Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Dostawa na Szkocje(Edinburgh) zaplanowana na 6 grudnia, może do PL też pójdzie taka partia;)

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 875,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

Przecież mieliście oficjalne info, że dostawa 6tego grudnia. To, że dany sklep nie będzie miał w tym terminie oznacza pewnie o tym, że zapotrzebowanie(preordery) w innych jest wyższe i trza szukać w innych.

W mojej mieścinie w dwóch sklepach "mają mieć" 6tego grudnia(ME i Avans), a w dwóch innych(Neonet i Mix) mogą dopiero od tego dnia przyjmować zamówienia od klientów.

Opublikowano

Te braki informacyjne mnie bawią już powoli to bardziej my dbamy by kupić konsole niż producent dba o to byśmy ją kupili paranoja

Opublikowano

Zadzwoń niech przyślą kuriera i tyle....twoje myślenie na pewno nie przyśpieszy naprawy konsoli.

Widzisz ale jak wyśle na serwis to sobie w styczniu dopiero zagram a jak wymienie w mm to i za tydzień . Matematyka jest prosta:)

Opublikowano

Czy otrzymal juz ktos kod z euro rtv na 3 miesiace plusa za odebrany preorder albo wie kiedy beda wysylane?

Opublikowano

Na przełomie tego i przyszłego tygodnia. Więc pewnie piątek-poniedziałek.

Opublikowano

Czy otrzymal juz ktos kod z euro rtv na 3 miesiace plusa za odebrany preorder albo wie kiedy beda wysylane?

po 6.12

Opublikowano

O, a ja wlasnie dostalem maila ze konsola czeka na odbior, ale ze juz jedna mam .. wiec jesli ktos jest z okolic Białegostoku to moge odstapic zrealizowane zamowienie - konsola czeka na odbior do soboty w Mońkach w NeoNecie. 

Opublikowano

Do Panow z Warszawy. Jutro rano bede musial byc w Arkadii na zakupach, prawdopodobnie na otwarcie sklepow. Bede mial przy sobie komorke i forum mobilnie. Jak zobacze wolna sztuke to moge tu machnac posta i ewentualnie komus kupic. Zero profitu naturalnie.

Opublikowano

Jutro nie bedzie w wawie. Dopiero weekend. Sony wysyla dostawy konsol na 21.00 ;/

Opublikowano

Wiadomo jak z dostawą na śląsku?

Opublikowano

Gliwicki Saturn w Europie Centralnej: spodziewają się dostaw w dniach 6-13 grudnia. Jednak mówią, żeby jeszcze jutro dzwonić, ewentualnie w niedzielę ;x

Na ogólnopolskiej infolinii Saturna powiedzieli mi, że jutro się spodziewają dostaw, więc najprawdopodobniej konsole będą dostępne. Najlepiej dzwonić rano i pytać jeszcze.

Opublikowano

MM i Saturny maja mieć jutro dostawę ale wieczorem i w sprzedaży od soboty. Takie info mam z Katowic ale to podobno dotyczy kazdego MM i S.

Opublikowano

A RTV mial miec od 14 i tylko dla pre orderowcow, tymczasem ludzie o 9 rano wynosili ps4 ktore byly wolne. Niczego nie mozna byc pewnym.

Opublikowano

Ktos ma jakies info na temat dostaw w Poznaniu?

Opublikowano

Jakby kogos to interesowalo to Saturn w Łodzi (Manufaktura) ma miec dostawe konsol w sobote, ale nie wiem, o ktorej  maja przyjechac. Ma byc kolo 70 konsol, polowa to golasy, druga polowa zestawy z kamerka i padem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Białystok - Media Markt i RTV Euro AGD pustki. Można kupić tylko gry i akcesoria (pady + kamera + vertical stand). Konsol brak. Dostawy po 13 grudnia. 

Opublikowano

Dzwoniłem do Saturna i mówią teraz, że dostawa miała być 6,7,8 grudnia (wcześniej mówili tylko o 6), ale na razie nie posiadają informacji kiedy będzie. Super.

edit. W EURO RTV AGD też mówią, że dzisiaj miała być dostawa, ale nie dojechała.

Turbo super. SONY daje czadu z tymi dostawami PS4.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Tiry z Hamburga nie mają chyba od wczoraj najłatwiejszej trasy do naszych magazynów  :).

Opublikowano

Jakie tiry xd te smieszne dostawy po 5 sztuk na sklep to pewnie tico rozwoza :potter: