Jump to content

GTA V - pytania i odpowiedzi

Yano

Recommended Posts

myślę że sie przyda taki temat gdzie ludzie będą mogli pytac o wszelkie rzeczy związane z rozgrywką bo jak na razie jest kilka tematów gdzie jest wielki bałagan i jeden pisze przez drugiego :P

ja zaczne - gdzie mozna wygodnie zdobywać spadochrony? wiem że jest jeden na górze chillad ale to daleko. a może po prostu dostaje sie przy każdym wejściu do samolotu? (ale chyba nie)

Tak, zdecydowanie uderzasz w coś podczas startu. Sam nie wybucha [ ;)] .

ja zaczne - gdzie mozna wygodnie zdobywać spadochrony? wiem że jest jeden na górze chillad ale to daleko. a może po prostu dostaje sie przy każdym wejściu do samolotu? (ale chyba nie)

Kupujesz w Ammu-Nation, są po lewej. Od pewnego momentu (nie wiem czy z postępem misji czy z postępem w szkole latania), wsiadanie do maszyn latającyh też Ci da spadochron (za darmo).

Guest suteq

Dostajemy zadania dla Franklina i dzięki nim można dużo ugrać na giełdzie. Wystarczy wypatrywać info od Lestera jaka firma zyska dzięki temu co zrobimy w misji. Wejść na giełdę obstawić wszystko i podziwiać jak po misji dwukrotnie zwiększamy swoje pieniądze. :P 

Oprócz tego nie mam pojęcia co kupować aby wyjść na plus. 

na poczatku można tylko kraść samoloty np na lotnisku na dole mapy

Czy wraz z postepem wzrasta ilosc ciuszkow i fryzur?

podbijam to pytanie, też właśnie mialem je zadać

jak odpalamy sklep pierwszy raz to nowe ciuchy mają gwiazdke i jest info że są nowe, zakładam że to oznacza że wraz z postępami dojdą jakieś kolejne?

ale najbardziej mi zależy na fryzurach i brodach - majkel i trevor mają tylko po 3 rodzaje, będzie ich więcej potem?

EDIT ktoś mowil że po zalogowaniu na social club dostajemy bonusy, zalogowalem i gdzie powinienem znaleźć te rzeczy? (bron, samochod)

EDIT ktoś mowil że po zalogowaniu na social club dostajemy bonusy, zalogowalem i gdzie powinienem znaleźć te rzeczy? (bron, samochod)

Samochód jest w specjalnym garażu (Franklin ma przy Grove Street, a Micheal w Vinewood; jest w kolorze postaci jaką gramy), wchodzisz tam, strzałka w prawo i wybierasz. Broń normalnie w każdym Ammunation, na ścianie z prawej. Jest darmowa. Jest jeszcze dostępna bródka u fryzjerów - również za friko.

Samochód jest w specjalnym garażu (Franklin ma przy Grove Street, a Micheal w Vinewood; jest w kolorze postaci jaką gramy), wchodzisz tam, strzałka w prawo i wybierasz. Broń normalnie w każdym Ammunation, na ścianie z prawej. Jest darmowa. Jest jeszcze dostępna bródka u fryzjerów - również za friko.

w garażu mam tylko jeden "special car" ale jest czarny w kazdym wypadku, jakiś H28 czy cos, dziwna nazwa z numerkiem

a co do bródki to od poczatku jeden rodzaj brody mialem za free ale do sociala wszedlem dopiero dziś, czy to po prostu od razu miałem odblokowane dzieki temu że posiadałem konto na socialu?

Bardzo łatwo można ukraść helikopter. Niedaleko Los Santos Customs jest lądowisko helikopterów, przy takiej przystani jachtowej. Bez problemu można tam się dostać. Jak wchodzimy na lądowisko to prawie zawsze akurat jeden ląduje.

W tej misji z ratowaniem syna Michaela z łodzi przejeżdżamy obok tego lądowiska jak jedziemy właśnie do LSC.

w garażu mam tylko jeden "special car" ale jest czarny w kazdym wypadku, jakiś H28 czy cos, dziwna nazwa z numerkiem

a co do bródki to od poczatku jeden rodzaj brody mialem za free ale do sociala wszedlem dopiero dziś, czy to po prostu od razu miałem odblokowane dzieki temu że posiadałem konto na socialu?

www.lifeinvader.com odwiedzałeś? Logujesz się i klikasz na banery. Na stronce każdego przybytku masz przycisk Stalk, za stalkowanie masz rabaty albo bonusy.