Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dexter- temat zbiorczy

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, MichAelis napisał(a):

Jak taki towar jak Leila moze wkurzać? Dla samego patrzenia warto.

Irytująca postać i ten angielski akcent, tragedia.

21 minut temu, MichAelis napisał(a):

Jak doczytałem, że to córka Billa Murraya to już w ogóle!

Doczytaj jeszcze raz pawel

• Odpowiedzi 209
  • Wyświetleń 45,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie widziałem jeszcze finału, ale może by jednak zrobili ten sezon i naprawili trochę zdu.pcony 8my.

• Kenny tJJger
    Kenny tJJger

• Tak sobie myślę, to prawdziwy Dexter skończył się na genialnym 4 sezonie, potem był zjazd w dół z każdym kolejnym sezonem, a to zakończenie... Jakby ktoś na 5 minut przed wysłanie scenariusza przypomi

Opublikowano
W dniu 10.09.2025 o 18:05, MichAelis napisał(a):

Też dopiero nadrabiam tę perełkę. 4 sezon i jego zakończenie mnie rozjebało. Jestem w połowie 5 sezonu i wnerwia mnie ta baba z Zakochanej złośnicy xd

Nie pasuje tu.

To co potem się ogląda? First Blood czy Ressurection? Rozumiem, że jedno to prequel, a drugie kontynuacja?

Obydwa to kontynuacje, najpierw New Blood a potem Resurrection.

Prequel to First Sin i też można obadać, bo daje radę.

Opublikowano

Opędzlowałem podstawowe 8 sezonów no i ogólnie fajny serial, ale z takich długo dystansowców to chyba mimo wszystko najgorszy jaki widziałem, no takie 7 na szelkach w gierkowej skali.

Jak widze dextera to mam przed oczami serial który leci w niedziele wieczorem na polsacie i sobie oglądasz z przyzwczajenia bo już obejrzeliście x odcinków. Imo do 4 sezonu było bardzo dobrze, a później już w kratke (szczególnie 5 gdzie myślałem czy aby jednak nie zakończyć na tym dalszego oglądania xD) imo było też mocno schematycznie w każdym sezonie i wkurwiało mnie to zaczynanie wątków które prowadziły donikąd, tak na szybko to córka masuki albo wątek miłosny Joego z tą dziwką.

Największa zaleta to chyba bohaterowie chociaż tutaj też mi zabrakło później kogoś takiego jak Lundy w późniejszych sezonach chociaż ten ukraiński mafiozo też był spoko. No taki serial do kotleta i nic więcej, ale nie żałuje że obejrzałem bo dobrze sie bawiłem.

Teraz chyba chwila przerwy i jade z tymi sequelami.

Opublikowano
Serialowa
No image preview

Dexter: Grzech pierworodny sezon 2 - oto co miało być dal...

Co miało wydarzyć się w 2. sezonie serialu Dexter: Grzech pierworodny? Showrunner projektu zdradził, jakie wątki szykowali twórcy.

W drugim sezonie Original Sin miał się pojawić m in młody James Doakes.

Tym bardziej szkoda tej kasacji beksa

Opublikowano
W dniu 18.09.2025 o 21:33, Pupcio napisał(a):

Teraz chyba chwila przerwy i jade z tymi sequelami.

potem Supernatural banderas

Opublikowano

Jestem po 4 odcinkach Resurrection i jest lekka tragedia. Już obsada "gwiazd" źle wróżyła ale okazało się że to tylko wierzchołek tej góry kiepścizny.

Plusy:

- syn - jego błędy jako nowego użytkownika Mrocznego Pasażera.

Minusy:

-Wciśnięcie na 20 sekund obsady z pierwszych sezonów. O ile powrót Batisty jest zgrabnie wpleciony tak cała reszta to tak kiepsko wciśnięty fanserwis, że głowa mało. Doakes pojawił się tylko po to, żeby powiedzieć swoją sławną linijkę ale to nic w porównaniu z Quinem i Masuką, którzy grali jakby im się nie chciało albo sami wiedzieli, że nie są niczym więcej jak tanim zagraniem na nostalgii starych fanów.

-typiara z fbi czy skąd ona tam jest. Miał z niej być chyba autystyczny geniusz rozwiązywania zagadek zbrodni, a wyszła jakaś parodia bo żeby ona była geniuszem to z reszty zrobili totalnych głąbów, którzy nie potrafili znaleźć worków na śmieci z czerwonym sznurkiem.

-motyw Umy Thurman i Tyriona dopiero się pojawił ale to już nie jest coś co przypomina scenariusz "mogłoby się zdarzyć i dlatego to tak wciąga" tylko "dajmy sławne nazwiska żeby przyciągać ludzi i zróbmy z nimi wątek miliardera ekscentryka niczym w filmach o 007".

Na razie takie naciągane 4 na 10.

Opublikowano

Ja po (bardzo) krótkie przerwie skończyłem new blood. Spoko było, trzymało to jakiś poziom a zmiana miejscówki dała odświeżenie. Lekkie fargo bym powiedział. Jedynie od razu doceniłem stare sezony jak zacząłem słuchać te aktualne pierdolenie o podcastach i innych współczesnych durnotachpechowiec

Opublikowano

No i finito. (spoliersy)Ostatni sezon spoko chociaż na początku z tą głupotą czemu Dex jest wolny to sie c0rwa złapałem za głowe. Tak samo ten klub zabójców już jak jakiś tani marvelowski komiks. Największy plus oczywiście powrót Batisty. Dopóki ogląda sie przyjemnie to mogą kontynuować tylko mam wrażenie że totalnie nie mają pomysłu i robią ten serial bo robią. Za prequel może sie zabiore jak sie stęsknie za bohaterami albo zapowiedzą nowy sezon, ale narazie przygoda z bay harbor butcherem (james doakes) zakończona

Opublikowano

MCH potwierdził drugi sezon Resurrection banana