Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deus Ex: Mankind Divided

Featured Replies

• Odpowiedzi 881
  • Wyświetleń 102 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Early 2016. 

Opublikowano

Osobiście jestem zachwycony wręcz. Pamiętam doskonale otoczkę, klimat i to z jaką klasa przedstawiło mi się Human Revolution.
Tu mamy naturalną, nieprzekombinowaną kontynuację. Odświeżenie tematu na czasie, dodatkowo na poziomie.

Teraz do kompletu brakuje nowego Front Mission oraz Bioszoka/Ded Spejsa w klimatach dwóch pierwszych części.

Opublikowano

Oby nie zrobiło się za łatwo. Mamy aug non-lethal tesla gun powalający do 4 przeciwników, hackowanie na odległość, niewidzialność + bezszelestne poruszanie się.

Opublikowano

znów trzeba będzie wbić na najwyższy poziom trudności i wyłączać wszystkie każulowe ficzery. :reggie:

spokojnie zestaw wszystkich "mocy" był odblokowany na potrzeby dema. tzn. mam taką nadzieję.

Opublikowano

Wygląda w porządku, cieszy, że złoty filtr nie jest już aż tak widoczny.

Opublikowano

znów trzeba będzie wbić na najwyższy poziom trudności i wyłączać wszystkie każulowe ficzery. :reggie:

spokojnie zestaw wszystkich "mocy" był odblokowany na potrzeby dema. tzn. mam taką nadzieję.

Tak i jeszcze gość mówił, że na potrzeby dema ma nieskończone ammo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm nie przypominam sobie takiego zabiegu przedtem, ale to może być całkiem ciekawe. Mankind Devided zaczyna się chwilę przed końcowym wyborem Human Revolution usuwając go z timelineu uniwersum. :)

Opublikowano

No tak bo robiąc HR nie myśleli raczej o kontynuacji przygód Adama - Tak jak w pozostałych Deusach każdy bohater miał swoją jedną część. Teraz troche zrobili sajgon to musieli wymyśleć takie, a nie inne wytłumaczenie.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Premiera 23.02.2016.

https://youtu.be/8fLO47qs5yw

Opublikowano

Trzy rozne stroje? Mikroplatnosci? Squere-Enix?

Opublikowano

I ja man niby ograc Fallouta 4 do premiery nowego Deusa? Yebani nie Maja litosci. 2016 co to bedzie za rok :fsg:

Opublikowano

Świetna data, akurat nic nie będzie do ogrywania więc będę napier.dalał ostro. :fsg: 

Opublikowano

w tym samym mies. co Mirror's Edge. damn it  ;/

Opublikowano

Świetna data, akurat nic nie będzie do ogrywania więc będę napier.dalał ostro. :fsg:

W podobnym okresie wychodzi XCOM2, Mirror's Edge i U4. Dodatkowo Battleborn (jeśli kogoś interesuje moba  :sick: ) oraz DS3 (choć tu nie ma jeszcze oficjalnego potwierdzenia, że wyjdzie w Q1). Więc jak dla mnie będzie zdecydowanie w co grać. Nawet trochę za tłoczno się zrobiło ;) .

• 4 tygodnie później...