Fanek 668 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Michaelis biała jednak fajna, ale i tak będziesz sie cieszył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) No biała piekna sprawa, pad również ekstra, że aż chyba 3 sobie sprawie Konsola kolorystycznie nie będzie mi do niczego pasować, więc innym razem. Edytowane 9 Września 2014 przez Moldar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 dobrze że gra bez banderoli "bundle copy" Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Mam białą z rewizji 4C. Gumki na analogach wyglądają na porządne, lepiej wykonane niż w pierwszym rzucie. Bateria to 5V 800 mA, ale nie mam pojęcia czy jest lepsza a skąd wiesz jaka bateria jest, rozbierałeś czy znalazłeś gdzieś info? Przecież na spodzie pada j(każdego) jest info o modelu, serii, pojemności baterii i napięciu :confused: Ja pierdziele, (pipi) w koło o wersjach konsol, na pamięć już wiesz jakie bundle jakie mają wersję, gdzie tego szukać - a nie pokusiłeś się nigdy zajrzeć pod spód pada? Więcej zdjęć białej: https://www.flickr.com/photos/playstationblog/sets/72157646978149027 Edytowane 9 Września 2014 przez Emtebe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 lol faktycznie, kiedyś zaglądałem, ale zapomniałem o tym, my bad Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Przecież woltaż i amperaż na naklejce to nie jest specyfikacja baterii tylko zasilacza, który możecie do pada podłączyć. Pojemności baterii nie podaje się w amperach tylko amperogodzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Kosmiczna jest ta biala. Chce sie ktos wymienic na czarna z premiery? Szkoda tylok ze ta biala do niczego mi nie pasuje oprocz plam na poscieli Cytuj Odnośnik do komentarza
vegetta_ssj2 0 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) A jak ta czarna z Destiny jaki data code i made in?? bo nie wiem która wybrać białą czy czarną jak to samo co w białej to biorę czarną a jak biała nowsza to biorę białą pozdro Edytowane 9 Września 2014 przez vegetta_ssj2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najarany_szaman 0 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Biała cuh 116A, 4C made in china Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 wiecie może czy jakiś sklep ma w sprzedaży biały headset 7.1 Sony? Z tego co wiem, dzisiaj była jego premiera (razem z białą PS4) ale w żadnym sklepie nie mogę go namierzyć ; / z góry dzięki za odp. Minie trochę czasu i będą słuchawki dostępne i u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
vegetta_ssj2 0 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Pod koniec roku (zapewne na gwiazdkę) białe konsole mają być dostępne w normalnej sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro To ile było tych białych konsol w euro, CZTERY ??? Pół miasta dziś zjeździłem i wróciłem bez PS4. W media tylko czarne a w Euro nawet tego nie mieli. Tylko jakieś kartonowe pudełeczka reklamowe z wizerunkiem białej i czarnej NadKonsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
xyz123 0 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A co to za miasto??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro To ile było tych białych konsol w euro, CZTERY ??? Pół miasta dziś zjeździłem i wróciłem bez PS4. W media tylko czarne a w Euro nawet tego nie mieli. Tylko jakieś kartonowe pudełeczka reklamowe z wizerunkiem białej i czarnej NadKonsoli. W koszalińskim MM powiedzieli mi, że jutro przyjadą do nich białe konsole z Destiny. Nie wiadomo kiedy dostaną białe headsety. Być może w innych Mm to samo, a Euro miało chwilową wyłączność. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Biała faktycznie moocno kusi i pewnie sie tak nie rysuje jak czarna Edytowane 10 Września 2014 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Udało się. Przeczytałem na forum wczoraj post, sprawdziłem i rzeczywiście białe konsole zniknęły ze strony Euro. na stronie euro już niestety białe z destiny się skończyły faktycznie nakład był niewielki ;OOOOO mam nadzieje że czarne z destiny też są 4c niech ktoś potwierdzi kto kupi pozdro Ale mimo to pojechałem w nadziei że jednak dostanę. W MM nie było pytałem się o białe to mi tylko zaproponowali czarną. Pojechałem do Euro ale powiedzieli że nie mają na stanie. Więc wróciłem z płaczem do mieszkania i wyżaliłem się na forum. Po czym znów z ciekawości wszedłem na stronę Euro, i ku mojemu zdziwieniu zobaczyłem Biała konsola jest. Ale !!! No właśnie nie można było złożyć rezerwacji przez internet a jedynie sprawdzić w których sklepach produkt jest dostępny. Tak to wyglądało Chwyciłem za telefon i na infolinii kumaty gościu powiedział że konsole są niedostępne w sklepie internetowym ponieważ wszystkie są zamówione !!! A jest ich bardzo dużo. Więc sprawdził gdzie są jeszcze nie zarezerwowane sztuki i powiedział że jest możliwość odebrać konsolę w innym Euro, tam akurat nie jeździłem więc zrobił mi rezerwacje wskoczyłem w auto i Wróciłem, poprzenosiłem sejvy na pen drive, de-aktywowałem konto, pokasowałem wszystko z czarnej PS4, uroniłem łzę i powiozłem na pocztę wysłać dla gościa który ją wczoraj kupił. Destiny też pogoniłem nie interesuje mnie. Wracam grać w metro, zostało mi kilka pucharków i dwie platynki wpadną już na nowej PS4. Na żywo konsola wygląda wręcz ZAJ3BIŚCI3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
vegetta_ssj2 0 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 gratulacje dla kolegi a czy ktoś w końcu kupił ta czarną z destiny i moze powiedzieć jaki data code pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 I jednak poległem (Jedyna rzecz w mieszkaniu która pasuje do konsoli tez sie zalapała na zdjeciu) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
xyz123 0 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Pytanie: gra ma info na okładce, że pochodzi z bundla??? Z góry dzięki za info Zastanawiam się nad zakupem tej białej perły ale gre bym sprzedał bo mnie nie interesuje :-) Edytowane 10 Września 2014 przez xyz123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Pytanie: gra ma info na okładce, że pochodzi z bundla??? Z góry dzięki za info Zastanawiam się nad zakupem tej białej perły ale gre bym sprzedał bo mnie nie interesuje :-) Info jest z tyłu pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza
xyz123 0 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Dzięki za info:-) To jeszcze zapytam gdzie udało Ci się złowić swoją PS4? Czy miałeś preordera? Edytowane 10 Września 2014 przez xyz123 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Codename która to już Twoja PS4, trzecia konsola? Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Trzecia we wrzesniu chyba ale ta zostaje u mnie Jutro podesle foty Chociaz wg mnie powinna miec inny kolor tej diodki podczas pracy bo biała się zlewa z kolorem (moglaby byc niebieska) Edytowane 10 Września 2014 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Dzięki za info:-) To jeszcze zapytam gdzie udało Ci się złowić swoją PS4? Czy miałeś preordera? Miałem preordera w Euro:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi