Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

Michaelis biała jednak fajna, ale i tak będziesz sie cieszył :)

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 874,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

No biała piekna sprawa, pad również ekstra, że aż chyba 3 sobie sprawie :)

Konsola kolorystycznie nie będzie mi do niczego pasować, więc innym razem.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

dobrze że gra bez banderoli "bundle copy"

Opublikowano

Mam białą z rewizji 4C. Gumki na analogach wyglądają na porządne, lepiej wykonane niż w pierwszym rzucie. Bateria to 5V 800 mA, ale nie mam pojęcia czy jest lepsza :)

a skąd wiesz jaka bateria jest, rozbierałeś czy znalazłeś gdzieś info?

Przecież na spodzie pada j(każdego) jest info o modelu, serii, pojemności baterii i napięciu :confused: Ja pierdziele, (pipi) w koło o wersjach konsol, na pamięć już wiesz jakie bundle jakie mają wersję, gdzie tego szukać - a nie pokusiłeś się nigdy zajrzeć pod spód pada?

Więcej zdjęć białej: https://www.flickr.com/photos/playstationblog/sets/72157646978149027

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

lol faktycznie, kiedyś zaglądałem, ale zapomniałem o tym, my bad

Opublikowano

Przecież woltaż i amperaż na naklejce to nie jest specyfikacja baterii tylko zasilacza, który możecie do pada podłączyć.

Pojemności baterii nie podaje się w amperach tylko amperogodzinach.

Opublikowano

Kosmiczna jest ta biala. Chce sie ktos wymienic na czarna z premiery?

Szkoda tylok ze ta biala do niczego mi nie pasuje oprocz plam na poscieli :/

Opublikowano

A jak ta czarna z Destiny jaki data code i made in?? bo nie wiem która wybrać białą czy czarną ;) jak to samo co w białej to biorę czarną a jak biała nowsza to biorę białą ;) pozdro

Edytowane przez vegetta_ssj2

Opublikowano

wiecie może czy jakiś sklep ma w sprzedaży biały headset 7.1 Sony? Z tego co wiem, dzisiaj była jego premiera (razem z białą PS4) ale w żadnym sklepie nie mogę go namierzyć ; / z góry dzięki za odp.

81ukUzG6gZL._SL1500_.jpg

masterbate.gif

Minie trochę czasu i będą słuchawki dostępne i u nas. 

Opublikowano

na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro

Opublikowano

Pod koniec roku (zapewne na gwiazdkę) białe konsole mają być dostępne w normalnej sprzedaży.

Opublikowano

na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro

To ile było tych białych konsol w euro, CZTERY ???  :cray: Pół miasta dziś zjeździłem i wróciłem bez PS4. W media tylko czarne a w Euro nawet tego nie mieli. Tylko jakieś kartonowe pudełeczka reklamowe z wizerunkiem białej i czarnej NadKonsoli. 

Opublikowano

To ile było tych białych konsol w euro, CZTERY ???  :cray: Pół miasta dziś zjeździłem i wróciłem bez PS4. W media tylko czarne a w Euro nawet tego nie mieli. Tylko jakieś kartonowe pudełeczka reklamowe z wizerunkiem białej i czarnej NadKonsoli.

W koszalińskim MM powiedzieli mi, że jutro przyjadą do nich białe konsole z Destiny. Nie wiadomo kiedy dostaną białe headsety. Być może w innych Mm to samo, a Euro miało chwilową wyłączność.

Opublikowano

Biała faktycznie moocno kusi i pewnie sie tak nie rysuje jak czarna

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Udało się.  :yes:

Przeczytałem na forum wczoraj post, sprawdziłem i rzeczywiście białe konsole zniknęły ze strony Euro.

Ale mimo to pojechałem w nadziei że jednak dostanę. W MM nie było pytałem się o białe to mi tylko zaproponowali czarną. Pojechałem do Euro ale powiedzieli że nie mają na stanie. Więc wróciłem z płaczem do mieszkania i wyżaliłem się na forum. Po czym znów z ciekawości wszedłem na stronę Euro, i ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem Biała konsola jest. Ale !!! No właśnie nie można było złożyć rezerwacji przez internet a jedynie sprawdzić w których sklepach produkt jest dostępny. Tak to wyglądało 

snap.jpg

Chwyciłem za telefon i na infolinii kumaty gościu powiedział że konsole są niedostępne w sklepie internetowym ponieważ wszystkie są zamówione !!! A jest ich bardzo dużo. Więc sprawdził gdzie są jeszcze nie zarezerwowane sztuki i powiedział że jest możliwość odebrać konsolę w innym Euro, tam akurat nie jeździłem więc zrobił mi rezerwacje wskoczyłem w auto i 

20140910_184627.jpg 20140910_184815.jpg 20140910_164323.jpg 20140910_162733.jpg 20140910_163505.jpg

Wróciłem, poprzenosiłem sejvy na pen drive, de-aktywowałem konto, pokasowałem wszystko z czarnej PS4, uroniłem łzę i powiozłem na pocztę wysłać dla gościa który ją wczoraj kupił. :banana:  Destiny też pogoniłem nie interesuje mnie. Wracam grać w metro, zostało mi kilka pucharków i dwie platynki wpadną już na nowej PS4. Na żywo konsola wygląda wręcz ZAJ3BIŚCI3 

Opublikowano

gratulacje dla kolegi

a czy ktoś w końcu kupił ta czarną z destiny i moze powiedzieć jaki data code pozdro

Opublikowano

I jednak poległem :D

aczwgz.jpg

(Jedyna rzecz w mieszkaniu która pasuje do konsoli tez sie zalapała na zdjeciu)

2qwlb88.jpg

Opublikowano

Pytanie: gra ma info na okładce, że pochodzi z bundla??? Z góry dzięki za info

Zastanawiam się nad zakupem tej białej perły ale gre bym sprzedał bo mnie nie interesuje :-)

Edytowane przez xyz123

Opublikowano

Pytanie: gra ma info na okładce, że pochodzi z bundla??? Z góry dzięki za info

Zastanawiam się nad zakupem tej białej perły ale gre bym sprzedał bo mnie nie interesuje :-)

Info jest z tyłu pudełka.

Opublikowano

Dzięki za info:-)

To jeszcze zapytam gdzie udało Ci się złowić swoją PS4? Czy miałeś preordera?

Edytowane przez xyz123

Opublikowano

Codename :D

która to już Twoja PS4, trzecia konsola?

Opublikowano

Trzecia we wrzesniu chyba ;) ale ta zostaje u mnie

Jutro podesle foty :D

Chociaz wg mnie powinna miec inny kolor tej diodki podczas pracy bo biała się zlewa z kolorem (moglaby byc niebieska)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Dzięki za info:-)

To jeszcze zapytam gdzie udało Ci się złowić swoją PS4? Czy miałeś preordera?

Miałem preordera w Euro:)