Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 873,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Gdzie najtaniej można zakupić BF 4 ???

Wersja na PS3 w sklepach jest za 160zł, kupujesz, później ten kod z PSS i za około 200zł masz BF4 na PS4.

Hmm zaraz, bo nie wgryzałem się w ten temat za mocno, tzn. że np. znajomy, który ma wersję na PS3 może mi po prostu oddać kod i kupię sobie BF4 za 39 zł ?

UP.

Ja będę przed 10 z pewnością :P

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Panowie liczę, że kiedy otrzymacie sprzęt (niestety mnie ME (pipi).. i konsola dojdzie dopiero w pon...) to zrobicie jakąś przerwę w graniu aby podzielić się wrażeniami - czy to z UI czy też gier :)

UP

Musisz mieć w napędzie jeszcze płytę z ps3 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dobra ja idę spać, jeszcze tylko zdjęcie gdzie postawie swoją PS4 oczywiście obok starszych braci. 

bhwo.jpg

Opublikowano

Mam nadzieje,ze polaczysz sie z PSN :yes:

Mysle ze dzis tak, ale jutro to pewnie nie.... A moze by jej nie wylaczac....to i jutro moze bedzie smigac...

Opublikowano

Dobra ja idę spać, jeszcze tylko zdjęcie gdzie postawie swoją PS4 oczywiście obok starszych braci. 

bhwo.jpg

IMO trochę ciasno, może się przegrzewać :)

Opublikowano

Kto uderza do Saturna w Manufakturze?

UP.

to jest nas trzech, 3 hit combo :)

Edytowane przez nero2082

Opublikowano
  • Autor

no to jeszcze 3 i pol godziny(w pl 2 i pol) :) bylem dzis w GAME'ie i oplacilem moja ps4 i przy okazji byly rozne promocje i przeceny na stuff do ps4, oraz oferty dla ludzi ktorzy preorderowali konsolke:) np byly gry za polowe ceny Lego Marvels i Injustice obie po 25funtow. Dalem sie poniesc i lyknalem obie;)

Opublikowano

Gdzie najtaniej można zakupić BF 4 ???

Wersja na PS3 w sklepach jest za 160zł, kupujesz, później ten kod z PSS i za około 200zł masz BF4 na PS4.

Hmm zaraz, bo nie wgryzałem się w ten temat za mocno, tzn. że np. znajomy, który ma wersję na PS3 może mi po prostu oddać kod i kupię sobie BF4 za 39 zł ?

UP.

Płyta z BF4 z PS3 musi być cały czas w czytniku PS4. Samo pobranie gry z PSS nic nie da.

Opublikowano

zadanie matematyczne : oblicz ilość konsol na palecie, wiedząc że jeden karton to 3 konsole, ile może być konsol na jednej palecie?

dane :

szukane :

:sweat:

dedukuję sobie że do dużych sklepów wjeżdża co najmniej 1 paleta

fotka z Ultimy :

1003920_10152013348137381_257036_n.jpg

magazyn  EURORTV :

999791_708360089181860_1058689171_n.jpg

jeszcze jedna :

943001_10153534155375029_2080900776_n.jp

Opublikowano

Jeszcze sie okaze ze PS4 starczy dla kazdego...ale za to firmy kurierskie nie beda mialy tylu kurierow zeby wszystko jutro dostarczyc :D

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Na jednej warstwie jest 2x3 pudełek x 3 warstwy x3 konsole w srodku = 54 konsole na palecie

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Jeszcze sie okaze ze PS4 starczy dla kazdego...ale za to firmy kurierskie nie beda mialy tylu kurierow zeby wszystko jutro dostarczyc :D

Tak będzie, przynajmniej tak to widzę po rozmowie z Saturnem.

Opublikowano

Kto uderza do Saturna w Manufakturze?

UP.

to jest nas trzech, 3 hit combo :)

4 hit combo, melduje się przed 9 :D

Opublikowano

dziś forum aż pęka od wpisów , natomiast w weekend nastąpi sroga cisza.

