Opublikowano 18 marca 20187 l to zamiast tego kobolda/thalnosa wrzuć przez boską tarcze uruchomii się dwa razy po 2 dmg Nzotha nie craftuj bo za miesiąc wylatuje z rotacji i ląduje do dziczy, to już wrzuć jakieś dobre prowo jak król lisz, albo w/w diabłozaura. Jeśli trafiasz na sekret magów/hunterów wrzuć pożeracza sekretów, jak cubelocka i burnmage'a to karty niszczące bronie.
Opublikowano 18 marca 20187 l przed chwilą jeden z większych rng winów. sekret magiem z glypha cabalist tome i z tego greater arcane missle i przy 5 minionach na stole po jego stronie 2x w twarz. miał 6 życia + zabijał mnie w następnej turze:D
Opublikowano 23 marca 20187 l nie wiem, ten face collector wydaje sie mocny, biorąc pod uwagę, że może być cofany do ręki, co za tym idzie quest rogalowy może być grywalny. Edytowane 23 marca 20187 l przez Orzeszek
Opublikowano 26 marca 20187 l pokazali nowe karciochy https://www.hearthpwn.com/news/5270-witchwood-reveal-season-kicks-off-newly-revealed szczerze to same mocne karty, z druida chcą zrobić "hand giant druida", ten spell do paladyna dający +5 do kosztu zaklęc na ture moze byc trollem w agro/token, buff dla big preista/kombo priesta, ta karta co jest wszystkim też bardzo spoko, a szaman... no nie wiem festiwal rng, ale samo czyszczenie stołu za 3 jest mocne.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l nowy dodatek 12 kwietnia. póki co karty takie sobie. może się uda złożyć warriora na rushu albo rogala na echo. sporo mocnych kart wypada więc na standardzie może i tak być przetasowanie.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l ech, jeszcze tydzień. Narazie z tego co pokazali to wojownik najfajniejsze karty dostał, paladyn tez mocne karciochy no i neutralne z rashem tez mocne,
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l No co tam, jak tam Hearthstone świry? Po 19 dodatek wskakuje z tego co rozumiem, Gold odłożony i czeka na atrakcyjne pakiety. Z decków do spróbowania chętnie bym protestował bezspellowego maga na zywiolakach i arugalu i warriora na zrywie (xd)
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Najciekawszy element ostatniego dodatku, czyli przygoda, ma jak czytam wyruszyć dopiero za dwa tygodnie. Dla mnie więc to taki start na raty. Pyłu mam na kilka kart, a Blizzard trzyma się chyba dziarsko reguły, żeby co dodatek wychodziła masa ciekawych i kluczowych legend klasowych... (z miesiąca na miesiąc widzę coraz bardziej, że ta decyzja wykończyła możliwość grania w Hearthstone'a w rankingu i za darmo. Nadal pykam na Arenie w tle innych zajęć, ale ranking stał się abstrakcyjnie odległy). Tylko więc czekam na nowe karty na Arenie. Spodziewam się jak zawsze zestawu pięknie namalowwanych kart z fajnymi kwestiami. Właściwie to start tej przygody na wzór ostatniej będzie co najmniej równie ciekawym momentem.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l kiedys dalo sie grac f2p robiac same daily i nadal miec wszystkie topowe talie kompletne teraz wychodza juz tylko dodatki i nie ma przygod i sie tak nie da niby dali jakies nagrody pocieszenia w postaci legendy za darmo co dodatek, gwarantowanej legendy w pierwszych 10 pakietach czy zasady ze nie mozna otworzyc duplikatu legendy ale to za malo
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l gram f2p od czasu wielkiego turnieju. serwery padły XD ok udało się. z 31 pakietów 2 legendy, baku i hagatha a z darów losu Glinda do warlocka ta co daje echo wszystkim kartą na łapie. Edytowane 12 kwietnia 20187 l przez Orzeszek
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l ładny drop. u mnie z uzbieranych 65 paczek (36 WW) wypadły 4 legendy z czego chyba tylko kingsbane (i to złoty) grywalny. pozostałe to Pagle i z WW chyba dwie najgorzesze czyli Gunspire i Liam. gram f2p od bety i jak się oleje wilda i ma pył z tego co rotuje to spokojnie można kilka decków z topu złożyć robiąc questy tylko. tak na szybko to w tier1 przed rotacją jest deck bez legend (dragon combo priest) i dwa pally (dude i murlock) z jedną legendą. ---- Kripp testuje Shudderwocka - póki co wygląda to straszliwie OP - https://www.liquidhearth.com/stream/Kripparrian ---- w paczce za questa Arugal:) szkoda, że z racji na wbijanie 500winów pozostałymi klasami magiem raczej nie gram Edytowane 12 kwietnia 20187 l przez luk_ash
