Myriu 76 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Niech sobie złamią kalkulator, a nie konsole Edytowane 5 Listopada 2014 przez Myriu Cytuj Odnośnik do komentarza
basti6969 22 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 napewno kiedyś to nastąpi, bo co człowiek stworzył to człowiem może i to rozpier...ić! Takie są fakty. Cytuj Odnośnik do komentarza
MateuszeKkK 3 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Powedzcie mi czy Ps4 gta v bundle bialy jest z gra w wersji pudelkowej czy cyfrowej? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Raczej pudełko.Sony chyba nie wsadza do bundli gier cyfrowych ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 do bundli ps vita np, gdzie karta pamięci to jakaś kpina, ładuje wersje cyfrowe aż miło, tylko nie dla graczy, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
MateuszeKkK 3 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) A ps4 + gta v to juz raczej bedzie nowsza kupa od ps4 + dc czy to samo? Edytowane 18 Listopada 2014 przez MateuszeKkK Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Niecałe dwa tygodnie temu zakupiłem w końcu swoją nową zabaweczkę - bielutka PS4 z DriveClubem. Konsola kupiona głównie po to żeby ograć Infamousa i wstępnie mogę powiedzieć, że jestem zachwycony. Zastanawiałem się czy nie poczekać tak do końca Q1 2015 ale chęć ogrania czegoś przed Świętami była mocniejsza. Wszystko śmiga super szybko i jest to oczywiscie za(pipi)ista odmiana od PS3 i miła kontynuacja płynności działania PSV. Pad genialny. Miałem wszystkie generacje DualShocka i nie myślałem że uda się przebić wygodę używania klasycznego pada Sony. Wszystko super poza gałkami które podobno w białych DS4 są już wytrzymalsze ale nadal sprawiają wrażenie czegoś co się może zniszczyć. Świetny bajer z dotykowych touchpadem i tylko żałować że giereczki marnie z tego korzystają (jakoś niedługo zrobię sobie test grania tym cudem w Civke na kompie). Z góry mówię, że posiadam pada od Xboxa 360 (edycja PC z receiverem) i DS4 jest dlamnie dużo lepszy (poza materiałem z jakiego wykonane są analogi). Świetne pierwsze gry (no może nie koniecznie mówie o tym co w PS+), cross game chat (nareszcie bo to jedyne czego mi poza płynnością XMB brakowało w PS3), szybko działający sklep i szybkie menu samej konsoli. Nie było pre-ordera, nie kupowałem na premierę ale ogólna szajba jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 PS4 GTA5 bundle, czarna konsola oznaczona 4C, dzis odebrana, na dodatek w pudelku z gra byl preorderowy kod na kase, wazny tylko dzis, dobrze ze przed chwila otworzylem bo by przepadlo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Kod jest do 18.11.2015 Ważny rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
polson 7 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 nom moj blad Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) do usuniecia Edytowane 19 Listopada 2014 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Dziś nadszedł czas i na mnie - bundle z Infamousem, przymierzałem się do kupna od dłuższego czasu. Krótko mówiąc jestem zachwycony - jak dla mnie pad jest super, wygodnie się go trzyma (mam nadzieję, że u mnie gałki wytrzymają parę dni bo zamierzam sobie na wszelki wypadek sprawić nakładki). Bardzo miłe przejście z PS3 na PS4 jeśli chodzi o menu - chodzi niesamowicie płynnie, a i pierwszy tytuł startowy zrobił na mnie wrażenie jeśli chodzi o grafikę i fabułę jak do tej pory - oby tak dalej i zostały tylko te przyjemne wrażenia jeśli chodzi o najnowsze dzieło Sony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 IMO o ile gameplayowo dla fanow poprzednich czesci Second Son jak najbardziej daje rade, tak fabularnie nadal jest to gimnazjalny poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza
koczownik 4 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Hello, Poluje na biala ps4, ale GTA V ogralem na poprzedniej generacji. Ma ktos info jakie beda kolejne bundle z biala i kiedy wyjda? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Kurde w zlym temacie wczesniej napisalem i tutaj powtorze moje zapytanie: Jak myslicie, warto sie bawic w te dodatkowe ubezpieczenia w przypadku ps4? Powiem szczerze ze troche mnie interesuje opcja 4 lat gwarancji z opcja zabezpieczenia od uszkodzen mechanicznych. Tymbardziej ze to sprzet ktory bedzie mial dosc niezly przebieg obstawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykde 0 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Hello, Poluje na biala ps4, ale GTA V ogralem na poprzedniej generacji. Ma ktos info jakie beda kolejne bundle z biala i kiedy wyjda? Pozdro W MM Poznań jak kupowałem swoją białą z GTA 5, widziałem też bundle - biała z FAR CRY, w kartonie jeszcze nie wypakowane na półki Cytuj Odnośnik do komentarza