Opublikowano

Na jednej warstwie jest 2x3 pudełek x 3 warstwy x3 konsole w srodku = 54 konsole na palecie

proszę się zgłosić z dzienniczkiem po lekcji, piątka do wpisania.

no czyli wiemy coraz więcej

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

Jeszcze się okaże, że wszędzie będą braki ps4, tylko w nadkraju starczy dla wszystkich. Znajomy znajomej znajomego twierdził że to przez Jarosława Boberka. Ostro lobbował w naszej sprawie w SCE.

Opublikowano

Dobrze że zamówiłem do domu nie będę musiał walczyć z gimbusami i spokojnie zasne:) Dzisiaj już oddałem- porzyczyłem swoją ps3 żeby było miejsce na ps4 :)

Opublikowano

Właśnie wróciłem z Saturna, BF4 kupione, jutro zasadzka na kuriera DPD i jazda.

PS4 w bundle z KZ4, dzwoniłem do DPD chciałem odebrać sam dzisiaj ..... nie dało się .... odp. nie bo nie .... FUCK 

Opublikowano

Daj spokoj, gimbusy sie bawia. Poczytaj komentsy, polewka straszna. A konsole w de jako pierwsza dorwala kobitka ok 30-stki, ciekawe czy dla dzieci czy siebie.

Opublikowano

proszę się zgłosić z dzienniczkiem po lekcji, piątka do wpisania.

no czyli wiemy coraz więcej

Ja tam widze 4 paki w pionie i 4 w glab x 2 x 3 czyli 32 pudelka x 3 daje 96 szt.

To źle widzisz, bo na palecie jest 48 szt. Na warstwe przypadają 4 pudełka.

Opublikowano

Panowie INFO Z 1 ręki (Mojej :D) właśnie wróciłem z MM Okęcie, wawa, zrobiłem obeznanie terenu, zagadałem ze sprzedawcą i ochroniarzem - więc tak: 

1. Info od ochroniarza - podszedłem, pytając które rozsuwane drzwi otwierają się pierwsze - powiedział, że wszystkie równocześnie ( na wszelki zwyczaj, żeby nie okazało się, że stoicie pod prawymi jako 1, a tu nagle otwierają się jako jedyne lewe i siema ;d)

2. Info od pierwszego sprzedawcy:

ja:"wystawiacie jutro PS4 na sklep?"

s: "Nie"

ja:" Jak to?"

s: "Nie wystawiamy, bo handlowce hurtowi by wszystko wykupili, trzeba podejść do sprzedawcy i 'wziąć coś ala numerka'

3. Info od 'głównego' sprzedawcy, który ma się zajmować jutro wydawaniem PS4

ja:" Jak będzie wyglądać jutro sprawa z PS4? Słyszałem, że nie będą wystawiane.. ?"

s: "Nie będą, w pierwszej kolejności będą wydawany preordery - osoby będą podchodzić i wybierać, który zestaw chcą, jest około 20 preorderów, około 30 sztuk zostaje na 'sklep'

ja:" Ale jak to będzie wyglądać? Podchodzę, i krzyczę CHCĘ KUPIĆ PS4 ustawiamy się w kolejce i czekamy?"

s:"Sami jeszcze nie wiemy..ale jeśli wszyscy Ci, którzy dziś pytali o PS4 przyjdą jutro, to wystarczy tylko dla 20% osób"

ja:"Ja pier.. :D to rozumiem, że jutro zakładamy sportowe obuwie?"

s:"śmiech.,."

Mniej więcej tak to wygląda MM Okęcie.. ja osobiście jadę tam na 6 i będę czekał w samochodzie, szukam kogoś z Wawy, kto chcę się wybrać razem i stać na zmianę pod sklepem, czy czekać razem / jeśli pierwszy dopcha się do kolesia od konsol - zaklepać dwie :D

Umawiam się na priv! :D 181 wzrost, 99 waga, 44 bicek :D

Po wejściu do sklepu jest dość długi odcinek do przejścia/przelecenia właściwie cała długość sklepu + schody na górę i potem drugie tyle do stoiska z PS4 . KTOŚ CHĘTNY? Gwarantowana miła atmosferka :]

Edytowane przez atoxen