypadkach anulujemy zamówienie - tak już się stało w jednym przypadku.

Bardzo proszę - szanujmy siebie nawzajem i prowadźmy dyskusję na poziomie.

Opublikowano

W najnowszym CDA jest spoko artykuł o najlepszych Niemieckich studiach. Niesamowite ,że jedna z największych gospodarek świata nie ma żadnego studia na światowym poziomie. Naprawdę przy Polsce czy Czechach wypadają blado.

Opublikowano

"I po trzecie: pegaz czyta te wpisy i osoby, które szkalują dobre imię firmy lub jego, nie otrzymają autografów, a w skrajnych przypadkach anulujemy zamówienie - tak już się stało w jednym przypadku."

Dobre xD

A co do tego, jak było obiecane, to chłopaki twierdzą, że jednak było inaczej i że było obiecane przed urlopem. Więc jak to w końcu jest?

Opublikowano

No dokładnie. Gość się wkurzyl, a nikt tu nie pisał że uciekli z kasą, tylko że nie wywiązują się z terminów. Nigdy.

Jakoś zamówiłem xboxa extreme w lipcu, dziś widzę na fejsie że numery już wydrukowane i wiem że jutro/pojutrze będę miał w paczkomacie! Ten wydawca jakoś zawsze dotrzymuje terminów, a Retronics nie. I nieważne czy pismo kosztuje 3 dychy czy 8 dych, tylko wkurza ta ściema że niby już gotowe, potem że niby okładki, potem podpisy, jeszcze niby ta limitka 100 sztuk… i ten bulwers na niewywiązywanie się z terminów.

Opublikowano

No i co, ze nie dotrzymują? Skoro ludzie dalej dają się golić? Narzekasz z tym drugim już trzecią strone, a potem i tak zamowicie kolejne numery.

Opublikowano

Ja z miesiąc temu kupiłem u nich SS i koszulkę. Do dziś zero odzewu. Na stronie mają napisane, że wysyłają do 3-4 dni roboczych. To jest jakaś masakra. Kto w dzisiejszych czasach tak prowadzi biznes? Mam w chuju ich urlopy. Na stronie nic o żadnych urlopach nie było napisane. Mediów społecznościowych nie mam. Pierwszy i ostatni zakup u tych oszustów.

Opublikowano

Duch Łapusza silny w sposobie prowadzenia komunikacji... :/

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał(a):

Narzekasz z tym drugim już trzecią strone, a potem i tak zamowicie kolejne numery.

Bo retro jest jak narkotyk [chip tune w tle]

Opublikowano
53 minuty temu, Shen napisał(a):

@Perez powinien ich przejąć

Chyba chcesz, żeby mnie żona z domu wyrzuciła ;) Dzisiaj gość z DHL-a jak dostarczał numery to już pytał, czy u mnie jakaś hurtownia...

Natomiast pany, prośba, trochę zluzować z tymi "oszustami" etc. Kumam, że się wkurzacie o te terminy, chyba tam naprawdę dobrze ten nowy-stary SS wypadł, skoro taki ruch. Ja przy pierwszym specjalu to też nie wiedziałem, za co się brać przy wysyłkach, ale z czasem już zaczęło to iść sprawniej.