Opublikowano 27 września 201311 l Dobrze, będziesz wiedział doskonale po skoku jak wybrać zakończenie, na pewno nie ominiesz
Opublikowano 27 września 201311 l ponoć jest kilka zakończeń, jak zdobyć pozostałe ? mam ost. wielki skok i zapisany stan gry na kilku save'ach, dobrze ? Jak skończysz jedno zakończenie to w zakładce Gra - >Misje główne: powtórz będziesz miał pozostałe do wyboru i przejścia. Edytowane 27 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 27 września 201311 l Autor (pipi)a wezcie to w spoiler ej no cytat tez kurde i tak większość już wpadła na ten posiler ale to nie znaczy że trzeba wszystkim mówic Edytowane 27 września 201311 l przez Yano
Opublikowano 27 września 201311 l ponoć jest kilka zakończeń, jak zdobyć pozostałe ? mam ost. wielki skok i zapisany stan gry na kilku save'ach, dobrze ? Jak skończysz jedno zakończenie to w zakładce Gra - >Misje główne: powtórz będziesz miał pozostałe do wyboru i przejścia. Dopiero włączę gierkę pewnie dzisiaj wieczorem, ale czy jest możliwość zmiany biegu wydarzeń? Chodzi mi o ostatnią misję... :confused: Edytowane 27 września 201311 l przez MrNorbi
Opublikowano 27 września 201311 l Uwaga spoilery odnośnie fabuły: Mnie ciekawi czy... ktoś z was nie pomógł w pewnych momentach Jimowi jak porywa go koleś którego trolował albo Tracy jak ktoś ją śledzi. Bo przed rozpoczęciem tych misji mamy w telefonie czy chcesz pomóc tak i nie do wyboru. Czy jak się nie pomoże to oni giną i nie ma ich później w grze?
Opublikowano 27 września 201311 l Panowie nie wiecie dlaczego nie wpadł mi pucharek ? kupiłem firmę taxi i zrobiłem jeden kurs i nic ?
Opublikowano 27 września 201311 l Te trofeum wpada jak zrobisz prywatny kurs. Nie musi być taksówką, w pewnym momencie zadzwoni do ciebie koleś z firmy i powie, że ma specjalny kurs dla vipów. Akceptujesz, kończysz i wpada.
Opublikowano 27 września 201311 l Klikasz raz lewą gałkę aby zacząć się skradać, podchodzisz gościa od tyłu i wciskasz R2.
Opublikowano 27 września 201311 l Autor co? a mi sie wydawało że lewa gałka (L3) żeby sie skradać i potem celowanie (L1/2 zalezy jak kto ma ustawione) i atak (R1/2) i wali w kark
Opublikowano 27 września 201311 l Kółkiem też można, bo jakbyście nie zauważyli R2 zarówno jak i kółko odpowiada za cios pięścią. Aczkolwiek można, lecz nie trzeba lockować na celu. Edytowane 27 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 27 września 201311 l Jak się otwiera spadochron? Znalazłem jeden a nie miałem jeszcze fabularnej misji związanej ze skokami. Wiem że jak się wyskoczy z dużej wysokości to się pojawi na plecach, tylko nie wiem co nacisnąć żeby otworzyć
Opublikowano 27 września 201311 l Jak się otwiera spadochron? Znalazłem jeden a nie miałem jeszcze fabularnej misji związanej ze skokami. Wiem że jak się wyskoczy z dużej wysokości to się pojawi na plecach, tylko nie wiem co nacisnąć żeby otworzyć kwadrat
Opublikowano 27 września 201311 l Panowie, mam problem z misjami u Maude. Po wykonaniu pierwszej misji (kiedyś tam w trakcie fabuły) mam ją w kontaktach ale nie mogę się do niej dodzwonić, a żadnych sms-ów/wiadomości od niej nie posiadam z kolejnymi celami. Jak podjeżdżam pod jej chacjente samochodem nikogo tam niema poza przypadkowymi ludźmi. Ktoś się spotkał z takim problemem?
Opublikowano 27 września 201311 l Uwaga spoilery odnośnie fabuły: Mnie ciekawi czy... ktoś z was nie pomógł w pewnych momentach Jimowi jak porywa go koleś którego trolował albo Tracy jak ktoś ją śledzi. Bo przed rozpoczęciem tych misji mamy w telefonie czy chcesz pomóc tak i nie do wyboru. Czy jak się nie pomoże to oni giną i nie ma ich później w grze? Ja nie pomoglem tylko Jimowi bo mi sie nie chcialo. Mowil ze porwal go jakis koles czy cos. Po pewnym czasie napisal smsa ze boli go dupa i z konta Michaela zniknelo jakies 6k dolkow A ja mam pytanie co do garazy. Da sie gdzies jeszcze parkowac fury poza garazem u bohatera i tym garazu na Grove Street?
Opublikowano 27 września 201311 l Panowie, mam problem z misjami u Maude. Po wykonaniu pierwszej misji (kiedyś tam w trakcie fabuły) mam ją w kontaktach ale nie mogę się do niej dodzwonić, a żadnych sms-ów/wiadomości od niej nie posiadam z kolejnymi celami. Jak podjeżdżam pod jej chacjente samochodem nikogo tam niema poza przypadkowymi ludźmi. Ktoś się spotkał z takim problemem? Być może dostałeś od niej email, ale od natłoku innych po prostu jej nie widać w telefonie, bo się skasowała. Po prostu jak wykonałeś pierwszą misję dla niej pojedź w drugie miejsce ze zbiegiem i zobacz czy jest. Edytowane 27 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 27 września 201311 l Jeżdżę sobie BMXem po mieście i tak się zastanawiam, są w V jakieś rampy/skate parki?
Opublikowano 27 września 201311 l Są. Jeden jest przy plaży. Jak szukałem listów to natrafiłem chyba na 3 skateparki. Ten przy plaży jest taki wypasiony, drugi to takie "u" co było w San Andreas przy wyzwaniu z BMX, trzeci chyba jest na pustyni o ile coś mi świta. Edytowane 27 września 201311 l przez suteq
Opublikowano 27 września 201311 l Dzięki. Jutro po zrobieniu misji dla Epsilona od razu jadę obczaić .