MaZZeo 14 182 Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Też zarejestrowałem właśnie XONE i gwarancja jest do 18 marca 2016. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 DayZ na XO ? http://www.gamereactor.eu/news/108524/DayZ+on+Next-Gen%3A+%22I+have+talked+extensively+with+Microsoft%22/ In a recent interview with Gamereactor, Dean "Rocket" Hall has confirmed that he has had "extensive" discussions with Microsoft with regards to a console version of his hit zombie survival simulator, DayZ. The likelihood of console version of DayZ has been long known, but when we asked whether it would be appearing on PlayStation 4, Xbox One, or both, Hall said: "We'd certainly consider release on any feasible platform with a realistic publishing model. It seems like currently both of the next-gen consoles should provide an environment we can develop inside." When asked about next-gen features and how the the game would fit with the new consoles from Sony and Microsoft, Hall added: "I personally feel the new consoles have yet to prove themselves able to rival the PC experience, however I feel there is the potential from both." "I've not personally had the opportunity to view the full details of the PS4 whereas I have had the opportunity to talk extensively with Microsoft. The next-gen consoles show very exciting promise. I'm hopeful that they can deliver on that. Am important part of that, from my perspective, is encouraging and supporting third-party creative development to bring the "edginess" of PC creative development into the console. I think if the role of Kinect/voice expands to where it is desired it could do some awesome things. I just think it's too early to say at this point." To read the full interview with DayZ's creator, head down to your local retailer and pick up the latest copy of Gamereactor Magazine, which is out this coming Monday, February 17th. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Nie wytrzymałem i złożyłem zamówienie na redcoon - xbox + fifa 14 za 2150 ziko. Orientuje się ktoś ile mniej-więcej mogę wołać za kod na fife? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 nowki na allegro ok 140-150, minimum 120 bankowo dostaniesz dobra oferta Cytuj Odnośnik do komentarza
Karate_koks 4 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Panowie jak to 720p (co wszyscy tak placza) sie prezentuje w praktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) gram na 40 calach, upscalowanie do 1080p po patchu wygladzajacym grafe - zero problemow - gdyby nie forum nie mialbym pojecia ze to jest 720p w niektórych grach.. edit: płaczą najwięcej oczywiście ci co konsoli na oczy nie widzieli.. Edytowane 19 Lutego 2014 przez kermit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karate_koks 4 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Tak myślałem, a fanboje PS4, się podniecają, że słaba grafika itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Kupiłem One z sentymentu do xboxowych gier (miałem xbox1, xbox360, ograłem wiekszość exow) z lekką obawą (cena sprzętu, gorsze parametry) obecnie już tylko śmieje się jak wielki hejt można nakręcać nie mając o czymś pojęcia ile może zdziałać nieefektywny PR i brak wiedzy, DR3, FORZA 5, FIFA14, TITANFALL, RYSE i KILLER INSTINCT, nawet te skuterki na kinecta żona pogrywa.. Dash jest wygodny, pad to mistrzostwo a mecz w Fife na Live ładuje się prawie tak samo szybko jak mecz z konsolą... Do tego M$ już zaczyna rozkminiać obniżki cyfrowych edycji gier, wrzucili dziś darmowy cały tor do Forzy, a w ciągu paru miesięcy pojawią się GwG. Ogólnie polecam jak ktoś miał X360, nie patrzeć na tą całą histerię bo to kawał dobrej konsoli, która pewnie z każdą aktualizacją będzie bardziej dopracowana.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 19 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Jak dobrze pojdzie to moja konsole odbieram w piatek I gramy coopa w DR3 Edit: I sie stalo Xbox One + Fifa i jeszcze dokupilem Charge Kit za 399 funtow w Tesco (10% znizki pracowniczej) Odbieram w piatek po pracy a weekend wolny...przypadek? nie sadze Edytowane 19 Lutego 2014 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Spaulding 61 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 W tej fifie z marketplace jest polski komentator? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Nie, w edycji next genowej Fify 14 brak polskiego komentu Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 20 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Brak tez polskich napisów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Garden Warfare - pudełkowa cena 139zł - oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Na brytyjskim amazonie Xbox One + Titanfall za 399 funtów i darmowa wysyłka do Polski. Ja już zamówiłem LINK Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 troche polecieli w kakao...dali by cos preorderowcom ....ehhh a zona kazala sie wstrzymac...trzeba bylo posluchac Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Gamestop uk miał / ma te bundle po £370 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolverinexxx 1 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Kupiłem dziś po południu xklocka, włączyłem, pojawiło się zielone logo xbox one, po chwili nastała ciemność ( co ponoć jest normalne ) i nie wydarzyło się już nic. Co mogłem zrobić źle ? Z góry dzięki za podpowiedź, na razie wkur..... przed weekendem osiągnęło 1000%. 2200 w błoto .... i te tłumaczenie jutro w sklepie z telefonami gsm, którzy dorabiają sprowadzając xboxy, że mają wymienić ... już to widzę .... Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Nie wydarzyło się nic i co zrobiłeś? Jak długo czekałeś? Co się dzieje, gdy teraz próbujesz włączyć konsolę? Sprawdzałeś rozwiązania ze strony Supportu? https://support.xbox.com/en-US/xbox-one/system/troubleshoot-system-updates Edytowane 1 Marca 2014 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolverinexxx 1 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Cały czas ten sam scenariusz, zielone logo i potem ciemność. Na stronie którą podałeś wyjasniają kilka przypadków ale nie ten. Tak czy inaczej dzięki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Gdzie kupiłeś? na wildzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kroolik37 0 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 W City Center Poznan dostalem wczoraj Garden Warfare za 149zl. Takie ceny, to ja rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Na X360 gra stoi po 119 zł. Ciężko uwierzyć, że EA nie wydało gry w standardowej cenie ponad 200 zł ani na X360 ani na Xone. Cytuj Odnośnik do komentarza
kroolik37 0 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Moze dlatego, ze jest to tylko i wylacznie MP, bez zadnej fabularnej kampanii w sumie idac tym tokiem myslenia, to TF, tez powinien kosztowac 150zl.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolverinexxx 1 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Gdzie kupiłeś? na wildzie? Na ulicy Długiej 14 w MAX GSM. Wymienili na nową od ręki, więc jestem zadowolony. Odpaliła za pierwszym razem Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 W City Center Poznan dostalem wczoraj Garden Warfare za 149zl. Takie ceny, to ja rozumiem Na X360 gra stoi po 119 zł. Ciężko uwierzyć, że EA nie wydało gry w standardowej cenie ponad 200 zł ani na X360 ani na Xone. Tylko multi, ograniczona zawartość, więc cena odpowiednia, a nawet mogłaby być nieco niższa (30 zamiast 40$, przynajmniej w digitalu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi