Opublikowano 8 grudnia 20241 r Kurwa, byłem bardzo "anty", ale może obczaję jednak. Chociażby dla młodego Batisty (1:1) i Masuki. Kurwa.
Opublikowano 13 grudnia 20241 r Juz jest pierwszy ep.Poczekam na caly sezon i opinie ale jak bedzie dobrze to zaczne ogladac co tydzien. Bardziej czekam na pelnoprawny nowy sezon dextera.
Opublikowano 14 grudnia 20241 r Pierwszy odcinek pozytywnie. Aktorów wg mnie dobrali bardzo dobrze. Przy zwiastunie nie byłem przekonany co do Dextera i Debry, ale ich zachowanie bardzo przypominato, jak swoje postacie odgrywali oryginalnie aktorzy. Nie pamiętam, czy w głównej serii było wspomniane, że Spoiler Harry stracił syna, ale ta sytuacja daje więcej zrozumienia dlaczego tak się zachowywał wobec Dextera. Co więcej, jestem ciekawy jak rozwinie się relacja Dextera z Spoiler przełożoną. Obstawiam, że pozna jego sekret i albo będzie go wspierać, albo Dexter ją później odda krokodylom. Czekam na kolejne odcinki.
Opublikowano 8 stycznia 20251 r No potwierdzam. Ja póki co po 3 odcinkach i jest okej. A tym czasem w Dexter: Resurrection wracają Harrison, Batista i Harry: https://www.dexterdaily.com/2025/01/dexter-resurrection-casting-news-david.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR32OOBhHAC2FGFbntGKT0coiKVAnWweIPSLQgzkMqNiTcsvjY8Sragvs9s_aem_K9aVUZLr2oW6GTl48h5TKg&m=1
Opublikowano 8 stycznia 20251 r Nie no spoko, ale Dexter już dwa razy schodził z planszy i dwa razy to zjebali. Dexter-drwal wiadomo, że jest najniższej jak się da, bo to był policzek mokrą szmatą moczoną w kocich szczynach, ale końcówka New Blood też wcale nie była jakaś rewelacyjna. I teraz głupie tłumaczenie tego jak przeżył ("Somehow, Dexter returned") żeby potem zakończyć na niskim pierdzie. Ale i tak obejrzę, Dexter zawsze w serduszku
Opublikowano 19 marca 20251 r I jak ten Dexter? Widzę, że już prawie cały sezon na showtime. On tam już zabija czy się dopiero uczy?
Opublikowano 20 marca 20251 r I zabija i się uczy jak zrobić to bez ryzyka. Bardzo dobry sezon, im dalej w las tym lepiej.
Opublikowano 21 marca 20251 r Skończyłem, nawet spoko, bardziej mi się podobal ten prequel niż ostatni sezon. Obsada świetnie dobrana, może z wyjątkiem Debry, baba po 30 grajaca 17 latke. Czytałem, ze w tym roku kolejny sezon, Dexter przezył i jedzie do NY. Plus jeszcze jakiś spin off z Trinity killerem.
Opublikowano 21 marca 20251 r O tyle zabawne, że Jennifer Carpenter, która grała Debrę, w pierwszym sezonie Dextera miała 26 lat.
Opublikowano 21 marca 20251 r Trochę połamali kanon, np z wiekiem Debry, albo kompletnym brakiem Dr Vought. Tak samo z liczbą jednoczesnych kochanek Spoiler Harry'ego Nie są to mimo wszystko jakieś wielkie przeszkody do oglądania i czerpania przyjemności. Czekam mocno na ciąg dalszy.
Opublikowano 21 marca 20251 r Ja oglądałem na biężaco Dextera czyli milion lat temu, to nie wyłapałem takich smaczków. Teraz zacząłem od początku, to może wyjdą te niescisłości. W sumie jedyny zarzut, to taki, że zero napięcia ogladając ten original sin, bo wiadomo kto żyje a kto umrze, ale taki urok prequelów.
Opublikowano 11 lipca 20251 r Torrenty jutro rano w ruch, albowiem w Polsce na streamingu już 12 września
Opublikowano 11 lipca 20251 r Jaka obsada, Barney, Jessica Jones, Karzeł, Uma Thurman2 godziny temu, Rudiok napisał(a):Kuffa, a myślałem, że jednak Showtime dostarczy w terminie.No lipa straszna, Tulsa King wychodził z kilkudniowym opoznieniem tylko
Opublikowano 11 lipca 20251 r Plakat AI ;).Po pierwszym odcinku i początku drugiego jestem nastawiony umiarkowanie pozytywnie. Największy ból to liczba rozwiązań na skróty, a zwłaszczaSpoilerucięcie wątków z końcówki New Blood. Wszystko wybaczone, nawet zamordowanie policjanta na służbie, bo pomógł odkryć tajemnicę morderstwa przyjaciółki sprzed lat.Do tego łatwość, z jaką Harrison zajął się zwłokami.
Opublikowano 11 lipca 20251 r 45 minut temu, Di napisał(a):Plakat AI ;).Po pierwszym odcinku i początku drugiego jestem nastawiony umiarkowanie pozytywnie. Największy ból to liczba rozwiązań na skróty, a zwłaszczaSpoilerucięcie wątków z końcówki New Blood. Wszystko wybaczone, nawet zamordowanie policjanta na służbie, bo pomógł odkryć tajemnicę morderstwa przyjaciółki sprzed lat.Do tego łatwość, z jaką Harrison zajął się zwłokami.To już dziś jednak, ściagam, Masorz wprowadza w błąd
Opublikowano 11 lipca 20251 r Pierwsze dwa odcinki mogą być, ale to chyba w jakiś absurd pojdzie z tym klubem seryjnych mordercow
Opublikowano 12 lipca 20251 r Po pierwszym odcinku jaram się bardzo mocno.A w absurdy niech se idą, już mieliśmy 10 sezonów 'normalnego' Dextera, więc pora na coś innego, co dobrze też pokazał New Blood.
Opublikowano 17 lipca 20251 r Ja czekam aż prawilnie wleci na streaming. A póki co nadrabiam Original Sin i jak byłem sceptycznie nastawiony to po połowie sezonu jest sztosik. Może miejscami za dużo telenoweli się wkrada, ale aktorzy dobrani rewelacyjnie a młody Dexter dostarcza na pełnej k...