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l a u mnie 4 pakiety i 1 legenda. za login jakis crap huntera a z paczek ten nowy niby kurator co wyciaga taunta i lifesteala. 5k pylu z hall of fame przynajmniej wiec jakas talie sie zrobi jak bedzie wiadomo jaka
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l 7 legend, 14 epiców i sporo rare mi wpadlo. Wracam do gierki wiec ladnie mnie przywitali, ciekawe co z tego bedzie przydatne a co zamienie na dust.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l miałem już wątpliwą przyjemność grania przeciwko szamanowi otk, no chore guwno, nie wiem jak oni projektują te karty w blizzardzie, ze takiego scenariusza nie przewidzieli, oczywiście da sie to zrashować aggro, ale typ w 10 turze juz mi sie odpalił. Na bank będzie nerf bo deck jest "not fun" jak to określa blizzard, najgorsze jest to że animacja kolejnych schoderwocków trwa po kilka minut i nawet wyjść z gry nie można. o ile sama karta kumulujaca okrzyki bojowe jest jeszcze ok to problem jest z kartami dobierającymi: dobierz karte o najnizszym koszcie, dobierz zywiołaka, obniz koszt karty o 3 daje mega boosta w dobraniu komba na ręke. ja zrobiłem sobie palladyna na boskich tarczach i jakoś idzie, problemem jest cubelock i oczywiscie nowy rakowy szaman, no ale zobaczymy po weekendzie. o zrobili nawet karte ze mną XD Edytowane 13 kwietnia 20187 l przez Orzeszek
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l arena od Rycerzy mroźnego tronu niegrywalna imo mój deck na te chwile: ### Tarcze światłości # Klasa: Paladyn # Format: Standard # Rok Kruka # # 2x (1) Dar mocy # 2x (1) Giermek Argentu # 2x (1) Prawa obrończyni # 1x (2) Książę Keleseth # 2x (3) Boska łaska # 1x (3) Krwawy rycerz # 2x (3) Niezidentyfikowany młot # 2x (3) Rozjemca Aldorów # 2x (3) Uosobienie Światłości # 2x (3) Wyjąca dowódczyni # 2x (4) Dar królów # 1x (4) Żarłax # 1x (5) Bolvar Ogniokrwisty # 1x (5) Harrison Jones # 2x (5) Widmowy wierzchowiec # 2x (6) Kolcogrzbiety wierzchowiec # 1x (7) Lynessa, Lament Słońca # 1x (8) Srebrny miecz # 1x (8) Tyrion Fordring # AAECAYsWCPMF+gaQB7nHApziAtDiAuPjAuHwAgtGpwX1Ba8HjwmIxwLjywLEzwLW5QLL7wL+8wIA # # Aby używać tej talii, skopiuj ją do schowka i stwórz nową talię w Hearthstone ta karta uosobienie światłości mega kosa, zbuffować to łatwo czy to przez rng młotkiem nawet to kalesethem <3 ten srebrny miecz tez robi w(pipi), brakuje wyciszeń ale nie wiem na co wymienić w decku ;/
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l ok pograłem zmodyfikowanym przez siebie quest wojownikiem i zmodyfikowanym nieparzystym paladynem, problem tylko z cubelockiem z dobrym rozdaniem i mirror matchami. imo najmocniejsze decki na te chwile: Cubelock, długo długo nic, paladyn na nieparzystości, długo długo nic, quest wojownik/mag na żywiołakach i duzych spellach
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l quest warrior gram nieparzystym i bardzo dobry potwierdzam zapomniales o nieparzystym hunterze i rogue/tempo rogue. oba sa porownywalnie silne z paladynem
Opublikowano 17 kwietnia 20187 l na niski levelach da się grać wieloma deckami. niestety im wyżej tym gorzej. kripp to dobrze podsumował - grywalne tak naprawde sa 4 decki z czego cubelock i pally odstają, potem jest spiteful priest i druid. ewentualnie jeszcze rougiem można coś pograć. ostatnio blizz dość szybko reaguje więc może doczekamy się nerfa kostki/voidlorda. pally jest mocny, bo wiele decków nie ma tanich obszarówek i w sumie to nie wiem jak można by go osłabić.
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l szósta tura a przeciwny cubelock ma na planszy 2 doomguardy i dwóch voidlordów takie tam 28 many w jedną ture
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l Ostatni raz grałem bardzo dawno temu. Pomóżcie powrócić do gry i dajcie jakieś rady jak teraz grać Może macie jakieś tanie decki na początek?
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l https://www.hearthpwn.com/news/5494-five-wallet-friendly-witchwood-decks-for-the jeszcze wszystko się jeszcze nie uspokoiło po rotacji, wstępnie pewna karta do craftu jest baku, będzie myśle grywalny w aggro paladynach długo, albo u huntera Edytowane 18 kwietnia 20187 l przez Orzeszek
Opublikowano 18 kwietnia 20187 l 11 godzin temu, xtomashx napisał: Ostatni raz grałem bardzo dawno temu. Pomóżcie powrócić do gry i dajcie jakieś rady jak teraz grać Może macie jakieś tanie decki na początek?