Opublikowano 17 marca 201510 l Week of Tuesday, March 17, 2015: Raynor Muradin Falstad Uther Sonya Brightwing (Available after you reach player level 12) Murky (Available after you reach player level 15) http://eu.battle.net/heroes/en/forum/topic/13604571130 A ja 2 dni temu, sobie zakupiłem Raynora. Gotdemit To co, przegrywy w piątek wieczorem jakieś Dublony będą zbierane? Można się ustawić na skype/ts i pograć w 5. Edytowane 17 marca 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 17 marca 201510 l Tak jak community lol-a jest tragiczne(dawno nie grałem może się zmieniło sporo) tak chociaż tam była jakaś komunikacja tutaj potrafię rozegrać kilka meczy pod rząd i nikt nie napisze ani jednego słowa. Ale to tak jak w WoWie - idziesz tam na BG, inste czy rajd z LFG i nikt się słowem nie odezwie. Insty na niskich lvlach to ciach-ciach 5 minut i gotowe - zero przywitania, zero czegokolwiek, z rajdami jest podobnie, no chyba że ludzie zaczną już bardzo mocno lamić. Nie wiem, jakoś w LoLu i Docie sa bardziej rozmowni W lol-u z tego co pamiętam co druga napotkana osoba była polakiem i chciała mi siuraka w pupe włożyć .Ale chociaż można było popisać w wowie z tego co kojarzę ludzie siedzieli cicho za czasów pandarii ale teraz w Draenor jest dużo lepiej jak grałem. W końcu w porównaniu do pandari healerzy pisali MB.
Opublikowano 18 marca 201510 l Jak by ktoś chciał z noobem pograć Ryhol#2765 Edytowane 18 marca 201510 l przez Ryhol
Opublikowano 18 marca 201510 l sylwana w przyszłym tygodniu już dostępna co do nowej rotacji to sonia niezłą niespodzianką, bardzo fajnie mi sie nią gra, w szczególności jak sie weźmie 1wszy talent na leczenie to młynek+ta pasywka i praktycznie nie schodzimy z linii. falstad też bardzo fajny, te przemieszczanie po mapie bardzo fajnie wymyślone, grałem sobie w buildzie pod "q" całą grubke mobków można skosić jednym strzałem a męcik-> ... co za balas Edytowane 18 marca 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 19 marca 201510 l A ja się zawiodłem na tych hero. Wydawali się przekozaczni, a tutaj właśnie muradin i sonia daję rade. Uther z ekipą niestety mi nie podeszli... A ten cały męcik, to jest wóz albo przewóz. Albo ktoś go ogarnia i się wygrywa gry, albo jest 4v6, bo tylko biega i sra gdzie popadnie. Zauważyłem, że jednak z racji "wieku" gierki, to głownie są grane postacie z rotacji. Może raz na 3-4 mecze, będzie ktoś inny. Edytowane 19 marca 201510 l przez Ferris71
Opublikowano 19 marca 201510 l przed sekundą miałem taki mecz że raka dostałem, ja utherem i reszta teamu : męcik abatur tyrande i tassadar xd no nie idzie grać takim teamem
Opublikowano 19 marca 201510 l Ciężko się zbiera na te postacie. Zeratul jest przekozacki ale 10 000g :O
Opublikowano 19 marca 201510 l nabijaj 5 lvl wszystkimi postaciami z rotacji + dzienne zadania. jak masz wszytsko wbite to po updatecie odblokują 20 lvl bohaterów i więcej kasy będzie wpadać
Opublikowano 19 marca 201510 l po update zdaje sie dostaniemy zastrzyk gotowki bo dodadza wiecej golda za kolejne levele konta
Opublikowano 19 marca 201510 l Orzech, mowiles ze juz w to nie grasz :F robienie 1 zadania dziennie to nawet nie gra :f btw, poszedł nerf dla zszywy ;_; po co go kupowałem za 7000 golda Edytowane 20 marca 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 22 marca 201510 l Pograłem dzisiaj Falstadem trochę i chyba w końcu mam bohatera, który mi się podoba. Fajny burst, fajna możliwość skakania z linii na linię i generalnie sporo funu niesie granie nim. Czekam na Sylvanas, zobaczymy jak ona sobie będzie radzić.
Opublikowano 23 marca 201510 l w tym tygodniu patch z sylvanas a co z tym idzie pewnie jakis rebalance wiec polecam wstrzymac sie z zakupami hero bo nie ma refundow pogralem w rotacji sonia i musze przyznac ze gralo mi sie nia beznadziejnie, jak takim stichesem nawet po nerfie sie nadal czuje te moc tak sonia wydawala mi sie strasznie slaba a jak przeciwnik trzyma 1 stun na twoj spin4win to jest praktycznie bezuzyteczna imo ps.mam wrazenie ze przydaloby sie mozliwosc podania bnet id w profilu razem z psn steam i gamer tagiem <--- o tu bo co gre blizza od sc2 przez d3 z dodatkiem i hs a teraz rowniez hots i wkrotce legacy of the void mamy ten sam "spam" (nie ma obecnie lepszej opcji) a tak bysmy sobie wygodnie dodawali ludzi aktywnych w temacie edit: blizz robi experyment ze rozdaje ludziom co sa juz w becie 4 klucze zeby zaprosili kolegow, dzieki temu ludzie na chatach streamerow robia giveawaye wiec jesli ktos potrzebuje to niech tam przysiedzi troche. Edytowane 23 marca 201510 l przez Gattz
Opublikowano 24 marca 201510 l Malfurion Valla Arthas Kerrigan Anub’arak Nazebo (od poziomu 12) Thrall (od poziomu 15) w tym tygodniu w rotacji. pograłem chwile Anubarakiem pod pancerz, to mimo wszystko łatwo go złożyć ale za to dobieg do konającego przeciwnika i mobilność prawilna. już kupione za golda w grze 8 postaci Edytowane 24 marca 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 24 marca 201510 l przyznac sie kto jeszcze czeka na keya do bety? :> ps. rip azmodan Edytowane 24 marca 201510 l przez Gattz
Opublikowano 24 marca 201510 l ale że co azmodan? nerfa dostał czy jak? btw, o ile uther świtłodzierżca czy inne gromasze piekłorycze nie powodują już krwawienia uszu, to jak usłyszałem "Mrozi Tron" (Frozen Throne) to omało wylewu nie dostałem
Opublikowano 24 marca 201510 l tia. nalozyli limit na jego q wiec jedyny sluszny build na stackowanie kulki zostal pochowany nazeebo i stiches tez mocno dostali valla, uther i zeratul tez nerf ale mniej bolesny za to jaina i tyrande beda teraz god tier
Opublikowano 25 marca 201510 l srry za post pod poste ale włąsnie dostałem 4 klucze od blizza na bete, jak ktoś chce to mogę podesłać na pw. 1 zarezerwowany dla Adera <wiec są 3 do rozdania na te chwile> Edytowane 25 marca 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 25 marca 201510 l tez dostalem. dlatego pytalem kto jeszcze czeka na klucz ale nie bylo chetnych
Opublikowano 25 marca 201510 l ok dwa rozdane Aderowi i Moldarowi został jeden Edytowane 25 marca 201510 l przez Orzeszek