Max Rockatansky 3 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Kurde w zlym temacie wczesniej napisalem i tutaj powtorze moje zapytanie: Jak myslicie, warto sie bawic w te dodatkowe ubezpieczenia w przypadku ps4? Powiem szczerze ze troche mnie interesuje opcja 4 lat gwarancji z opcja zabezpieczenia od uszkodzen mechanicznych. Tymbardziej ze to sprzet ktory bedzie mial dosc niezly przebieg obstawiam. Nie warto, to jest tylko naciąganie na kasę, jak przyjdzie co do czego to będą wciskać że z Twojej winy itp itd. Najlepsza jest podstawowa gwarancja na 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
koczownik 4 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Hello, Poluje na biala ps4, ale GTA V ogralem na poprzedniej generacji. Ma ktos info jakie beda kolejne bundle z biala i kiedy wyjda? Pozdro W MM Poznań jak kupowałem swoją białą z GTA 5, widziałem też bundle - biała z FAR CRY, w kartonie jeszcze nie wypakowane na półki Na pewno biala w bundlu z Far Cry 4? We Wroclawiu widzialem w Saturnie tylko czarne konsole w bundlu z ta gra... Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Kurde w zlym temacie wczesniej napisalem i tutaj powtorze moje zapytanie: Jak myslicie, warto sie bawic w te dodatkowe ubezpieczenia w przypadku ps4? Powiem szczerze ze troche mnie interesuje opcja 4 lat gwarancji z opcja zabezpieczenia od uszkodzen mechanicznych. Tymbardziej ze to sprzet ktory bedzie mial dosc niezly przebieg obstawiam. Nie warto, to jest tylko naciąganie na kasę, jak przyjdzie co do czego to będą wciskać że z Twojej winy itp itd. Najlepsza jest podstawowa gwarancja na 2 lata. To jest wlasnie dziwne i temu o to pytam, jak taka gwarancje wzialem na plazme to w momencie roz(pipi)ania matrycy za bardzo nie musialem tlumaczyc co sie stalo ze sie roz(pipi)a.lo i bez wiekszego gadania po tygodniu mi wymienili rozwalona plazme na nowke sztuke. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 No bo tak to działa. Jak zapłaciłeś za dodatkową to wymieniają bez pytań. Inna kwestia czy warto? Ja mieszkam sam i mi konsola sama nie spadnie z szafki RTV na której stoi, żaden dzieciak mi kablem nie szarpnie i nie strąci jej. Więc dla mnie taka dodatkowa gwarancja jest nie potrzebna. Bo obejmuje też uszkodzenia mechaniczne. Na większe droższe rzeczy warto ją mieć, kuchenka indykcyjna, lodówka, pralka, telewizor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Wiesz co przy ps3 mialem takiego niefarta ze przerobilem 4 konsolki, tymbardziej ze pewnie tutaj jest ten sam myk z gwarancja ze nie dostajesz nowego sprzetu ani swojego naprawionego tylko dostajesz jakas konsolke naprawiona po kims (ja oddalem swoja konsolke przez problemy z laserem, a dostalem 2 razy konsole po prostu w gorszym stanie technicznym niz moja z sypiacym sie laserem). Wiec po prostu chcialbym przez 4 lata (bo o tyle tez przedluza sie sama gwarancja) miec spokoj i wiedziec ze jak sie z(pipi)ie to po prostu dostane nowy sprzet. Cytuj Odnośnik do komentarza
patrykde 0 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Hello, Poluje na biala ps4, ale GTA V ogralem na poprzedniej generacji. Ma ktos info jakie beda kolejne bundle z biala i kiedy wyjda? Pozdro W MM Poznań jak kupowałem swoją białą z GTA 5, widziałem też bundle - biała z FAR CRY, w kartonie jeszcze nie wypakowane na półki Na pewno biala w bundlu z Far Cry 4? We Wroclawiu widzialem w Saturnie tylko czarne konsole w bundlu z ta gra... Kurde teraz jak patrzę na MMonline i widzę brak z białą to sam się zastanawiam. Ale raczej to była biała bo przez chwilę sam zastanawiałem się czy nie zabrać ten bundle zamiast z GTA, a interesowała mnie tylko biała wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
FarM 1 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 PS4 z FAR CRY 4 to MADE IN JAPAN. Jednak nie wszystkie, na 20 szt. trafiło się 10szt. MIJ Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 PS4 z FAR CRY 4 to MADE IN JAPAN. Jednak nie wszystkie, na 20 szt. trafiło się 10szt. MIJ To prawdziwy biały kruk. Cytuj Odnośnik do komentarza
LwiaNerka 3 Opublikowano 26 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 ja w Media Markt kupiłem białą PS4 z Driveclubem. 1699,-zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi