Opublikowano 16 października 20159 l Beka xD Z tych wszystkich nie mam tego z 2000 na okladce i K5 (nie wiedzialem ze powstalo, tez Martinez wydal?), to moze 1000zl zgarne xD
Opublikowano 16 października 20159 l Ja mam kompendium wiedzy psx fana. I jeszcze kilka magazynów PSM, a te widziałem, że zeszły za ponad tysiąc. Ładnie ktoś ma z garem.
Opublikowano 18 października 20159 l Ja mam jeszcze wielką Encyklopedie PSX 1995-2000. Pamięta to jeszcze ktoś?
Opublikowano 18 października 20159 l Ta, mój kumpel posiadał tą księgę. Szkoda, że znaczną część stanowiły kody na action replay, a nie ciekawostki na temat samych gier.
Opublikowano 19 października 20159 l Wszedłem sobie na stronkę Pixela i w ich sklepiku znalazłem taką porcję sentymentu: http://shop.pixel-magazine.com/index.php?i=info&n=10 Jak wrócę z urlopu, to zamawiam.
Opublikowano 20 października 20159 l Też się chyba skuszę.Ciekawe ile stron będzie miał ten nowy magazyn. Edytowane 20 października 20159 l przez Paliodor
Opublikowano 26 października 20159 l Nowy PIXEL (najsłabsza okładka dotychczas, takie PSX EXTREME, chociaż nadal lepsze ) A dzisiaj dotarł do mnie Jeszcze nie czytałem. W oczy rzuca się czerń i biel wypełniająca magazyn.
Opublikowano 26 października 20159 l Taka biedna gra na okładce, ani retro, ani jakiś wielki hit. A i trochę nas przyzwyczaiły okładki Pixela, do własnych, autorskich malunków, a nie gotowych artworków.
Opublikowano 27 października 20159 l Jak na nich to slaba okladka jak na PE to standatd + XD PE w tym miesiacu znowu zaserwowalo bieda okladke.
Opublikowano 27 października 20159 l Taka biedna gra na okładce, ani retro, ani jakiś wielki hit. A i trochę nas przyzwyczaiły okładki Pixela, do własnych, autorskich malunków, a nie gotowych artworków. No chyba nie bo 6 z 8 numerów miało jakiś artwork z gry (Wiedzmin 3, Another World, MGS V, Monkey Island, White Night, Amikrog) tylko po prostu były w wysmakowany sposób zaaranżowane jako okładka a teraz? Ni to ładny art a i ogólna kompozycja nie zrywa czapki.
Opublikowano 27 października 20159 l Ta okladka pasuje do pixela jak siodlo do swini. Przyzwyczjac czytelnikow do jakosci a potem serwowac takie go.wno. Serio ta okladka jest sporo gorsza od jakiejkolwiek w PE na przestrzeni 2 lat (albo i dluzej). Dziwia mnie troche te w sumie neutralne opinie, gdyby w PE cos takiego by sie ukazalo rozszarpalisbyscie temat z zapowiedzia numeru na strzepy.
Opublikowano 27 października 20159 l A co ma okładka do numeru? Co wy robicie ekspozycje z magazynem? Na ścianie w ramce? U mnie na kiblu leży aż przeczytam i wtedy do kominka. Nie wiem co wy macie z tymi okładkami magazynów. To już jakieś pod jakies dewiacje podpada. liczy się (pipi)a TREŚĆ
Opublikowano 27 października 20159 l Ty kupujesz rakowe gierki na premiere po 250zl sztuka wiec mi tu o dewiacji i tresci nie pierdziel.
Opublikowano 27 października 20159 l Jaką rakowa gierke kupiłem na premierę? No dawaj? Mgs5 ? Wiedźmin? Captain toad? Forza 6? Nigdy krapa na premierę nie kupiłem a przynajmniej wspieram branże a nie kupuję po latach używki.
Opublikowano 27 października 20159 l I wszystkie gry ktore kupiles stoja ladnie na poleczce, zadnej nie odsprzedales?
Opublikowano 27 października 20159 l Sami na siebie bata ukręcili, przyzwyczajając czytelników do naprawdę wysokiego poziomu okładek - które jakby nie było są wizytówką magazynu. liczy się (pipi) TREŚĆ Której na razie nie sposób poznać, gdyż najnowszy numer najzwyczajniej w świecie nie jest jeszcze dostępny. Na tę chwilę możemy zatem ocenić jedynie zaprezentowaną okładkę, co właśnie ma miejsce
Opublikowano 27 października 20159 l A co ma okładka do numeru? Co wy robicie ekspozycje z magazynem? Na ścianie w ramce? U mnie na kiblu leży aż przeczytam i wtedy do kominka. Nie wiem co wy macie z tymi okładkami magazynów. To już jakieś pod jakies dewiacje podpada. liczy się (pipi) TREŚĆ Kolorowe pismo do kominka? O wiele lepiej rozpala się od czarno-białej gazetki. Edytowane 27 października 20159 l przez marcinwks
Opublikowano 27 października 20159 l oj tam to metaforycznie po prostu idzie na makulature do kominka mam podpałkę
Opublikowano 27 października 20159 l Taka biedna gra na okładce, ani retro, ani jakiś wielki hit. A i trochę nas przyzwyczaiły okładki Pixela, do własnych, autorskich malunków, a nie gotowych artworków. No chyba nie bo 6 z 8 numerów miało jakiś artwork z gry (Wiedzmin 3, Another World, MGS V, Monkey Island, White Night, Amikrog) tylko po prostu były w wysmakowany sposób zaaranżowane jako okładka a teraz? Ni to ładny art a i ogólna kompozycja nie zrywa czapki. O ile mnie pamięć nie myli (a może mylić to Another World, MGS V, Monkey Island, - to były autorskie projekty jakiegoś tam grafika, który sam to namalował. Okładka najnowszego Pixela nie ejst taka zła na żywo - ma kilka śliskich (?) elementów - wiecie o co chodzi. W sumie przejrzałem na klopie i widzę, że będzie coś o Nintendo, ale do czasów Game&Watch:/ I tak przyznam, że stopniowo mi opada ta fascynacja Pixelem - trafili w lukę, gdzie przestałem zbierać PE, to się podjarałem na początku. Jednakże jestem "kąsolowcem", a pismo tworzą starzy pececiarze i da się to wyczuć. Edytowane 27 października 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 27 października 20159 l oj tam to metaforycznie po prostu idzie na makulature do kominka mam podpałkę He he he.
Opublikowano 27 października 20159 l Grzybiarz może i faktycznie namalował, ale autorskimi bym tego nie nazwał bo są to po prostu reprodukcje artworków (chociaż w sumie Another World i Monkey Island faktycznie wyglądają jak na inspirowane, ale autorskie) także obaj mamy racje.
Opublikowano 27 października 20159 l Okładki PE są dalej gorsze, bo ta nowa od Pixela chociaż nie ma napaćkowanych napisów.