Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Deus Ex: Mankind Divided

Featured Replies

Opublikowano

Jeszcze 8 nie znalazlem. W malej dzielnicy w kanalach pusto.

Co do 9

przegadalem tego gangstera jak szedlem po kalibrator i teraz jestem jego chlopcem na posylki. Zlecil mi to zadanie. A propos kalibratora to dalej sie do mnie doktorek nie odezwal ;(

Co do dodatkowego stuffu z kodu - gdzie to znalezc? W apartamencie nic nie mam. Chyba ze to dlatego, ze wszystkie szafki mam juz zajete.

• Odpowiedzi 881
  • Wyświetleń 101,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wejdz w inewntarz i sprobuj wcisnac L2.

A... a ja kurcze pieczone ukradlem to bez pogaduszek i go nie spotkalem nawet, shieeet.

Ale zgnilem przed chwila, randomowy dialog:

- "this is a violation of our rights!!!!!!!"

- "keep talking and I will violate your right to stay conscious"

xD

Opublikowano

To jest genialne w Deusie. Jeden gra tak, drugi inaczej i wzajemne doświadczenia z tej samej gry są zupełnie inne :D

Opublikowano

Przeszukalem cale kanaly. Brak sidequesta 8.

A jak sciagalem Praxis Kity z Storage (L2 w inwentarzu, dzieki Bansai) to udalo mi sie szybko jeszcze raz potwierdzic jak sie ladowalo sciaganie i zarobilem jednego Praxisa gratis :D

Edytowane przez estel

Opublikowano

Ta gra jest naprawdę dobra . Dawno mnie gra nie trzymała przy konsoli całe popołudnie. Gdyby nie praca dalej bym grał

Opublikowano

Gra jest mega, jak przejde to chyba sprzedam i zaczne polowac na ciekawsze wydanie, chce miec tego sztosa na polce najlepiej w metalowym opakowaniu. :banderas:

Opublikowano

Czy ktoś poza mną popierdziela w klasycznym pancerzu i klasycznym płaszczu ze sterowaniem z Human Revolution? :D

Opublikowano

Też ustawiłem standardowe sterowanie. Jakoś ani schemat z MD ani HR mi nie pasują w tej grze.

Opublikowano

Nie sledze tematu, moze takie pytanie juz padlo ale czy gra tez promuje bardziej rozgrywke stealth i przyznaje wiecej xp za ciche akcje? Czy moze zbalansowali to juz i mozna grac po swojemu miksujac style?

Opublikowano

nadal chyba więcej dostajesz za ciche ale nie miałem w dwóch misjach jakiegoś podsumowania. Fakt że jak przemieszczasz się w kanałach to dostajesz expa za odkrywanie alternatywnych dróg, do tego dostajesz 20 dodatkowego expa za tzw oszczędzanie (przy każdym ogłuszeniu, uśpieniu) , także masz misje poboczne podczas głównych i raczej nie da się ich zrobić w większości na jana do przodu. 

Edytowane przez blantman

Opublikowano

29 zl za 10 punktów praxis na psn.... maja rozmach skur.wysyny

Opublikowano

Ktoś wie gdzie jest

karta dostepu versalife do windy w banku?

Edytowane przez mars75

Opublikowano

29 zl za 10 punktów praxis na psn.... maja rozmach skur.wysyny

5 pkt Praxis można mieć na One praktycznie za darmo, gdy się je odblokuje w Deus Ex Go.

Eidos trochę sobie odpuścił wersję na One i nie chodzi już o samą rozdzielczość :(

Opublikowano

za darmo ? musisz kupić deus ex go za 20 zł na komórce :D

Mi fps'y nie latają albo nie zauważam a to najważniejsze. Przede wszystkim szybko się ładuje a to rzadkość dzisiaj :)

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Gra jest tak zbalansowana ze jezeli wszystkich wystrzelisz to dostaniesz mniej wiecej tyle expa co za stealth run. Najbardziej oplaca sie grac po cichu i ogluszac wrecz.

Opublikowano

Ktoś wie gdzie jest

karta dostepu versalife do windy w banku?

No właśnie, ja cały bank przeczesałem i jej nie znalazłem. Do skrytek A i B na -1 łatwo się dostać, ale do tych korporacyjnych to wyższa szkoła jazdy. Podejrzewam, że ta karta jest u kogoś poza bankiem.

Opublikowano

Mi fps'y nie latają albo nie zauważam a to najważniejsze. Przede wszystkim szybko się ładuje a to rzadkość dzisiaj :)

Za darmo, za darmo :oh_you:  

Opublikowano

Za darmo, za darmo :oh_you:  

Ale trzeba odnotować, że Praxisy są tylko dla XO i PC.