Opublikowano czwartek o 16:072 dni Jakby mi tak zrobili to już wtedy jak się odgrażali, miałem myśli, czy dać znać gdzieś wyżej, typu rzecznik praw konsumenta, ale obyło się bez tego. Natomiast czy prawnie tak mogą anulować opłacone miesiac wcześniej zamówienie?
Opublikowano piątek o 08:402 dni Ja bym chciał wywiad z HIV-em. Miał swoje 5 minut, dla mnie swego czasu gwiazda.
Opublikowano piątek o 08:402 dni Koso? To ten co followuje sztywne patyczsze z cdaction? A to kupi sie ksiazeczke o psx z drugiej reki na olx
Opublikowano piątek o 11:062 dni 19 godzin temu, Dżeki123 napisał(a):Mi anulowali zamówienie za krytyczny komentarz na fejsbuku.Co napisałeś?
Opublikowano piątek o 11:222 dni 2 godziny temu, Shen napisał(a):Koso dorwał niezłego gościa Chętnie bym przeczytał. Można toczyć bekę z tego jak załatwił sprawę z Neo Plus co nie zmienia faktu, że pewnie nie tylko ja w latach 90tych lekturę każdego Sekreta zaczynałem od Kombat Korner.PS Ja poprosiłem o anulowanie mojego numeru SS z retronics i nie było z tym żadnego problemu. Stwierdziłem, że się nie doczekam. Poza tym po tej video recenzji doszedłem do wniosku, że to już jednak nie to samo i lepiej jest żyć wspomnieniami.
Opublikowano piątek o 11:592 dni Jak slusznie powiedzial MrRoot w dokumencie Thank you for playing - Gulash mial status supergwiazdy. I faktycznie jak ktos mial zajawke na bitki to zaczynal czytanie od KK. No ale potem przestalismy wszyscy byc dziecmi.
Opublikowano piątek o 12:012 dni Gulash? Człowiek legenda, nigdy się pewnie nie dowie jak ogromny wpływ na mnie i moją zajawkę miał ten człowiek i jego pismo.
Opublikowano piątek o 12:222 dni Gulash? Kojarzę z tego, że go żona ścigała o alimenty i jego własny syn go nienawidzi.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Strona Pixel Heaven out, na grupie też widzę, że ludzie się zaczynają burzyć nagle. Ciekawe, o co chodzi (w połączeniu z usunięciem całego asortymentu Idea Ahead na Allegro).
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Gdyby nie Perez, to PSXa to już byśmy nie mieli od kilku(nastu) miesięcy. Kolejną imbę łpausz odwalił?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Za Secret Service odpowiadają takie śmieszne siwe dziadki? Widziałem takich na Retrosferze mieli swój stand z gazetkami SS, PSX Fan i chyba retro.
Opublikowano 20 minut temu20 min Autor 3 godziny temu, Danny85 napisał(a):Pokażcie co piszą na grupce. Mi tam wlepili bana. 🙄Szczegóły wkrótce, podobno 3 godziny temu, Danny85 napisał(a):3 godziny temu, Danny85 napisał(a): Edytowane 16 minut temu16 min przez metalcoola