Opublikowano 25 września25 wrz Jakby mi tak zrobili to już wtedy jak się odgrażali, miałem myśli, czy dać znać gdzieś wyżej, typu rzecznik praw konsumenta, ale obyło się bez tego. Natomiast czy prawnie tak mogą anulować opłacone miesiac wcześniej zamówienie?
Opublikowano 26 września26 wrz Ja bym chciał wywiad z HIV-em. Miał swoje 5 minut, dla mnie swego czasu gwiazda.
Opublikowano 26 września26 wrz Koso? To ten co followuje sztywne patyczsze z cdaction? A to kupi sie ksiazeczke o psx z drugiej reki na olx
Opublikowano 26 września26 wrz 19 godzin temu, Dżeki123 napisał(a):Mi anulowali zamówienie za krytyczny komentarz na fejsbuku.Co napisałeś?
Opublikowano 26 września26 wrz 2 godziny temu, Shen napisał(a):Koso dorwał niezłego gościa Chętnie bym przeczytał. Można toczyć bekę z tego jak załatwił sprawę z Neo Plus co nie zmienia faktu, że pewnie nie tylko ja w latach 90tych lekturę każdego Sekreta zaczynałem od Kombat Korner.PS Ja poprosiłem o anulowanie mojego numeru SS z retronics i nie było z tym żadnego problemu. Stwierdziłem, że się nie doczekam. Poza tym po tej video recenzji doszedłem do wniosku, że to już jednak nie to samo i lepiej jest żyć wspomnieniami.
Opublikowano 26 września26 wrz Jak slusznie powiedzial MrRoot w dokumencie Thank you for playing - Gulash mial status supergwiazdy. I faktycznie jak ktos mial zajawke na bitki to zaczynal czytanie od KK. No ale potem przestalismy wszyscy byc dziecmi.
Opublikowano 26 września26 wrz Gulash? Człowiek legenda, nigdy się pewnie nie dowie jak ogromny wpływ na mnie i moją zajawkę miał ten człowiek i jego pismo.
Opublikowano 26 września26 wrz Gulash? Kojarzę z tego, że go żona ścigała o alimenty i jego własny syn go nienawidzi.
Opublikowano 28 września28 wrz Strona Pixel Heaven out, na grupie też widzę, że ludzie się zaczynają burzyć nagle. Ciekawe, o co chodzi (w połączeniu z usunięciem całego asortymentu Idea Ahead na Allegro).
Opublikowano 28 września28 wrz Gdyby nie Perez, to PSXa to już byśmy nie mieli od kilku(nastu) miesięcy. Kolejną imbę łpausz odwalił?
Opublikowano 28 września28 wrz Za Secret Service odpowiadają takie śmieszne siwe dziadki? Widziałem takich na Retrosferze mieli swój stand z gazetkami SS, PSX Fan i chyba retro.
Opublikowano 28 września28 wrz Autor 3 godziny temu, Danny85 napisał(a):Pokażcie co piszą na grupce. Mi tam wlepili bana. 🙄Szczegóły wkrótce, podobno 3 godziny temu, Danny85 napisał(a):3 godziny temu, Danny85 napisał(a): Edytowane 28 września28 wrz przez metalcoola
Opublikowano 28 września28 wrz Pokaz co tam piszą w komentarzach. To na pewno ciekawsze niż straszenie pozwami do sądu (które i tak nigdy się nie wydarzą, bo koleś na pewno nie ma hajsu na adwokata i koszty sądowe). Edytowane 28 września28 wrz przez Danny85 Nie
Opublikowano 28 września28 wrz Autor 7 minut temu, Danny85 napisał(a):Pokaz co tam piszą w komentarzach. To na pewno ciekawsze niż straszenie pozwami do sądu (które i tak nigdy się nie wydarzą, bo koleś na pewno ma hajsu na adwokata i koszty sądowe).
Opublikowano 1 października1 paź A teraz to mnie wku.rwili. Typ co przypier.dalal sie do Ryslawa i robil nagonki z gargamelem (dopoki nie wyszlo ze tamten to lewak tylko w teorii). Jeszcze niedawno piczowons a teraz juz siwizna. No ale nick pasuje do takich starych dzieci kekeke.
Opublikowano 1 października1 paź 2 minuty temu, Mejm napisał(a): Typ co przypier.dalal sie do Ryslawa i robil nagonki z gargamelem (dopoki nie wyszlo ze tamten to lewak tylko w teorii). Jeszcze niedawno piczowons a teraz juz siwizna. No ale nick pasuje do takich starych dzieci kekeke. Typowy czytelnik cd action hehe, normalni ludzie kupują Psx Extreme i nie wspierają tamtego raka co nie @grzybiarz ?
Opublikowano 1 października1 paź Pedovibe?CD-Action było zajebiste ale kupowało się dla płyt i kącików na płytach (action mag, a tam były podkaciki np konsole center do którego pisał niejaki farmer, ogór czy grzybiarz). To wszystko w raczkującym internecie gdzie 3 minuty kosztowały 29 groszy (?). A tutaj mieliśmy gotowe kąciki w HTML. Sporo czytania na każdy temat (kącik lodówą corner gdzie recenzowali żarcie). Pisma nikt nie czytał, a pelniaki były wówczas stare. Dopiero jak click/play się pojawiły to pelniaki stały się lepsze. Ale np w 2001 roku dawać pelniaka z 1996 to słabizna.
Opublikowano 1 października1 paź A kurła zaskoczyli mnie tym retro w listopadzie:Nie podoba mi się że wydają tyle pism zamiast: jeden miesięcznik (cda) i drugi jako kwartalnik (retro). Co oni chcą odgapic z extrima numer poświęcony danej konsoli? Coś o wii szykują?
Opublikowano 1 października1 paź Na to wygląda. Pewnie zauważyli że te wydania specjalne dedykowane konsolom się w miarę sprzedają, i chcą sami coś na tym ugrać. Nie zdziwię się jak też będą mieli limitowane okładki.