Opublikowano 12 października 201311 l A ponadto można sie zmoczyć wchodzonc do wody, hah ale smaczki rokcstar mistrze ;p
Opublikowano 13 października 201311 l Niezłą bekę miałem z tego jak się przełączyłem na trevora, hahaahaha
Opublikowano 15 października 201311 l Pewnie ciekawostka w stylu: "Oni to wiedzą kocie" ale... Ekipa odpowiedzialna za znakomity soundtrack do Maxa Trzy w Gta V też ma jedną swoją piosenkę. Polecam Piotr Fronczewski.
Opublikowano 30 lipca 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=DhIpXyaqyW0 Mój ukochany kanał na yt robi filmik o easter eggach w mojej ukochanej grze .
Opublikowano 30 lipca 201410 l Fajne rzeczy mówi, ale no wprost nie cierpię jego intonacji. Wiem, że to głupie, ale to jedyny powód przez który nie oglądam jego filmików.
Opublikowano 30 lipca 201410 l Fajne rzeczy mówi, ale no wprost nie cierpię jego intonacji. Wiem, że to głupie, ale to jedyny powód przez który nie oglądam jego filmików. Mam tak samo.