Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

ok mail z Saturna przyszedł , konsola zaklepana ale jest jedno ale

odbiór po : 5h

chyba nie każą mi czekać do 15? jadę do nich zaraz :yes:

Poczekaj chwilę, a dostaniesz dwa kolejne maile, jeden, że towar gotowy do odebrania, a drugi, że premiera jest jutro i zapraszają jutro :)

ta właśnie je przeczytałem, 1wszy mail to prawie zawał ("konsola gotowa do odbioru"), w drugim się poprawili że "odbiór w dniu jutrzejszym"

czas na odbiór to 2 dni, z tego co słyszałem Saturn i MM dodatkowo pozwalają na kupno 1 sztuki na osobę żeby przegonić handlarzy

tak czy inaczej ustawka na 10:00 pod Saturnem w Manufakturze :bunny:

Edytowane przez nero2082

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 872,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Bierzcie telefony, strzelacie foty wrzucajcie jutro na forum. Jak szajba to szajba :D

Opublikowano

jutro będzie tu nie do wytrzymania ale to dobrze, start nowej generacji nie zdarza się często  :teehee: słit focie na pewno będą, ba! streamy z premierowych gierek, screeny i filmiki  #PS4share robione hurtem na pewno też

reverse-Kononowicz - wszystko będzie :sorcerer:

Opublikowano

A jak zrezygnuję rmailowo jutro ok 10 z tego preordera Euro? Ktoś czytał regulamin? Muszę koniecznie do sklepu iść gdzie go miałem odebrać?

Opublikowano

A jak zrezygnuję rmailowo jutro ok 10 z tego preordera Euro? Ktoś czytał regulamin? Muszę koniecznie do sklepu iść gdzie go miałem odebrać?

Tak mi napisali w mailu z Euro:

"W przypadku rezygnacji z Rezerwacji kontaktuj się z nami: e-mailem, telefonicznie lub skorzystaj z opcji „Anuluj” w Twoim koncie."

Opublikowano

Czytajcie emaile jakie dostajecie:

W przypadku rezygnacji z Rezerwacji kontaktuj się z nami: e-mailem, telefonicznie lub skorzystaj z opcji „Anuluj” w Twoim koncie. 
Dzwoniąc do Centrum Obsługi Klienta, prosimy przygotuj numer Rezerwacji.

edit: teddy pierwszy

Edytowane przez bartiz

Opublikowano

musisz jak się zamawia w kilku miejscach to masz psi obowiązek pójść i osobiście odwołać :P

Opublikowano

No no tylko czy to np obowiązuje na 24 h przed odbiorem?

W sumie walić to. Mój prawnik i tak mnie wybroni!!!

Opublikowano

Nie no ja tylko w euro RTV zamówiłem tak bez ciśnienia jakoś 11.11 na bundla KZ bez żadnych przedpłat itp. W sumie to onim zapomniałem, a tu przed chwilą email przyszedł, żr wysłali mi do sklepu.

Mam jutro koło pracy MM i podejdę. Jak będzie zestaw z KZ i AC4 to bierę tam i grzecznie dziękuje Euro.

Edytowane przez balon

Opublikowano

No no tylko czy to np obowiązuje na 24 h przed odbiorem?

W sumie walić to. Mój prawnik i tak mnie wybroni!!!

Weź prawnika dla 100zł  :yes:

Opublikowano

czas na odbiór to 2 dni, z tego co słyszałem Saturn i MM dodatkowo pozwalają na kupno 1 sztuki na osobę żeby przegonić handlarzy

Przypomniało mi się jak się śmiałem z karteczek w Realu czy Auchan pt. "By zadowolić naszych klientów jedna osoba może wziąć maksymalnie 2 zestawy świątecznej Coca Coli 2x2,5 litrów za 5zł."

Teraz już wiem o co im chodziło. Jeśli w MM i Saturnie coś takiego wprowadzą to będę im wdzięczny. Na pohybel przedsiębiorczym Januszom ;)

Opublikowano

Jutro będzie masakra, z tego co wiem to Litwini Białorusini, i ruska gołota też rzucą się na konsole w MM, przynajmniej u mnie bo wywożą stąd elektronikę całymi busami. A pod marketem jest nawet parking dla autokarów. Czaicie to ??  :yes:

Opublikowano

Nie raz widziałem sytuację w MM jak prywaciarz przyjechał i ładował cały samochód laptopów i innych rzeczy z promocji. Ujstwo świata bo to nie hurtowania 

Opublikowano

Z pewnego źródła wiem, że w Bielskim Media Markt będą konsole tylko dla preorderowców wiec nie ma po co jechać jakby ktoś chciał  :sorcerer:

Edytowane przez Dud.ek

Opublikowano

Jutro będzie masakra, z tego co wiem to Litwini Białorusini, i ruska gołota też rzucą się na konsole w MM, przynajmniej u mnie bo wywożą stąd elektronikę całymi busami. A pod marketem jest nawet parking dla autokarów. Czaicie to ??  :yes:

Biała? xD To tam bedą na premiere?

Opublikowano

Bierzcie telefony, strzelacie foty wrzucajcie jutro na forum. Jak szajba to szajba :D

Też mam nadzieje na jakieś filmiki z zamieszek. ;)

Opublikowano

Z pewnego czyli w znaczeniu z jakiegoś tak? Bo chyba nie z pewnego, że wiarygodnego?:)

Każdy MM który ma w gazetce zestaw z AC4 bedzie miał jakieś szt. na regale (chyba że w tym nie ma tego w gazetce). Nie ma moŻliwości żeby było zero na sklepie.

Naprawdę nie ma co się shizować.

Edytowane przez balon

Opublikowano

krwa... przewidywany czas dostawy 48h (mail doszedł o 12 i niby "zamówienie zostało wysłane")

Media expert.. macie rozmach 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

a jutro 200 pudełek na sklepie. :D

Dudek miszcz XD

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

moja juz do mnie jedzie :) kilka godzin temu dostalem potwierdzenie wysylki.